eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

arkadaslar sıze ıyı yazışmalar ohhh bıraz içim rahatladı.ah keske musaıt olsamda her an sızlerle dertleşsem.ama iş guç ve patrooon haydıhayırlı gunlar

slm kızlar artık çalıştığım için çok fazla giremiyorum geçmişi okuyamadım o yüzden.. bugünbiraz kanamam oldu o yüzden çok korkuyorum.. cuma günü tekrar testim var inşallah değerimde katlanır kanamam da kesilir..benden dualarınızı esirgemeyin nolur.. akşam daha detaylı bakıcam hepinizi çok öpüyorum..

aaaa oda nerden çıktı şimdi... rapor al ve evine git istirahat etmen gerektiğini biliyorsun ...

canım dinlen eve gidince keske izin alsan hemen ama önemli birşey değildir daha da tutunuyorlardır annelerine insallah,nazar mı degdi sana ya son gune kadar hicbişeyin olmadı yok yok bu tutunma bence ,cuma 300-500 inşallah.bende buaksam gidicem ,bakalım ya hayru ya mayru dualarımsda hep kaderdaşlarım inşallah bebiş(ler)ini kucağina alırsın bitanem ,biz kucağimıza alana kadar inanamıcaz çünkü okadar hikaye var ki ,pört diye doguruveriyor millet oysa..

ben inşallah iyi haber veririm size şimdi gidicem kan vermeye 50 cıksın print edip duvara yapiştorcam yada 3-4 cıkarsa da suratıma tokat gibi yapişcak hayirlisi ben nedense umutluyum ,Allah'tan umut kesilmez inşallah sevindiricem sevinicem :)

ay canım benim ağzından bal damlıyo inşallah yarabbim öyledir. bende sana dua ediyorum allah büyük inşallah katlamıştır canım benimm...

benimde yarın ama ben geleceğini zannetmiyorum ...ilaçlardan dolayı zaten gebelik yoksa bile gecikecektir... ama sen daha iyi biliyorsundur daha önceden tecrüben var o zaman nasıldı

canim bende hic gecikme olmadi
ay canım benim ağzından bal damlıyo inşallah yarabbim öyledir. bende sana dua ediyorum allah büyük inşallah katlamıştır canım benimm...

kanaman varsa derhal yatıiii canımmm..

kızlar walla beni bu halde güldürdünüz.... Allahımda sizi güldürsün inşallah.......:)))))

cnm bana sormuştun artık seni hamiş yazayım mı diyeeeee.... sürünüyor hala yaz ((( yine başladı kanamam... yarın sabah kan testine gitcem değer düşmeye başladıysa hemen bırakcam tedaviyi..... bittim psikolojik olarak

canımm eşimle de çok büyük problemlerimiz oluştu artık o bana tahammul edemiyor ben de ona ... bizim de iş konusunda sorunlarımız var eşim şehir dışına çıkıyor işi dolayısıyla ben de iş değiştirmesini istiyorum ve artık tedavilerimde yalnız kalmak istemiyorum bu da aramızda büyük bi uçurum oluşturdu neresinden tutsam olmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…