eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

denizgel nisan mayıs tup bebek yaptıracaklar topıcınde beraberdık hatırladın mı benı cnm yenı bı tedavıdesın oyle mı?rabbım senı de tum ısteyenlerı sonuc bekleyenlerı sevındırsın ınsallahhh...guzel haberlerını beklıyorum cnm...

inşallah canım , teşekkürler.

bu bir mucize olurdu sanırım:) ama evet dediğin gibi olanlarda varmış. zaten öğleden sonra arayacağım cnm, bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.

yakında ne için ağlıyor olacağını görüyor gibiyim: şu çocuk uyusa da artık ben de uyusaaaam ühühühühühü :)))))
Kuzucum benim inşallah Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin hiç şikayet etmeyem uyuyamadım diye varsın uyutmasın sıpa
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.Ne desek teselli değil biliyorum ama ben yinede bi kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. Hiç belli olmaz daha Allah a emanet ol
Canım benim neden olumsuz düşünüyorsun ki daha ne var ortada. Lütfen moralini bozma dondurmalarına gerek bile kalmayacak inşallah
hayırlı cumalar kızlar ben iş çıkışı 5 te kan vercem inşallah güzel sonuçlarla dönerim
dualarınızı bekliyorum canlarım...

Kız Allah canına almaya emi ben bile heycanla seni bekliyorum saat 5 e kadar hatta 6-7 ye kadar nasıl bekleyecen bi kaçamak yapıp çıksaydın işten.Yokmu yakınlarda bi hastane falan

Kızlar değer 21.16 olmuşşşş :)))) ama dr sevinme hemen dedi pazara kaldım yine iki gün sonra tahlilini yap yükselmesse kimyasal gebelik dedi... Sonucu al pazar beni ara dedi...

Kızlar değer 21.16 olmuşşşş :)))) ama dr sevinme hemen dedi pazara kaldım yine iki gün sonra tahlilini yap yükselmesse kimyasal gebelik dedi... Sonucu al pazar beni ara dedi...

Gözün aydın inşallah Rabbim korktuğuna uğratmaz. Bak değerin 2 kat değil 3 kat artmış maşallah.Sende moralini yüksek tutmaya bak sıkıntılı bi durum görünmüyor çok şükür.

çok şükür sen içini ferah tut bak her sey çok güzel olacak bebeklerin seninle merak etme güzel bi artış bu.. dr lar hep olumsuz yönleri söylerler sonra hayal kırıklığı olmasın diye güzel kardeşim benim cuma vakti rabbim her şeyin hepimiz için hayırlı olanını versin inş..

kızlarr bugün 7. günüm ve ben kan verdim... sonuç bekliyorum

Ben de sabah verdim bu sefer sordum e2 316 dedi biraz dusmus ama kotu degil belirgin dusus degil dedi estrofemi sabah ogle aksam 2 ser tablete cikardilar progestoren u sordum iyi dedi telefonda bi daha rakam sormadim bunlar neyi gosteriyo anlamadim....

Insallah daha da artar canim umut insani ayakta tutuyor resmen ben de sen gibi birgun olmadi deyip ertesi gun neden olmasin diyor ve yatiyorum tekrar....pazar gunu de hayirli haberler getirirsin insallah....

MERHABA KIZLAR,
Dün 13. gün degerim 30.8 bugun 14. gun 24. yani bu sefer de kimyasal gebelik. Doktorla az once goruitum anlaşılan embriyo gelişemiyor o yuzden kromozom tahlili istedi. yine umutlar 2 ay sonraya kaldı. Durum bu.
Çok üzülmedim bu arada cunku ilde deneyimimden tecrubeliyim. deger 30 cıkınca şuphelendim. Bu arada kasık agrısı baştan beri vardı. carşambadab azalmaya başlamıştı. bugun cok cok az. Bu da bana bir fikir vermişti açıkcası.

hayırlı cumalar kızlar ben iş çıkışı 5 te kan vercem inşallah güzel sonuçlarla dönerim
dualarınızı bekliyorum canlarım...

allah hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah dualarımda hep varsınız zaten.. bize hemen haber ver bak merak ederiz...

ya süper işteee hadi ordan yaa kimyasalmış o doktor temkinli yaklaşıyor bence güzelim katlamasa tamam dediği doğru diycem ama katlamış işte aman ilaçlarını falan güzel kullan dinlen bide konuş bebişinle seninle o kimyasalı falan unut lütfen. çok sevindim daha da katlasın inşallah...

negatif çıktı kızlar...

naptın sen hayatım çok erken ama daha tabi negatif çıkacak yani.. boşuna kendini üzme erken daha bekle bi bakalım.. çoğunun daha 12. günde 20-50 falan çıkıyo senin için çok erken bozma moralini..

allah sabır versin hakkında hayırlısı olsun.. kromozom testi bi yapılsın bakalım en azından ne olduğunu anlamaya çalışırsın...

sağol cnm benim teşekkür ederim..... inşallah korkuttu beni ama sabahta demiştim yaradandan umut kesilmiyor.... hala bekliyorum...

Cok uzuldum insallah tekrar ayaga kalkarsin gercekten cok zor insan umutlaniyor bakalim bizi neler bekliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…