eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

cnm yaa insan bazen diyecek pek bişey bulamıyor..ama şu keçiboynuzunu yap sende..bnm eşiminde ilk spermiogram sonucu 400 bin keçiboynuzuna başladım..1 hafta sonra 1 milyon oldu..yani ben keçiboynuzunun etkili olduğunu düşünüyorum cnmm..hayırlısı hakkımızda..

kızlar negatifim kesinleşti lucrin başlayacağız kanamam olunca dondurulmuşlarla deneyeceğiz ben aslında bırakmak istedim tedaviyi ama doktorum dondurulmuşlarla hemen denemek istedi hayırlısı diyorum sadece...

Sabrını,umudunu kaybetme Allah yardımcın olsun cnmm..zaman herşeyin ilacı (

buketcim bnm ilk denemem bizden hemen istediler ..hatta bende sorun olmamasına rağmen benden de istediler.genelde eşinde sperm sorunu olanlardan istiyorlarmış genetik mi die..aslında haklısın bnm dr. kafamız rahat olsun yapalım dedi hemen ilk görüşmede bilgin olsun die yazayım dedim..

Kızlar yeni girebildim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun HAMİLEYİM.. Değerim 153. İki gün sonra tekrarlayacağım.. İnşallah darısı sizlerin başına. Hiçbir zaman Allah'tan ümit kesmeyin

maaşallah canım benim çok sevindim... çok çok güzel değerin allah nazarlardan saklasın tamamına erdirsin sağlıklı bebişlerin olsun inşallah...

AKASYACIM tebrik canım allah tamamına erdirsin inşallah ve sağ salim kucağına alırsın...

DENİZCİM bu arada neden acele ettin 10. gün test yaptırdın beklesene arkadaşım 12. günü bildiğim kadarıyla 11. ve 12. günlerde kanda artış oluyo betahcg değerleri o yüzden bekletiyorlar bizi üzülme bu arada bence hamilesin inşallah çünkü normal insanlarda en fazla 5 çıkıypr değer o yüzden ben senden ümitliyim allahın izniyle 2 gün sonra gerçek değerini görüp hep beraber swvneceğiz inşallah

MİRAGECİMsende sayılara takılma canım bize zaten en fazla 1 yada 2 tane sperm lazım gerisi önemli dğeil esas olan sağlıklı olsun yeter bizde de vardı sperm srunu embriyolog dediki sıkmayın canınızı sayıya takılmayın dedi ve sonucu görüyorsun bende çok bekledim ne alakasız şeyler için ertelendi bebeğin burcunu ayarlıyo sabret vardır bundada bir hayır sabreden derviş muradına ermiş

inşallah tüm arakdaşlarımla birlikte hep beraber muradımıza ereceğiz allahın izniyle

Son düzenleme:
Arkadaşlar test günü 20 ekim olan var mı. vücudunuzda herhangi bir değişiklik hissediyor musunuz. bende ağrılar falan var ama ilaçların çok yan etkisi var ondan diye düşünüyorum.

Arkadaşlar test günü 20 ekim olan var mı. vücudunuzda herhangi bir değişiklik hissediyor musunuz. bende ağrılar falan var ama ilaçların çok yan etkisi var ondan diye düşünüyorum.

canim benimde 20 ekim az belim agriyor arada kasikta batmalar var goguslerde sislik var carsamba idrar testi yapmayi dusunuyorum

Kizlar yine olmadi sanirim benim umarim sozlerin guzel haberini alirim simdi igneciyi bekliyorum cok iyi bikadin oda uzulecek baya

Canım benim niye böyle üzdünki kendini 5 üzeri hamile olarak kabul ediliyor hemde sen 10. günde yapmışsın. Bence moralini yüksek tut ve ilaçlarınıda bırakma. Aysen arkadaşımızınkide bildiğim kadarıyla 7 falandı. Çok şükür onunkide gün geçtikçe katladı. İnşallah seninde değerlerin katlar ve bebişin seninle olur.

kızlar negatifim kesinleşti lucrin başlayacağız kanamam olunca dondurulmuşlarla deneyeceğiz ben aslında bırakmak istedim tedaviyi ama doktorum dondurulmuşlarla hemen denemek istedi hayırlısı diyorum sadece...

allah hayırlısını versin canım inşallah dondurulmuşlarla bebeğine kavuşursun....

cnm tebrik ederim ..Allahım tamamına erdirsin... bende tüm gün giremedim kanamam oldu tüm gün yattım..allahım korusun inşallah... ((

sen dikkat et gözünü seveyim iş miş yapma yat dinlen... allah korur ama sende kendini koru yorma sakın...

canım bende aynen senin gibi negatif aldım benim eşimdende kromozon analizi istediler bugün gidip yaptım hatta her ihtimale karşı bende yaptım kromozon analizi bir ay sonra çıkacak inş.

canım çok tebrik ederim biliyorsun bende nur hanımda tedavi olmayı düşünüyorum hatta tlf da görüştük kasım sonu gibi muayeneye gideceğim inş. o yüzden seninde nur hanımın hastası olup pozitif alman beni daha da mutlu etti Rabbim istemedikçe hiçbir şey olmaz ama bizde insan olarak tedbirimizi en iyi şekilde almaya çalışıyoruz

kızlar sımdı catlatma ıgnemı vuruluyorum ve carsamba gunu saat 9 da opu var bana dua edın

Allah yardımcın olsun ağrısız sızısız güzelce geçer zaman inşallah. Güzel güzel yumoşların olur ve bir an önce Rabbim gönlündekini verir inşallah

çok sevindim çok allahım ne güzel yaa rabbim devamınıda getirsin inşallahhhhhhh.....

inşallah cnm benim yaaaaa... ne güzel haber bu.....darısı diğer kızların başına inşallah...

Maşallah Allahım tamamına erdisin darısı geri kalan isteyen herkse inşallah:) Listemizde tek bir kişi bile kalmayıncaya kadar bu mutlu haberleri paylaşmak dileğiyle:)

canım tebrık edrım çok sevındım ya darısı başımıza inşallah...

Çok şükür gözün aydın bundan sonra daha dikkat et kendine.Allaha emanet ol

akasya çok sevindim Allah dewamınıda getirir inşallah.bugünlerin tadını çıkarmaya bak.Allahım hepimize nasip et yarabbim

Benim belirtilerimi sormuşsunuz. Belirti demeyim de vücudumda olan değişiklikleri sayayım. Göğüslerim çok şişti. Özellikle gece uykudayken ağrı ile uyanıyordum. Dokunamıyordum. Göğüs damarlarım çok belirgindi. yeşil damarlar çıkmıştı. Yine göğüsteki sivilce tarzı noktalar büyümüştü. Bir de sürekli ekşi yiyordum. Ve çok acıkıyordum. Biraz da kasık ağrım oldu. Ama çok fazla değil. Yerleşme kanaması bende olmadı. Bu belirtilerin bazıları psikolojik olabilir ama göğüslerimdeki değişiklik çok belirgindi.

bende öyle tahmin ettim ama bilmiyorum sonuçta yapılabilecek bişeyse niye baştan yapmıyolar..bi riski mi var..sonuçta paralıysa parayı kazanan onlar..niye istemiyolar çok ilginç..

bence bu test konusuna tepkimiz o anki ruh halimize bağlı. benim ilk düşüğümden sonra doktorum bizden istemişti. ben de istedi diye kızmıştım. ne gerek var bu kadar sıkıntının içinde bir de test stresi mi çekeceğiz diye :)

cnm tebrik ederim ..Allahım tamamına erdirsin... bende tüm gün giremedim kanamam oldu tüm gün yattım..allahım korusun inşallah... ((

senin niye kanaman var şimdi arkadaşım yaaa?? dinlen bak sakın kalkma.

rashelcim burcunu ayarlıyor olması iyiymiş :))) bunu düşünmemiştim. desteğin için teşekkürler canım.

kızlar sımdı catlatma ıgnemı vuruluyorum ve carsamba gunu saat 9 da opu var bana dua edın

Allah beraberinde olsun ceydacım. herşey yolunda gider inşallah.

canım bende aynen senin gibi negatif aldım benim eşimdende kromozon analizi istediler bugün gidip yaptım hatta her ihtimale karşı bende yaptım kromozon analizi bir ay sonra çıkacak inş.

gamzecim inşallah temiz çıkar sonuçlarınız. bu bekleme süreçleri çok zor. zaten her adımda bekleme olayı var. Allah hepimize sabırlar versin.

ben 20 ekim canım...anlamadığım değişiklikler ara ara oluyor geçiyor sonrA aman bende hiç belirti yok diyorum mesela bugünde karnım şişti ve gazlı oldum dün rahmimde bi kazınma vardı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…