hayır oda tedavıyle oldu.. tek yumurta tek embryo pozitif herkes ümitsiz olsada dogdu.. insaalah yıne olur...
bu arada sana mesajlaırm tekrar bana gelıyor sana gelmıyor sanırım özelden mesajlarım[/
evet bu gün senden bana hiç mesaj gelmedi dur bakıyım belkide mesaj kutum dolmuştur sileyim hepsini...
cildircam simdide mesaji acamiyorum offfff
cildircam simdide mesaji acamiyorum offfff
sakin.:)) sayfayı tümden kapat yeniden aç canım...
canım inşallah güzel haberlerini alırız inşallah maşallah :)ama buarada senin 12.gün yarın aslında onuda sölim :)tabi çıkar .buarada ben hic saglık ocagında yaptırmadım test ,nekadara yapılıyor biliyor musun saglıkocagındA?Allah izin verirde 2 gün sonra bidaha yaptırmam gerekirse saglıkocagına gideyim ben 70 tl veriyorum cunku ...canım benım ınsallah evet gercekten senle durumlarımızı yasımız hep aynı 34 den gun almaya bıle basladım 15 gundur.... ya 10 gıbı saglık ocagına gıttım gebelık testı yaptırcam dedım kotamız doldu malesef yapamıyoruz pzt gelın dedıler, pzt ye bekleyemem dedım ve ıse gerı dondum doguma veya ozel bır hastaneye gıdıcem ogleden sonra offff cok korkuyorum aslında benım transferım 6 ekımde yapıldı sımdı saat 11 ıtıbarıyle tam 11 gun bıttı 12.gun basladı, bugun oluyo dı mı 12.gun yanı test tarıhım of neyse ne bugun ogleden sonra yapcam dayanamam herhalde yarına, idrarda cok sılık cıktı ama ılaclardan cıktı dıye korktum ya 2 gundur hamıleyım dıye gezıyorum ıcımden tabı ınsallah havamı alıp oturmam, bana dua edın nolur aksama hersey ya bıtecek ya da yepyenı bır hayat baslayacak benım ıcın....
bugun transferimin 7 gunu 5.gun tansferı ve gebelik testı aldım negatıf.şimdi neyapacam.[/QUOTE
ufffff yaaaaaaaaaa ödüm koptu bende kanda çıktı sandım yaaaaaa
idrara güvenme bendede çıkmadı idrarda ohh yaaaaa valla rahatladım çok şükür vallahi nasıl okuduysam bak yaaaa....rahat ol bendede çıkmadı inşallah kanda çıkacak...
canım benim çok üzdün beni allah sana sağlık versin ... ne kadar üzülme desemde üzülüyorsundur ama dahada diyecek bişey yok sözün bittiği yer....
bugun transferın 7 gunuya olsa çıkardı degılmı
tatlım bi an kanda negatif sandım yaaa.... idrarda okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam bende bu gün yaptım çıkmadı rahat ol çıkmayabiliyormuş idrarda ne oldu o rahimde kazınma devam ediyormu benim akşam yatınca aynen tırmalanıyor sanki ve rahatsız ediyor bi 5 dk. sonra uyuyorum :)
canım benım için endişelenen bırılerının olması çok sevındırıcı bırsey senın endışelenmen benı çok mutlu ettı.çunku çevrendekıler ne kadar yanında gorunselerde aslında pekte umursamıyorlar bu bebek özlemını çeken bılır.transferın2 gununden itibaren bel ve kasıklarımda agrı var ve rahımde kazıntılar vardı ama bugun belım ve kasıklarımda agrı yok rahımdekı kazıntılarda ara sıra oluyor.şimdi rahımde karıncalanma var bozuk para gıbı buyuklukte karıncalanma oluyor.sen kaçıncı gun ıdrar testı nı yatın negatıf çıktı.bırde gebelık testın nezamandı kusura bakma herzaman gıremedıgımden takıp edemıyorum sizlerin durumunu
tabiki endişelenirim eşşekten düşen gelsin demiş nasreddin hoca ....)))))) bizler burda birbirimizi görmeden seslerimizi duymadan tanımadan aynı derdin ortağı olduk biri hamileyim dediğinde hebimiz mutlu oluyoruz... biri negatif dediğinde hepimiz mutsuz olup üzülüyoruz.... benim 3. günü 2 embriyo konuldu 8 ekim transfer tarihim 20 ekim test tarihim tatlım allahım o güzel pozitif sonuçları isteyen her keze göstersin allahım benim ne belim ne kasıklarım nede akıntım var çok umudum yok sadece rahimde geceleri bi kazınma oluyor oda altıma vuruyor amma geçiyor onuda jele bağlıyorum hayırlısı bakalım...burda belirti yaşayanlardan bi sen bi ben dedim kazıntıyı başkada duymadım allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
ayşegülcüm merhaba bişey sorcam eurofertilde taksit yapıyorlarmıs diye bişey okudum az önce doğrumu gercekten?
tabiki endişelenirim eşşekten düşen gelsin demiş nasreddin hoca ....)))))) bizler burda birbirimizi görmeden seslerimizi duymadan tanımadan aynı derdin ortağı olduk biri hamileyim dediğinde hebimiz mutlu oluyoruz... biri negatif dediğinde hepimiz mutsuz olup üzülüyoruz.... benim 3. günü 2 embriyo konuldu 8 ekim transfer tarihim 20 ekim test tarihim tatlım allahım o güzel pozitif sonuçları isteyen her keze göstersin allahım benim ne belim ne kasıklarım nede akıntım var çok umudum yok sadece rahimde geceleri bi kazınma oluyor oda altıma vuruyor amma geçiyor onuda jele bağlıyorum hayırlısı bakalım...burda belirti yaşayanlardan bi sen bi ben dedim kazıntıyı başkada duymadım allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
alemsiniz körler sagirlar birbirini agırlar durumundayız ,aysegülü kendi yaptı aynı seyleri şimdi umutluya tavisye veriyor.
tabiiki cıkmaz 7.gun idrarda sakın moralini bozma ,7.gün kanda bile cıkmayabilir ,niye 10.gün veya 12.gün diolar keyiften miiii
evet tatlım ama kredi kartına 12 taksit ... normal taksit yok... ayrıca nakittede opu işlemi günü tamamını ödenmesi gerkiyor..
alemsiniz körler sagirlar birbirini agırlar durumundayız ,aysegülü kendi yaptı aynı seyleri şimdi umutluya tavisye veriyor.
tabiiki cıkmaz 7.gun idrarda sakın moralini bozma ,7.gün kanda bile cıkmayabilir ,niye 10.gün veya 12.gün diolar keyiften miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?