eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kaç hücreli bilmiyorum söyleyen olmadı bende sormadım... ama biri iyi diğeri orta kalite dediler sıpalara....
canim hic takilma 3 test yaptim sonuncusuda ikinci cizgi yok tu sanki.....
Kizlar,

Degerim 110 cikmis. Allah'im bebisimizi bize bagisladi!:)
cok sevindim hayirlisiyla dogsunlar insaallah

insaallah cnm

korkma tatlımm.. burda iiş çıkışı bize sonucunu bildiren çoookk arkadaşımız oldu.......:))) bu biraz bünye meselesi takılma..hayırlı haberler verirsin inşallah...
bende cok dinlenmedim agir bile kaldrdm rizki varsa dogacak

canım inan bişey olmamış gibbi davranıyorum ama iyi değilim dün memlekete geldim yengem sen niye bu kadar soldun dedi
ablamın eşi bu halini hiç sevmedim eski halinden eser yok noldu sana dedi bu arada haberlleri yok böyle bi sorundan azönce babam bi şaka yapmaya kalktı ben ağlamaya hiç normal değilim...

canım ben galiba pes ettim bile elimde değil istemiyorum artık doktorumun ısrarıyla dondurulmuşlarımı da deneyeceğim ama elimde değil... rabbim sabır versin ve gücümü arttırsın başka bişey diyemiyorum

hiçbişey olmaz olacağı varsa herşey bahane takma kafana...

sonunda benim kırmızı da geldi..arkidişler ben şimcik sise bişi sorucamm.bugün sabah regl oldum..adetin 2 ya da 3. günü gitmemiz gerekiyormuş ya cuma günü eşimin 2.spermiogramı için zaten gidicez bende ogün başlasam tedaviye 3.günüm oluyor heralde normal değil mi ?yoksa ben yarın mı gitsem 2.günüm de ??daha mı iyi olur acaba..bide bana ne yapıcaklar ki şimdi orda yeniden muayene olucak mıyım..ya da direk bana göre ilaca iğneye mi başlıcaklar??? ascık bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim :)))

tatlım ara dr u onlar sana bilgi verecektir. iki yada 3. gün çağırıyorlar zaten...muayene ertesi gün de tedavi başlıyor...

Kizlar,

Degerim 110 cikmis. Allah'im bebisimizi bize bagisladi!:)

tebrik ederim cyclo :)) gözün aydın. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah :)

ayyy inşallahh hamilesindir inşallaaaaahhh.

hadi bakalım cyclotomic çok sevindim üzmedin benide bebeğimide öptüm seni daha mirage teyzemiz tuba teyzemiz var sırada kısmetse havinimde var tabi hepiniz sıradasınız dua ediyoruz bebeğimle sizler için

ay ne güzel dedin kıııız :))) biz de gelcez de mi yanınıza hamiş hamiş???

negatif sonuçla karşılaşan biri olarak ilk hayal kırıklığı normal tabi bu duruma düşmen. ama bir sakin kafayla otur düşün. dondurulmuşun da varmış üstelik. kafanı topla ve ayağa kalk. anne olmak kolay değil. ne rahime düşmesi ne de doğduktan sonrası. metanetini ispatla Allah'a tuba. ben eşime de hep bunu söylüyorum bu ara. güçsüz duran bir ebeveyn adayına neden çocuk nasip etsin ki Allah?

haydiin hayırlısı boyacıııı :)) sakın spermiogram sonucunu falan bekleme, git yarın doktoruna. muhtemelen herşey yolundaysa ilk iğneni yapacaktır. spermiogram sonucuna göre tahmin ediyorum ki tüp mü mikro mu diye karar verecektir sayıya göre. o da zaten yumurta toplama gününe kadar lazım değil sana.

nisa canım yavrunu allh bağışlasın o normalmi oldu tatlım ....inşallah allah korumuştur içindekini bitanem.....

hayır oda tedavıyle oldu.. tek yumurta tek embryo pozitif herkes ümitsiz olsada dogdu.. insaalah yıne olur...
bu arada sana mesajlaırm tekrar bana gelıyor sana gelmıyor sanırım özelden mesajlarım

inş..miragecım inş.. bekliyoruz biz miniğimle sizleri üzülmeyin inş.. olur güzelim bayram sonrasına bi gidip geleyim kafam rahatlasın keseyi göreyim daha çok edicem dua size inş...

selam canım nerde başlıyrsunuz

ben iki sene önce tüp bebek tedavisi yaptırmıştım ama doktor bana 2.gün gel dedi ve 2.gün gittim ultrasonla alttan baktı adetliyken biraz sevimsiz ama hemşireler yardımcı oluyor çünkü herkese öyle bakılıyor doğal bir olay yani :)) sen bence merkezini ara sor çünkü heryere her doktora göre değişiyor bu tedavi başlangıçları boş yere yanlışlık yapma derim ben tedavin hayırlı olsun

kızlar bu arada, bu topicde negatif sonuç alıp yeni tedavisine başlayan oldu mu hiç? gözümden kaçmış olabilir. ama zaten onlar da bakalım bu topicden mi devam ederler bilmiyorum...

ay cnm teşekkürler evet ben öyle yapayım..yarın giderim olmazsa cok uzak değil zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…