evet bende sporamı başlasam diye düşündüm ama onada vakit olmuyo işten eve kendimi zor atıyorum pofff ...
kızlar bende şeffaf su gibi ara ara bi akıntı oluyor bunu yaşayan oldumu hiç....
haklısın sporsuz olmaz hadi bakalım şimdide buna başlayalım bari kafamız dağılsın azıcık :)bende öyle cnm ...ama kesinlikle yapcam hatta şimdi maydanoz sapı ve limonsuyu ile yapılan bi diyet var mış onu okuyordum.. destekleyici tabi sporsuz olmazz...ama bu kkiloları veremezsem bi dahaki tedavide şimdi atmışı ggeçtim yetmişi bulurum o zamanda asla veremem...
bende oluyor canim
ay bende de oluyor :))) ben crinone jel kullanımyorum ama progestan yumuşak kapsülü kullanıyorum vajinal olarak. Günlük ped koyuyorum ıslak bildğiniz progestandan mı diye düşündüm ama ay ben heyecanlanmaya başladımmmm
deseha canım yeni okuyabildim yazdıklarını o bahsettiğin karın ağrısı bendede var arada gelişyor çok şiddetli sonra geçiyor bülent hoca normal kullandığın progestoran iğneden dedi çok şükür tahlilim 2 ye katlamış 1400 sonuç bidaha test istemediler 31 ekimde kısmetse kese için gidicez buarada tsh ım 15 yükslmiş çok korkuyorum ALLAHIM inşallah bişey olmaz bebiş yada bebişlerime
Canım ben hamile kaldığımda olmuştu ilk haftalarda dediğin akıntıdan Ayşen im incir ve çörekotu kürünü tavsiye ederim canım:)kızlar bende şeffaf su gibi ara ara bi akıntı oluyor bunu yaşayan oldumu hiç....
kızlar bende şeffaf su gibi ara ara bi akıntı oluyor bunu yaşayan oldumu hiç....
ayy ayşegül bu güzel bişey bence bilmiyorum valla şu testini yarın bi yapsan hayırlısıyla...
kızlar bişey sorcam... ben yumurta kalitesini attırmakla ilgili birçok yazı okudum az önce .. iki ay sonra tekrar tedaviye başlıycam...bu kürlerden yapayım mı acaba...
sagol cnm kacinci gin 153 tu benim 10 . gunum
senin ikiz mi?
burada aysegulu ates icindeki bebiklerin habercisi
bendede ates oluyor
Selam canım. İşe başladım. İş yoğun. Gündüz pek yazamıyorum. Gece de çok erken uykum geliyor. Şu an bile ayakta uyuyorum.Eşim de pc olayına kızıyor. Sen nasılsın ? Var mı sende de uyku şikayeti :26:
bende sadece akşamları oluyor fazla bir rahatsızlığım yok çok şükür.. sadece şu crinone jelin geri gelirken bazen pembemsi gelmesi var o biraz canımı sıkıyo ama onun haricinde kanama vs birşey olmadığı için bebeişim allahıma emanet deyip düşünmemeye çalışıyorum.. rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi de nasip eder inşallah..
Ben de tedirginim. Sürekli aklım onda. Ama düşünmemeye çalışıyorum. Allah'a emanet ettim. Rabbim tüm melekleri korusun...
ayy ayşegül bu güzel bişey bence bilmiyorum valla şu testini yarın bi yapsan hayırlısıyla...
tugok testimi bugün yaptırsam sence yarınla bugün arasında değer olarak çok farkeder mi. en fazla 16 saat var yarın yaptırıcam saatle arasında ne dersin.
Canım ben Solgar Omega 3 kullandım. Bir de arı sütü polen. Yumurta sayım artmadı ama bence kaliteye etkisi oldu. 5 embiryom 5. güne kadar geldi. 6. gün biri transfer edildi. Diğerleri donduruldu.
Canım yok bana tek transfer edildi. İlk yaptırdığımda transferimin 6. günüydü.
Ben de tedirginim. Sürekli aklım onda. Ama düşünmemeye çalışıyorum. Allah'a emanet ettim. Rabbim tüm melekleri korusun...
aminnn canım.. bende aynen allaha emanet ettim.. tsh diye konuşulunca benimde aklıma geldi baktırmam lazım en son tüpe başlamadan 2.4 falandı değerim şimdi benimde yükselmiştir. yarın kan vereyimde testim çıksın bende salı akşam izin alabilirsem endokrin uzmanıma gideyim.. izin de istemeye yüzüm yok artık gerçi sağlık ama ne bileyim tedirgin oluyorum işte yaa...
canım bu akıntıya fazla umutlenme benım transferden sonra devamlı oldu.esrofem 2 mg kullanıyorsan onun yan etkısı olabılır vucutta ostrojen çogalınca akıntı olurmuş .bu ilaçta ostrojen ilacı .kullanmıyorsan insallah hamişsin
kizlar idrarda silik cizgi goruyorum hep cumartesi test gunum bilen biliyor
dun aksam kan testi yaptirdim veeeeeeeeeee
157 cikti insaallah artar cumartesiye cok mutlu ve heyecanliyimallah herkese yasatsin
dualarim sonic bekleyeere simdi cumartesiyi beklemek daha zor
insaallah katlar rabbim bilir uyuyamiyorum heyecandan
esrojen varmı bilmiyorum ama kullandığım ilaçlar şunlar...clexane her gün koldan... ecobirin asbirin... 4 günde birda kalçadan proluton iğne ve cırınone vajinadan sabah akşam jel... başkada bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?