eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Nerdeain tatlım saat kaç oldu sevincinden bizi unuttun heralde inşallah güzel haberlerle gelirisin....

canım normal test tarıhım 22 ekım 5.gun emrıyosu .eger 3 gunu transferım olmus olsaydı bugun 10.gunum olacaktı.ozyuzden kanda hcg testı yaptırdım sonuç 0.1 yanı negatıf.olsa bugun 5 veya 10 gıbı bır rakamların çıkması lazımdı ama yok gene oolmadı

Kızlar normalde bu gün adet günüm.... Ve karnım aynı adet olacakmışım gibi gergin ve şiş bende normaldede adet olacağımda ağrı olmaz gerilir ve şişkinlik olur korkuyorum.......

dur hemen umutsuz olma neden erkenden gittin teste gününde tekrarla sakin ol bakalım inş. Olmuştur....daha sonra çıkabiliyormuş değerin......

dur hemen umutsuz olma neden erkenden gittin teste gününde tekrarla sakin ol bakalım inş. Olmuştur....daha sonra çıkabiliyormuş değerin......

ama şimdiye yerleşmiş olması lazım bhcg salgısı en azında 1 .veya 3 ,5 gıbı rakamlar olurdu ama oda yok demekkı yerleşemedı butun o rahımde hıssettıklerım demekkı ılaçlardanmış

Kızlar normalde bu gün adet günüm.... Ve karnım aynı adet olacakmışım gibi gergin ve şiş bende normaldede adet olacağımda ağrı olmaz gerilir ve şişkinlik olur korkuyorum.......
Canım sakin ol benim adet günümde de adet olacakmışım gibi belirtiler vardı birebir aynıydı ha oldu ha olacak diyordum ama olmadı başka şeyler düşün olumlu kötü birşey getirme aklına olur mu.

canım erken yaptırmışsın sanki sen yine de ne olur ne olmaz tekrarla kan testini..

benimde şişkinlik oluyor takma onu kafana senin testin yarındı dimi?

Canım sen yine test gününü bekle bhcg kanda yükselmediyse çıkmaz erkenden test gününde belli olur netlik kazanır hemen umutsuzluğa kapılma lütfen.

canım erken yaptırmışsın sanki sen yine de ne olur ne olmaz tekrarla kan testini..

benimde şişkinlik oluyor takma onu kafana senin testin yarındı dimi?

cumartesi canım.......bideidrar testine taktım her sabah yapıyorum dün hiç bişey çıkmadı bu gün yine 2 saat sonra 2. silik çizgi çıktı ya testler bozuk yada ben.....

kızlar dun 12 tane yumos um toplanmıstı bugun aradılar ve 9 tane sı döllenmıs yumoslarımın cumartesı tekrar arayacagım

kızlar dun 12 tane yumos um toplanmıstı bugun aradılar ve 9 tane sı döllenmıs yumoslarımın cumartesı tekrar arayacagım

Canım sakin ol benim adet günümde de adet olacakmışım gibi belirtiler vardı birebir aynıydı ha oldu ha olacak diyordum ama olmadı başka şeyler düşün olumlu kötü birşey getirme aklına olur mu.

arkadaşlara katılıyorum gerçekten çooooook erken yaptırmışsın testi doktorlar senin şuan ki psikolojiyi yaşamamamız için 12.gün diye ısrar ediyorlar belki bugün tutunacak belki dün tutundu sen bol bol dinlen negatif düşünme

tatlım yanlış anlaşıldım... ben evde idrar testi yaptım kan testim cumartesi..

Kızlar ben geldim... Bu arda en son sonucum 137 imiş. Ben yanlış anlamışım ve bugün 131 e düşmüş.. Tedaviyi bırakıyoruz...

hayırlı olsun.inşallah kucağına alman da nasip olur.darısı başımıza.bize de dua et.

tesekkur ederım canım dua etmez olurm uyum hıc hıc aklımdan cıkmıyor bu yolda ugras veren arkadaslarım burdakıler tedavıde tanıstıgım bayanlar cunku bızı ancak bız alıyoruz baskaları tup mu yapıyoruz ne yapıyoruz bılmıyor umursamıyorlar bıle ama bu rabbımın mucızesı cok uzun yollardan gelen arkadaslar var ınsallah er ya da gec burdakı herkes bebegını kucagına alıcak ınsallah ben de sonunu gorurum saglıcakla alırım kucagıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…