eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

evet bende sporamı başlasam diye düşündüm ama onada vakit olmuyo işten eve kendimi zor atıyorum pofff ...

bende öyle cnm ...ama kesinlikle yapcam hatta şimdi maydanoz sapı ve limonsuyu ile yapılan bi diyet var mış onu okuyordum.. destekleyici tabi sporsuz olmazz...ama bu kkiloları veremezsem bi dahaki tedavide şimdi atmışı ggeçtim yetmişi bulurum o zamanda asla veremem...

haklısın sporsuz olmaz hadi bakalım şimdide buna başlayalım bari kafamız dağılsın azıcık :)

canım bana umut veriyor aslında bu akıntı... crınone bende kullanıyorum sabah akşam ama onun akıntısı belli katı süt kesiği gibi geliyor ...

canım çok güzel değerin benden de bi daha istememişlerdi, ikiye katlaması sağlıklı olduğunu gösteriyormuş. ama değerin oldukça yüksek yani ikiz olma ihtimali de çok yüksek:)) ayy hadi çok benziyor seninle hikayemiz inşallah bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri de gösterir. canım bende dedim yaa normalde düşmüştü tsh ım 2-3 lerde seyrediyodu heralde hamileliğin etkisiyle yükseldi, benim de 7 çıktı. yarın gidip dozu ayarlatıcam ihmal etmeye gelmez canım hamilelik boyunca randevularını daha da sıklaştıracaksın. benim gittim endokrin uzmanı sölemişti normalde 3 ayda bir bakmam gerekiyo ama hamile oldun için 3 haftada bir konrrol edicem diye. cumartesi endokrin, pazarteside kadın doğum randevum var inşşş iyi haberler veririm. şu kalp atışlarını bi duysaydım birazcık içim rahatlıcaktı. daha kimseye bişi söleyemedim( sana da 31 ekim e kadar alalh sabırlar versin canım zaman geçmek bilmiyor durdu sanki, inş çabucak geçer de bişi anlamazsın..

Kızlar ya eşim yanımda. Işyerime gelmiş de yarın ya test günüm acaba bugün mü yapsam diyorum (( karar veremedim yarınla bugün arasında çok farketmez zaten dimi yaptırayım

kızlar bişey sorcam... ben yumurta kalitesini attırmakla ilgili birçok yazı okudum az önce .. iki ay sonra tekrar tedaviye başlıycam...bu kürlerden yapayım mı acaba...

Canım ben Solgar Omega 3 kullandım. Bir de arı sütü polen. Yumurta sayım artmadı ama bence kaliteye etkisi oldu. 5 embiryom 5. güne kadar geldi. 6. gün biri transfer edildi. Diğerleri donduruldu.

sagol cnm kacinci gin 153 tu benim 10 . gunum
senin ikiz mi?
burada aysegulu ates icindeki bebiklerin habercisi
bendede ates oluyor

Canım yok bana tek transfer edildi. İlk yaptırdığımda transferimin 6. günüydü.

kızlar bende şeffaf su gibi ara ara bi akıntı oluyor bunu yaşayan oldumu hiç....

canım bu akıntıya fazla umutlenme benım transferden sonra devamlı oldu.esrofem 2 mg kullanıyorsan onun yan etkısı olabılır vucutta ostrojen çogalınca akıntı olurmuş .bu ilaçta ostrojen ilacı .kullanmıyorsan insallah hamişsin

tugok testimi bugün yaptırsam sence yarınla bugün arasında değer olarak çok farkeder mi. en fazla 16 saat var yarın yaptırıcam saatle arasında ne dersin.

canım farkediyor değer inan bana erken yaptırma sabret birazcık hayatım..

esrojen varmı bilmiyorum ama kullandığım ilaçlar şunlar...clexane her gün koldan... ecobirin asbirin... 4 günde birda kalçadan proluton iğne ve cırınone vajinadan sabah akşam jel... başkada bişey yok

canım tebrik ederiiiim :)))) sen niye bizim listemizde yoksun yaa? versene bilgilerini ekleyeyim seni.

bu arada tubisch_tubisch de pozitifmiş, öteki topicden baktım. buraya yazmıyor artık ama listemizde vardı merak ettim baktım.

tatlım teşekkür ederim bende kalitesi için istiyorum zaten çünkü yumurta kalitesi çok etkiliymiş .. bari bu süreçte onu sağlayayım diyorum.. arısütü poeni eczanelerde satılan mı...bi de eşim vita isimli bi tablet getirmiş üzerinde çince yazılar var kore kırmızı ginseng yazıyor çok faydalıymış .. bilmiyorum kullansam mı hem kadın için hem erkek için miş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…