netten araştırdım biraz 38 olmassa tehlike yokmuş.. bide dr. aradım parol iç korkma dedi daha yükselirse gidecem inşallah bişey olmaz sabah zaten teste gidecem biliyorsun....
bana da transferden sonra dikkat etmem gerekenlerle iligili bir evrak vermişlerdi. 38 derece ve üzeri ateşlenmelerde başvurun yazıyordu. ağrı ve ateş durumunda parol kullanın yazıyor. bende de var hafif ateş. yüzüm yanıyor
canım nerelerdesin hamile haberini verdin görünmedin merak ediyorum iyisindir umarımm...
kızlar ya bişey sorcam benim transferimin 5 günü artık banyo yapıyımmı nedersiniz? 7 günbekle diyende var 3gün sonra işine gücüne dönende var.valla ben yatış devam kaynana bakıyo pek rahatım
başım ağrımasaydı o kadar düşünmezdim de ne bileyim işte. diyorum ya gelgitler yaşıyorum. dün bir arkadaşımın daha hamile olduğnu öğrendim. kızcağız bana söylemeye çekinmiş. Artık etrafımızdaki insanlar da hassaslaşmaya başladı. gerçi boş konuşan da çok da neyse onları görmeyelim dimi :))) sen nasıl oldun iyi misin
kizlar idrarda silik cizgi goruyorum hep cumartesi test gunum bilen biliyor
dun aksam kan testi yaptirdim veeeeeeeeeee
157 cikti insaallah artar cumartesiye cok mutlu ve heyecanliyimallah herkese yasatsin
dualarim sonic bekleyeere simdi cumartesiyi beklemek daha zor
insaallah katlar rabbim bilir uyuyamiyorum heyecandan
sagol cnm kacinci gin 153 tu benim 10 . gunum
senin ikiz mi?
burada aysegulu ates icindeki bebiklerin habercisi
bendede ates oluyor
Selam canım. İşe başladım. İş yoğun. Gündüz pek yazamıyorum. Gece de çok erken uykum geliyor. Şu an bile ayakta uyuyorum.Eşim de pc olayına kızıyor. Sen nasılsın ? Var mı sende de uyku şikayeti :26:
bende sadece akşamları oluyor fazla bir rahatsızlığım yok çok şükür.. sadece şu crinone jelin geri gelirken bazen pembemsi gelmesi var o biraz canımı sıkıyo ama onun haricinde kanama vs birşey olmadığı için bebeişim allahıma emanet deyip düşünmemeye çalışıyorum.. rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi de nasip eder inşallah..
kızlar bişey sorcam... ben yumurta kalitesini attırmakla ilgili birçok yazı okudum az önce .. iki ay sonra tekrar tedaviye başlıycam...bu kürlerden yapayım mı acaba...
sağol canım inşallah:)ege üniversitesinde oldu benim.tek bir doktorum yok.hepsi baktı farklı aşamalarda.ben çok memnunum.doktorlarından hemşirelerine hatta personeline kadar o kadar güleryüzlü ve ilgililer ki.dün transferim oldu şimdi yatıyorum.p.tesi kontrole çağırdılar,sabırsızlıkla bekliyorum.darısı başına inşallah.teşekkürlerr.sennde hayırlısı olsun inş..hamişş olursun :)) dr. un kim senin ? bide ege ünidemisin yoksa ege doğum evinde mi ?
kimse de ağrı sızı yok mu bi tek ben mi yaşıyorum bunu(((
kızlar tedavi sürecindeki ilaçlar sizdede kilo yaptımı..nasıl vericem bu kiloları :S
kızlar tedavi sürecindeki ilaçlar sizdede kilo yaptımı..nasıl vericem bu kiloları :S
kızlar bende de dünden kalan bi başağrısı var. kasıklarım ağrıyor batmalar oluyor. bi de tıkabasa dolu hissi var her an ağzıma gelecek gibi yediklerim. Bulantı da var ama işte bunların hepsini adette de yaşadığım için bilemiyorum. Yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum :) Öğlen bir ara gidip test alayım bari dedim ama yemedi.
inşallah dediğin gibidir canım.. sen ölçtünmü hiç..
kızlar bende de dünden kalan bi başağrısı var. kasıklarım ağrıyor batmalar oluyor. bi de tıkabasa dolu hissi var her an ağzıma gelecek gibi yediklerim. Bulantı da var ama işte bunların hepsini adette de yaşadığım için bilemiyorum. Yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum :) Öğlen bir ara gidip test alayım bari dedim ama yemedi.
hiç sorma hele şu son hafta bebek düşmesin diye 5 er 5 er vurdular progestanı.. tedaviden bugüne tam on kilo almışım ... kontrole gideyim yarın.. hemen diyet... bir ayda vermem lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?