kızlar eşimin son spermiogram sonucu 400 bin. geçen seferki 900 bine düştü diye üzülüyorduk. gittikçe düşüyor ve bizim doktorumuz tedaviyi erteledikçe erteliyor. bu defa biraz kafam karıştı açıkcası. çünkü etrafımda başka bayram vesilesiyle tedavisi ertelenene rastlamıyorum. bu nasıl iş anlamadım. biz tedaviye başlayana kadar adamda sperm kalmayacak. Allahım sen aklımı koru ya rabbim.
Kizlar yine olmadi sanirim benim umarim sozlerin guzel haberini alirim simdi igneciyi bekliyorum cok iyi bikadin oda uzulecek baya
kızlar negatifim kesinleşti lucrin başlayacağız kanamam olunca dondurulmuşlarla deneyeceğiz ben aslında bırakmak istedim tedaviyi ama doktorum dondurulmuşlarla hemen denemek istedi hayırlısı diyorum sadece...
herkese mrb
benim ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı malesef biliyorsunuz..doktorlar histeroskopi ve kromozom analizi istedi..benim anlamadığım..bunlar baştan yapılsaydı olmuyormuydu??sizce sonradan istenmesi normal mi? yaşayan arkadaşlar var mı cevap yazarlarsa sevinirim??????????????????
Kızlar yeni girebildim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun HAMİLEYİM..Değerim 153. İki gün sonra tekrarlayacağım.. İnşallah darısı sizlerin başına. Hiçbir zaman Allah'tan ümit kesmeyin
Arkadaşlar test günü 20 ekim olan var mı. vücudunuzda herhangi bir değişiklik hissediyor musunuz. bende ağrılar falan var ama ilaçların çok yan etkisi var ondan diye düşünüyorum.
Kizlar yine olmadi sanirim benim umarim sozlerin guzel haberini alirim simdi igneciyi bekliyorum cok iyi bikadin oda uzulecek baya
kızlar negatifim kesinleşti lucrin başlayacağız kanamam olunca dondurulmuşlarla deneyeceğiz ben aslında bırakmak istedim tedaviyi ama doktorum dondurulmuşlarla hemen denemek istedi hayırlısı diyorum sadece...
cnm tebrik ederim ..Allahım tamamına erdirsin... bende tüm gün giremedim kanamam oldu tüm gün yattım..allahım korusun inşallah...((
herkese mrb
benim ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı malesef biliyorsunuz..doktorlar histeroskopi ve kromozom analizi istedi..benim anlamadığım..bunlar baştan yapılsaydı olmuyormuydu??sizce sonradan istenmesi normal mi? yaşayan arkadaşlar var mı cevap yazarlarsa sevinirim??????????????????
kızlar sımdı catlatma ıgnemı vuruluyorum ve carsamba gunu saat 9 da opu var bana dua edın
çok sevindim çok allahım ne güzel yaa rabbim devamınıda getirsin inşallahhhhhhh.....
inşallah cnm benim yaaaaa... ne güzel haber bu.....darısı diğer kızların başına inşallah...
Maşallah Allahım tamamına erdisin darısı geri kalan isteyen herkse inşallah:) Listemizde tek bir kişi bile kalmayıncaya kadar bu mutlu haberleri paylaşmak dileğiyle:)
canım tebrık edrım çok sevındım ya darısı başımıza inşallah...
Çok şükür gözün aydın bundan sonra daha dikkat et kendine.Allaha emanet ol
akasya çok sevindim Allah dewamınıda getirir inşallah.bugünlerin tadını çıkarmaya bak.Allahım hepimize nasip et yarabbim
Kızlar yeni girebildim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun HAMİLEYİM..Değerim 153. İki gün sonra tekrarlayacağım.. İnşallah darısı sizlerin başına. Hiçbir zaman Allah'tan ümit kesmeyin [/QUOT
hayirli olsunn rabbimm kucagina almayi nasip etsinn insallah darisin bizlearee bütün annee olmak isteyenlereeee AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
cok sevindim Allah tamamına erdirsin ins bebeginide kucagına alırsın
tatlım çok şükür vallhi çok sevindim allahım kucağına almayıda nasip etsin:))) darısı bizlere inş... simdi yaşadığın belirtileri anlat bakalım bizlere umut olsun:)))
Akasyaaa cok sevindim cok tebrik ederim allahim
kucaqina da almayi nasip etsin darisi da biz kalanlara
insallah
denedik canım denedik. bizim burda bir mardişn pazarı açıldı. bugün yeni bir keçiboynuzu pekmezi aldım hacettepe üniversitesinden onaylıymış falan. bir de onu deneyeceğiz bakalım. desteğin için teşekkür ederim canım...
hayalcim umudum sizsiniz en çok zaten. sizin başarılarınız şu an tutunduğum dallarım.
inşallah canım yaa inşallahhh...
kedicim bu söylediğin adamı bir arkadaşım da önerdi bana, telini de verdi. dr ali cevat de mi? ama ben cesaret edemedim aramaya. o karışımdan da korktum aksi birşey olur diye ama iyi mi geldi diosun yani? karışımda ne var peki bilio musun?
haklısın aslında ama o kadar çok ertelendi ki farklı farklı sebeplerle. sabır taşı olsa çatlar yani :)) dediğin gibi geç olsun güç olmasın tabi.
akasyaaam senden önce müjden geldi topice listede yerini almıştın bile :))) tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin.
canım sen niye ki dondurulmuşlara hemen başlamak istemedin?
canım bildiğim kadarıyla birkaç düşük yapmadan istemiyorlar o testlerin çoğunu. ancak sen sağdan soldan duyup yaptırayım mı deyince yaptır diyebiliyorlar. sonucun öyle bir gen bozukluğuyla alakası olup olmadığını anlamak istiyorlardır. ama endişe etme çok büüyk çoğunlukla temiz çıkıyor o testlerin sonucu.
cnm tebrik ederim ..Allahım tamamına erdirsin... bende tüm gün giremedim kanamam oldu tüm gün yattım..allahım korusun inşallah...((
ikinizide tebrik ederim arkadaşlar allah tamamına erdirmek nasip etsin hayırlısı ile.darısıda evlat isteyen tüm kardeşlerimize nasip eylesin mevlam
maaşallah canım benim çok sevindim... çok çok güzel değerin allah nazarlardan saklasın tamamına erdirsin sağlıklı bebişlerin olsun inşallah...
AKASYACIM tebrik canım allah tamamına erdirsin inşallah ve sağ salim kucağına alırsın...
DENİZCİM bu arada neden acele ettin 10. gün test yaptırdın beklesene arkadaşım 12. günü bildiğim kadarıyla 11. ve 12. günlerde kanda artış oluyo betahcg değerleri o yüzden bekletiyorlar bizi üzülme bu arada bence hamilesin inşallah çünkü normal insanlarda en fazla 5 çıkıypr değer o yüzden ben senden ümitliyim allahın izniyle 2 gün sonra gerçek değerini görüp hep beraber swvneceğiz inşallah
MİRAGECİMsende sayılara takılma canım bize zaten en fazla 1 yada 2 tane sperm lazım gerisi önemli dğeil esas olan sağlıklı olsun yeter bizde de vardı sperm srunu embriyolog dediki sıkmayın canınızı sayıya takılmayın dedi ve sonucu görüyorsun bende çok bekledim ne alakasız şeyler için ertelendi bebeğin burcunu ayarlıyo sabret vardır bundada bir hayır sabreden derviş muradına ermiş
inşallah tüm arakdaşlarımla birlikte hep beraber muradımıza ereceğiz allahın izniyle
canım çok tebrik ederim biliyorsun bende nur hanımda tedavi olmayı düşünüyorum hatta tlf da görüştük kasım sonu gibi muayeneye gideceğim inş. o yüzden seninde nur hanımın hastası olup pozitif alman beni daha da mutlu etti Rabbim istemedikçe hiçbir şey olmaz ama bizde insan olarak tedbirimizi en iyi şekilde almaya çalışıyoruz
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun sizlerden.. İnşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..Bu uğurda mücadele eden herkesin yüzünü güldürsün . Daha önce hikayemi yazmıştım. Ben çok zorlu yollardan geçtim. O yüzden size diyeceğim o ki asla pes etmeyin. Ve kesinlikle Allah'tan ümidini kesmeyin. Vakti zamanı geldiğinde oluyor...
bende öyle tahmin ettim ama bilmiyorum sonuçta yapılabilecek bişeyse niye baştan yapmıyolar..bi riski mi var..sonuçta paralıysa parayı kazanan onlar..niye istemiyolar çok ilginç..
MİRAGECİMsende sayılara takılma canım bize zaten en fazla 1 yada 2 tane sperm lazım gerisi önemli dğeil esas olan sağlıklı olsun yeter bizde de vardı sperm srunu embriyolog dediki sıkmayın canınızı sayıya takılmayın dedi ve sonucu görüyorsun bende çok bekledim ne alakasız şeyler için ertelendi bebeğin burcunu ayarlıyo sabret vardır bundada bir hayır sabreden derviş muradına ermiş
inşallah tüm arakdaşlarımla birlikte hep beraber muradımıza ereceğiz allahın izniyle
kızlar sımdı catlatma ıgnemı vuruluyorum ve carsamba gunu saat 9 da opu var bana dua edın
canım bende aynen senin gibi negatif aldım benim eşimdende kromozon analizi istediler bugün gidip yaptım hatta her ihtimale karşı bende yaptım kromozon analizi bir ay sonra çıkacak inş.
Arkadaşlar test günü 20 ekim olan var mı. vücudunuzda herhangi bir değişiklik hissediyor musunuz. bende ağrılar falan var ama ilaçların çok yan etkisi var ondan diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?