eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

netten araştırdım biraz 38 olmassa tehlike yokmuş.. bide dr. aradım parol iç korkma dedi daha yükselirse gidecem inşallah bişey olmaz sabah zaten teste gidecem biliyorsun....

bana da transferden sonra dikkat etmem gerekenlerle iligili bir evrak vermişlerdi. 38 derece ve üzeri ateşlenmelerde başvurun yazıyordu. ağrı ve ateş durumunda parol kullanın yazıyor. bende de var hafif ateş. yüzüm yanıyor

ben dil altından ölçüyorum ve dünden bu tarafa 37 yükselmediği içinde telaş yapmıyorum artık dün çok telaşlanmıştım...

canım nerelerdesin hamile haberini verdin görünmedin merak ediyorum iyisindir umarımm...

Selam canım. İşe başladım. İş yoğun. Gündüz pek yazamıyorum. Gece de çok erken uykum geliyor. Şu an bile ayakta uyuyorum. Eşim de pc olayına kızıyor. Sen nasılsın ? Var mı sende de uyku şikayeti :26:

kızlar ya bişey sorcam benim transferimin 5 günü artık banyo yapıyımmı nedersiniz? 7 günbekle diyende var 3gün sonra işine gücüne dönende var.valla ben yatış devam kaynana bakıyo pek rahatım

Ben 3. gün işe başlamıştım. 2. günü banyo yapmıştım.

Canım benim pazartesi test günüydü. Cmrtsi , pazar çok şiddetli baş ağrısı yaşadım. Hatta kustum. Gerginlikten de olabilir. Ama hamilelik de tetikleyebiliyor.

Oyy maşallahhh Çok sevindim canım.. Benim de değerim 153'tü. Doktor değerin çok iyi demişti.2 gün sonra tekrarladım. 310 civarı olmuş. Merak etme senin de yükselir...

sagol cnm kacinci gin 153 tu benim 10 . gunum
senin ikiz mi?
burada aysegulu ates icindeki bebiklerin habercisi
bendede ates oluyor

kızlar bişey sorcam... ben yumurta kalitesini attırmakla ilgili birçok yazı okudum az önce .. iki ay sonra tekrar tedaviye başlıycam...bu kürlerden yapayım mı acaba...

teşekkürlerr.sennde hayırlısı olsun inş..hamişş olursun :)) dr. un kim senin ? bide ege ünidemisin yoksa ege doğum evinde mi ?
sağol canım inşallah:)ege üniversitesinde oldu benim.tek bir doktorum yok.hepsi baktı farklı aşamalarda.ben çok memnunum.doktorlarından hemşirelerine hatta personeline kadar o kadar güleryüzlü ve ilgililer ki.dün transferim oldu şimdi yatıyorum.p.tesi kontrole çağırdılar,sabırsızlıkla bekliyorum.darısı başına inşallah.

kızlar bende de dünden kalan bi başağrısı var. kasıklarım ağrıyor batmalar oluyor. bi de tıkabasa dolu hissi var her an ağzıma gelecek gibi yediklerim. Bulantı da var ama işte bunların hepsini adette de yaşadığım için bilemiyorum. Yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum :) Öğlen bir ara gidip test alayım bari dedim ama yemedi.

Bi de ayşen kürleri deneyebilirsin. Ben yumurtlama tarihlerimde ilk görüşme için gitmiştim doktora. Eşim inciri sever o ara acayip yedim. Normalde ilaçsız 1-2 yumurta oluşur nerden baksan 6-7 tane yumurta vardı. doktor ooo çok iyi dedi. inciri dene.

kimse de ağrı sızı yok mu bi tek ben mi yaşıyorum bunu(((

deseha canım yeni okuyabildim yazdıklarını o bahsettiğin karın ağrısı bendede var arada gelişyor çok şiddetli sonra geçiyor bülent hoca normal kullandığın progestoran iğneden dedi çok şükür tahlilim 2 ye katlamış 1400 sonuç bidaha test istemediler 31 ekimde kısmetse kese için gidicez buarada tsh ım 15 yükslmiş çok korkuyorum ALLAHIM inşallah bişey olmaz bebiş yada bebişlerime

kızlar tedavi sürecindeki ilaçlar sizdede kilo yaptımı..nasıl vericem bu kiloları :S

hiç sorma hele şu son hafta bebek düşmesin diye 5 er 5 er vurdular progestanı.. tedaviden bugüne tam on kilo almışım ... kontrole gideyim yarın.. hemen diyet... bir ayda vermem lazım...

tatlım hiç korkma bulantı felan ilaçtan çünkü dr lar hep sçylüyor vücut bu gebelik süresince tepki vermez... ama o doluluk hissi kesinlikle bebişten :))))) dedim ya bebek gidince belirtilerim kayboldu diye.. ilk kaybettiğim his oydu.. bu arada incir kürünü deneyecem bakalım önümüzdeki aydan sonra...çünkü rahim kendini toparlayana kadar beni almıycaklar en az iki ay... bende önümüzdeki adetten sonra başlarım...

.........:)))))))))))))))))))))))

hiç sorma hele şu son hafta bebek düşmesin diye 5 er 5 er vurdular progestanı.. tedaviden bugüne tam on kilo almışım ... kontrole gideyim yarın.. hemen diyet... bir ayda vermem lazım...

evet bende sporamı başlasam diye düşündüm ama onada vakit olmuyo işten eve kendimi zor atıyorum pofff ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…