allah hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah dualarımda hep varsınız zaten.. bize hemen haber ver bak merak ederiz...
ya süper işteee hadi ordan yaa kimyasalmış o doktor temkinli yaklaşıyor bence güzelim katlamasa tamam dediği doğru diycem ama katlamış işte aman ilaçlarını falan güzel kullan dinlen bide konuş bebişinle seninle o kimyasalı falan unut lütfen. çok sevindim daha da katlasın inşallah...
naptın sen hayatım çok erken ama daha tabi negatif çıkacak yani.. boşuna kendini üzme erken daha bekle bi bakalım.. çoğunun daha 12. günde 20-50 falan çıkıyo senin için çok erken bozma moralini..
negatif çıktı kızlar...
ben laborantım ya arkadaşlara kan gönderdim bilmiyorum umudumu kesmeli miyim
ben laborantım ya arkadaşlara kan gönderdim bilmiyorum umudumu kesmeli miyim
ama geçen sefer 8.gün kanamamolmuştu benim ve negatifti tutmuş olsa enazında 3-5 bişey çıkması gerekmezmiydi hamilelerde çıkmış hep öyle
MERHABA KIZLAR,
Dün 13. gün degerim 30.8 bugun 14. gun 24. yani bu sefer de kimyasal gebelik. Doktorla az once goruitum anlaşılan embriyo gelişemiyor o yuzden kromozom tahlili istedi. yine umutlar 2 ay sonraya kaldı. Durum bu.
Çok üzülmedim bu arada cunku ilde deneyimimden tecrubeliyim. deger 30 cıkınca şuphelendim. Bu arada kasık agrısı baştan beri vardı. carşambadab azalmaya başlamıştı. bugun cok cok az. Bu da bana bir fikir vermişti açıkcası.
canım sen delirdin mi...12. gün bende 7 çıktı bugün 21 sen daha kaç gün var test yapmışsın saçmalama
Umudu kesme cok erken daha..12.gun tekrar et testi canim bugun e2 ve progestorena bakmadilar mi ben estrofemi sabah 1 aksam 1 icmistim yanlis anlamisim meger 2 ser tane olacakmis neyse bugun 6 tane almaya basladim....
canım benim ki 3. gün 8 hücreli 2 taneydi.ve benim 9. günden itibaren 12 . güne kadar her gün lekelenmem oldu.hergün progen depot vuruldum... şu an hiç leke felan yok..çıkmayan candan umut kesilmez..lekelenmem vardı dr yine de yapmadı bana kan tahlili yanılırsın dedi.üzme kendini lütfen çok erken
benim de 3. gün 8 hücreli ama ben kendimi hiç anne gibi hissetmiyorum sen hiissediyor musun??
Kızlar değer 21.16 olmuşşşş :)))) ama dr sevinme hemen dedi pazara kaldım yine iki gün sonra tahlilini yap yükselmesse kimyasal gebelik dedi... Sonucu al pazar beni ara dedi...
ve kanamam başladı düşük gerçekleşti((
hiç bir şey hissetmiyorum zaten o yüzden de çok ağladım giderken herkes kasık ağrısı felan bişeyler yazıyo benim adet olacağım zaman belim ağrır çok kötü ve her gün bel ağrım var .. başka bişiy yok ne kasık ağrısı ne göğüs vs... şu an bile hiç bişeyim yok hissetmiyorum ...sadece Rabbime dua ediyorum...litfen umudunu yitirme bak valla bu trasferin 8.gecesinden beri çektiğimi ben biliyom her gün leke her gün dr gel ağla git ağla iğne yapıl kontrol et bi daha leke gene ağla.. tam 4 gün böyle ..git tahlil ver 7 yi gör ağla... şiki gün daha bekle 12 günden uzun sürdü sandım valla şimdi 21 ama hala bişey hissetmiyorum kimyasal olabilir diyorlar olsun...hala umutluyum.. lütfen sende umudunu kaybetme...........
cnm çok geçmiş olsun yemin ederim çok üzüldüm.. bulup kaybetmek çok daha acı olmalı... rabbim sabır versinn....
canım senin sayende biraz umutlandım sanki... benim hep kasık ağrım var ama hiç bilirti aramıyorum ben sadece his olarak 2.gün sanki kendimi hamile gibi anne gibi hissettim bi an sadece saniyelik bi an ve anladım ki ben onu gerçekten hissetmek mümkün ama ben tedavinin başından beri bomboşum. ama 3. gün embriyosu ve ben umudumu kaybetmeyeceğim sanırım ben bi an önce negatifi görüp üzüntümü yaşayıp bitirme derdindeyim...
amin canım sağol ama elimizden bişey gelmiyor rabbim böyle uygun görmüş.. allah kimseyi böyle zor bir imtahanla sınamasın ... senden hayırlı haberler bekliyorum allah 'ın izniyle bebişini kucağına alırsın inşallah..
canım bak valla ben hiç bişey hissetmiyorum 14. günüm bu gün hala bişey yok.. içim bomboşşş... ama umudunu yitirme lütfen ben hep dua ediyorum orda olsun beni bırakamsın diye hatta konuşuyorum elimi karnıma koyup... dene iyi geliyo :) bi de kendimi hamile hissetmemi sağlıycak kıyafetlerim var göğüs altından kesmeli bluz ve elbise :))) onları giyiyorum psikolojik olarak beni destekliyo :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?