Merhaba canım ben,mde transfer sonrası 7.gün 2 tane 3.gün kondu.
benim hep sacım dökülür oyuzden farketmedim acıkcası..ama bildigim hamileyken vitaminlerden saclar guzelleşiyor ,dişler cürüyebiliyor inşallah hamile oluruzda saclar güzelleşir diyelim ozaman :)
benim kramp ve kasık agrım oldu dun bide ilk kez kahve lekelenme oldu,dün işe başladım cok oturdum ondan mı bilmem.. bugun leke yok kasıklarda yine bi doluluk var ..başkada hic belirti yok ne bulantı ne baş dönmesi ..uykuya gelince bende boyle bian derin uykuya gecebiliyorum ama kısa suruyo fakat direk baygın oluyorum yani ama totalde normalden cok uyudugum sıoylenemez..
sende baska belirti varmı ?
inşallah canım , teşekkürler.Canım üzülme demek saçma.Elbette üzülmek de bizler için. Ama Rabbimin bir bildiği var. Vakti zamanı geldiğinde meleğin seni bulacak. Sadece zamanı gelmemiş. Dondurulmuşlarda hamile olan çok arkadaş var. Vücut dinlenmiş olduğu için şans epey yüksek. İnşallah buzluk meleklerin seni bırakmayacak..Annesine sımsıkı tutunacaklar..
cy_76 canım dr. lar adet olsanız bile ilaçlarınızı bırakmaıyn ve mutlka kan testine gelin diyorlar ... benim tanıdığım bi sürü gebe var 9 ay adet görmüş.. lütfen ilaçlarına devam et ve dr. mutlaka git..bilemezssin rabbimin mucizeleri çok büyük:)
Kuzucum benim inşallah Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin hiç şikayet etmeyem uyuyamadım diye varsın uyutmasın sıpayakında ne için ağlıyor olacağını görüyor gibiyim: şu çocuk uyusa da artık ben de uyusaaaam ühühühühühü :)))))
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.Ne desek teselli değil biliyorum ama ben yinede bi kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. Hiç belli olmaz daha Allah a emanet olkızlar günaydın..
ben bu ayın şanssızları arasında yerimi aldım, bakalım hangi ay yüzüme gülecek. sabah kan vermek için saatimi erkene kurmuştum, ama sabaha karşı kırmızılar geldi, idrar testi ters tepmedi yani..
ne yapalım kısmet değilmiş. inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız. ben de artık buzluk embiriyolarıma bir an önce kavuşurum inşallah.
Canım benim neden olumsuz düşünüyorsun ki daha ne var ortada. Lütfen moralini bozma dondurmalarına gerek bile kalmayacak inşallahkızlar çok korkuyorum Allahtan ümit kesilmez ama sanki olmamış gibi geliyo bana...bu arada düşünüyorum p.tesi iş başı.. alınan bu on kilo nasıl verilir de tekrar tedaviye başlanır.....bi de benim dondurulmuş yok..elde var sıfır ..yeniden aynı işler işlemler... gözümde büyüyorrr...
hayırlı cumalar kızlar ben iş çıkışı 5 te kan vercem inşallah güzel sonuçlarla dönerim
dualarınızı bekliyorum canlarım...
Kızlar değer 21.16 olmuşşşş :)))) ama dr sevinme hemen dedi pazara kaldım yine iki gün sonra tahlilini yap yükselmesse kimyasal gebelik dedi... Sonucu al pazar beni ara dedi...
Kızlar değer 21.16 olmuşşşş :)))) ama dr sevinme hemen dedi pazara kaldım yine iki gün sonra tahlilini yap yükselmesse kimyasal gebelik dedi... Sonucu al pazar beni ara dedi...
kızlarr bugün 7. günüm ve ben kan verdim... sonuç bekliyorum
negatif çıktı kızlar...
Insallah onumuzdeki ay dondurulmuslarin tutar bu bile guzel birumut....
istanbul için tüp bebek fiyatlarını bilen varmı kızlar
Neeesen gebelik testine migittin ama cok erkendaha 5 gunvar ben de 7.gundeyim ama yaptiramam su an....
hayırlı cumalar kızlar ben iş çıkışı 5 te kan vercem inşallah güzel sonuçlarla dönerim
dualarınızı bekliyorum canlarım...
negatif çıktı kızlar...
MERHABA KIZLAR,
Dün 13. gün degerim 30.8 bugun 14. gun 24. yani bu sefer de kimyasal gebelik. Doktorla az once goruitum anlaşılan embriyo gelişemiyor o yuzden kromozom tahlili istedi. yine umutlar 2 ay sonraya kaldı. Durum bu.
Çok üzülmedim bu arada cunku ilde deneyimimden tecrubeliyim. deger 30 cıkınca şuphelendim. Bu arada kasık agrısı baştan beri vardı. carşambadab azalmaya başlamıştı. bugun cok cok az. Bu da bana bir fikir vermişti açıkcası.
çok şükür sen içini ferah tut bak her sey çok güzel olacak bebeklerin seninle merak etme güzel bi artış bu.. dr lar hep olumsuz yönleri söylerler sonra hayal kırıklığı olmasın diye güzel kardeşim benim cuma vakti rabbim her şeyin hepimiz için hayırlı olanını versin inş..
MERHABA KIZLAR,
Dün 13. gün degerim 30.8 bugun 14. gun 24. yani bu sefer de kimyasal gebelik. Doktorla az once goruitum anlaşılan embriyo gelişemiyor o yuzden kromozom tahlili istedi. yine umutlar 2 ay sonraya kaldı. Durum bu.
Çok üzülmedim bu arada cunku ilde deneyimimden tecrubeliyim. deger 30 cıkınca şuphelendim. Bu arada kasık agrısı baştan beri vardı. carşambadab azalmaya başlamıştı. bugun cok cok az. Bu da bana bir fikir vermişti açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?