eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Cnm üzülme demiycem.... üzül ağla.. Kıvran.....ama sonra toparlan... Kendine gel...yeniden denemek için kendini topla cnm

(((((((((((( ne kadar üzüldüğümü anlatamam içim acıdı yandı canımsın ne olur kendini yıpratma imtihan dünyasındayız hepimiz inşallah en kısa zamanda rabbim verecek çok özletme kendini lütfen varlığını bilelim ..duaların ve temennilerin için çok çok tşk.. öptüm seni...

cnm nie üzülüyon kiii verseydin ağzının payını.................

bu tiplere öyle dank diye cevap verilemiyor. öyle beklemediğin bir anda şoka sokuyorlar ki. yani en azından ben bana yapanlara cevap veremedim bugüne kadar, hep öylece bakakaldım.

denizcim vakti değil demek ki. olacak sabredelim olacak arkadaşım.

Kanama tekrar ettiği için mi erkene çektin canım? Allahım inşallah güzel çıkar değerin hepinize canı yürekten dua ediyorum inanın...

kanama tekrar ettiği için mi erkene çektin canım? Allahım inşallah güzel çıkar değerin hepinize canı yürekten dua ediyorum inanın...

evet hayatım ama kanamam hiç durmuyor...eğer değerlerim düşmüşse bırakcam..sabah 2 akşam 2 iğne öğle 1 iğne bittim.. Vucuduma da yazık değer düşmüşse eğer kesecem tedaviyi..kanamam hiç durmuyor..

Sen ne ökadar umutsuz olsanda ben senden ümüdimi kesmedim tatlım bak değerin nasıl yüksek çıkacak inşallahhh...

kızlar geçen gün de sordum da kimse cevap vermedi. negatif alıp dondurulmuşlarla başlayacak olan yok mu, yoksa onlar başka topice mi kaydılar?

kızlar geçen gün de sordum da kimse cevap vermedi. negatif alıp dondurulmuşlarla başlayacak olan yok mu, yoksa onlar başka topice mi kaydılar?

canım ben varım, başlayacağım kısmetse. geçen cuma test günümde regl olmuştum.p.tesi doktoruma gittim, adetin 4.günü idi, rahmin hala biraz kalın dedi, p.tesi tekrardan randevum var, eğer ki uygun görürse dondurulmuşlarla bayramda deneyeceğim, olmadı sonraki ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…