canım ben kaç gündür geziyorum sokaklarda hiç de pişman değilim çünkü doktorum dedi ki teorik olarak ilk yarım saat çok önemli transferden sonra düğüne gidip halay çekiip tutan biliyorum takma demişti çokiş yapmadım ama mutfak da topladım paso gezdim takma bunları olacağı varsa olur...
arkadaşlar benim de transferimin ikinci günü haftaya cumartesi tahlil günüm. tahlile kadar olan dönemde herkes yattı mı ya ben çalışıcam mecburen çekinmeye başladım şimdi. allah cümlemizin yardımcısı olsun
katılıyorum... normai yolla hamile kalan insanlar normai hayatlarına devam etmiyorlar nı.. pamuk ipliğine bağlı değil ya olacaksa oluyor.. zamanını bekliyor sadece ... bizim bi tabıdık vardı.. sağdan sola bile dönmedi hamile kaldı.. dr tmm dedi. ama o korkudan yerinden bile kalkmadı 6 ay yattı sonra bebeklerinin ikisini de 6. ayda kaybetti sürekli sırt üstü yatmış kan dolaşımı olmamış bebekler beslenememiş...
yaniii kısaca sakınılan göze çöp batarrr rahat olmak lazımm
MİRAGEEE nerdesin canım yaa sen olmayınca kimse selamımı da almıyor
kızlar umutsuzluğa kapılıyorum... bu gün 5. günüm ama hiç belirti falan yok yaaaa.....
Ben de pazartesi test yaptıracağım canım . Bende de bariz bir belirti yok. Nasıl bir belirti olması gerekiyormuş ki :26:
ne biliyim ben daha önce normal yolla hamile kalmıştım ve adetime yakın çok fena mide yanmam olmuştu ve ağzımın tadı değişmişti ... bu tüp bebek ama taransfer den sonra 2 gün ağrım oldu sonra turp gibi oldum ne biliyim işte belirti arıyor insan:))
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Bazısında hiç olmuyor. mesela burada kasıklarım ağrıyor diye yazan arkadaşlardan negatif sonuç alanlar da oldu. Belirtilere takılmamak lazım ama ben de sürekli belirti araştırıyorum internette
aynen canım bende... peki hiçmi yok
kızlar umutsuzluğa kapılıyorum... bu gün 5. günüm ama hiç belirti falan yok yaaaa.....
Ben de pazartesi test yaptıracağım canım . Bende de bariz bir belirti yok. Nasıl bir belirti olması gerekiyormuş ki :26:
Benim ara ara kasık ağrım oldu. Ama çok hafif . Göğüslerim de şişlik ve hassasiyet var. Başkaca bir belirti görmedim. Bu belirtileri progestan iğne de yapıyor olabilir. :26:
Benim ara ara kasık ağrım oldu. Ama çok hafif . Göğüslerim de şişlik ve hassasiyet var. Başkaca bir belirti görmedim. Bu belirtileri progestan iğne de yapıyor olabilir. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?