kızlar sonucumu yeni aldım ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR
HAMİLEYİMMMMMMM
DEĞERİM 599![]()
canııııım cok sevındım kacıncı gun embrıyosuydu bıde transferden ne kadar sonrakı degerın bu inşalllah hayırlısı ıle kucana almayıda nasıp eder rabbım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAMİLEYİMMMMMMM
DEĞERİM 599![]()
canım çok geçmiş olsun. bugün kötü bir gün oldu![]()
HAMİLEYİMMMMMMM
DEĞERİM 599![]()
benim gerçek fsh 16. progestoron 10 civarında. tup bebek tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı. progestoron degerim vajinal jel kullanmama ragmen 12 oldu. doktorum progestoronla ilgili sorun yok dedi ama bakıyrum forumda bir cok kişi jel haricinde iğne falan yaptırıyor. arkadaşlar sizin progestorununuz kaç acaba? Niye igne yapılıyor ya da bana niye yapılmadı?
Arkadaslar bi yardim edin bana lutfen.benm transferin 2.gunu.ama opudan beri var olan kasik agrisini hala çekiyorum.yuruyemiyorum.tutup tutmayacagiyla alakasi olmaz biliyorum.ama neden boyle bi agti var. Belimde cok agtiyo.nefes alirken iç organlarim bile agriyo.o derece.siz kac gunde toparlandiniz.bunlari yasadinizmi.
AED,tubabora Allah sabır versin.aynı sabırdan banada versin sonucum NEGATİF(
ve bende düşük yapmaya başladım...ama kanla birlikte o vajinal jel geliyor...bakalım diğerleri ne zaman gelecek...negatif olan arkadaşlar üzülmeyin yıpratmayın kendnizi olucak bir gün emin olun:)))
arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır okuyup takip ediyorum sizi benim 3 aşılama 2 tüp bebek denemem var şu an 3. süne başladık eşimde sperm hızlı hareketli düşük iki tüp denememde de kimyasal gebelik oluştu daha sonra üniversitede test yaptırdım ve pıhtılaşma sorunum çıktı tedaviye eylülde tekrar başladım bugun yumurtalarım toplandı ilk denememde 14 ikincide 11 yumurta toplanmıştı ama bugün 5 yumurta topladıklarını söylediler şoka girdim halada kendime gelemedim aynı negatif sonuç almış gibi oldum içinizde az toplanıp iyi çıkan var mı merak ettim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var aslında hepimizin var.Hamile olan arkadaşlarım Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Olumsuz olan arkadaşlarıma da Allah sabır versin tez zamanda göbişlerini doldursun inş....Allah a emanet olun
HAMİLEYİMMMMMMM
DEĞERİM 599![]()
doktorumla görüştüm muhtemelen bi kaç güne kanarsın dedi... ççoookkk düşük bi ihtimalle değişebilir pazartesi yine de bi test yaptır tekrar dedi... sonra görüşmeye gideceğim ama sanırım ikinci tüp denemem de negatif oldu...
HAMİLEYİMMMMMMM
DEĞERİM 599![]()
doktorumla görüştüm muhtemelen bi kaç güne kanarsın dedi... ççoookkk düşük bi ihtimalle değişebilir pazartesi yine de bi test yaptır tekrar dedi... sonra görüşmeye gideceğim ama sanırım ikinci tüp denemem de negatif oldu...
Insallah pzt durum degisir seninle ayni gidiyorduk bazen ben de yok olmadi diyorum kalktim bugun bulasikmakinasi yerlestirdim sonra ya olduysa diyorum suan yatiyorum manyak oldum negatifse de insan ogrenip alismak istiyor pzt ghzel haberlerle gelirsin insallah umut kesilmiyor yine de....
yok canım geçen hafta bi hafif kanama olmuştu bu haftada doktora gittim keseler sallanmış o kanamada gelişim durmuş düşücekler dedi bende şimdi düşürüyorum....
tatlım aynı dertten ben de müzdaribim daha sabah eşime dedim acaba ben hamile değilmiyim diye
çünkü hiçbirşey hissetmiyorum benim de 12. gün değerim 258 çıkmıştı
doktoru aradım tekrar yapmana gerek yok gayet güzel 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi
ama bende ne bulantı var ne de başka birşey test gününü beklemekten daha beter oldum çarşamba kontrole gidicem
inşallah herkes hayırlısı ile kucağına alır bebişini![]()
HAMİLEYİMMMMMMM
DEĞERİM 599![]()
Insallah pzt durum degisir seninle ayni gidiyorduk bazen ben de yok olmadi diyorum kalktim bugun bulasikmakinasi yerlestirdim sonra ya olduysa diyorum suan yatiyorum manyak oldum negatifse de insan ogrenip alismak istiyor pzt ghzel haberlerle gelirsin insallah umut kesilmiyor yine de....