eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar transferden sonra 8.gün kan testim 13.7cıktı nasıl sizce cokmu düşük artarmı acaba

neden 8. gün yaptın çok yanıltıcı olur ama bu var demek :))) yükselmesi lazım madem yaptın.. 10. gün de yap. ikiye katlamışsa bebişin seninledir..

bugun 10.gunum kan verdım sonuc beklıyorum ama bu durumda olup artan vardır heralde dımı 8.gun ıcın iyi bi deger degılmı

evet ama 10. gün ikiye katlaması lazım.. iki gün sonra tekrarla...inşallah olmuştur.. hakkında hayırlısı...

Canım ben arı sütü poleni bireysel üreticiden aldım. Yani memleketimin köyünden.. İŞin gerçeği bu ürünlerde çok dolandırıcılık oluyormuş. Yurtdışından ithal getiriyorlarmış. Eğer bulabilirsen üreticiden saf halde almanı tavsiye ederim.. Dualarımdasın her daim..

bugun 10.gunum kan verdım sonuc beklıyorum ama bu durumda olup artan vardır heralde dımı 8.gun ıcın iyi bi deger degılmı

canım benim 5 in üstü gebelik sayılıyor yani bence iyi bir değer.. inşallah 2 ye de katlamıştır.. bize yaz mutlaka merak ettim bak şimdi hadi güzel haberlerle gel inşallah...

canım ben bugün 23 kasıma bilet aldım inş. memoriale gideceğim ben doğruyu bulduğuma inanıyorum

hakkında hayırlısı arkadaşım.ben de bahçeciden vazgeçtim ve semra hanımın muayene ücreti biraz daha pahalı ama olmuşken o olsun istiyorum.ocak ayında belki tanışırız nuri beyde tanışamadık orda kısmet olur belki.vallaha ben çok isterim seninle tanışmayı.

canım benim 5 in üstü gebelik sayılıyor yani bence iyi bir değer.. inşallah 2 ye de katlamıştır.. bize yaz mutlaka merak ettim bak şimdi hadi güzel haberlerle gel inşallah...

Tugok seninle takvimimiz birebir aynı canım. Bebişleraynı gün doğacak galiba.. Diyalogu koparmayalım.. Allah ikimizin de yardımcısı olsun inşallah

Tugok seninle takvimimiz birebir aynı canım. Bebişleraynı gün doğacak galiba.. Diyalogu koparmayalım.. Allah ikimizin de yardımcısı olsun inşallah

ayy akasya o günleri de görelim inşallah.. bence de birbirimizden kopmayalım... amin arkadaşım allah yardımıcımız olsun.. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...

hayırlı olsun inşallah uğurlu gelsin canımm...
sağol canım ilkinde bulamadık ama inş. Rabbim bu sefer nasip eder

ne kadar canım ücreti ben hiç sormadım ayy ne güzel olur valla bende çok tanışmak isterim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…