kızlar kımdır cevat hoca[/QUOTE
aslında doktor olan ama doktorluğu bırakıp fethiyeye taşınarak aktarlık yapan bir adam seminaycım. kişilerin durumuna özel karışımlar hazırlıyormuş bitkilerle. ilaçlara karşı olan bir kişi. ben bir arkadaşımdan duymuştum ama kedi de biliyormuş.
evet evet ismi tanıdık gelm,işti ben de duymuştum ,bi roportajını okumuştum
havin hoşgeldinnasılsın
Hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallh .Canım sen kalp atışlarını duydun mu acaba.Ben bugün 3 test yaptırdım tsh ,hemogram ve sarılık için kan verdim .Birde şu testleri istedi doktorum toxo IgG,rubella HCV ,hıv1,2 senden de istdiler mi acaba?
Amin inşallah. Yok canım ben bayram sonrasını bekliyorum. 1 haftadan gidecem dr. um öyle dedi. Keseyi gördük bi de içinde minicik bebişi. Heycanla bekliyorum bayram sonunu. Senin testlerde de sıkıntı çıkmaz inşallah. İlk önce tutunsun diye bi panik vardı. Şimdide bi sorun çıkmasın diye Allah yardımcımız olsun.Bu kadar bekleyince bu kadar endişeli olunuyo sanırım. Bi de bende hiç bi belirti yok.Ne bi bulantı ne ağrı sızı. Bunlar iyi mi kötü mü bilemiyorum.Çok hassas bi bünyem yok zaten çok şükür ona yoruyorum ya da sıpam şimdiye kadar üzdü bundan sonra üzmeyecek inşallah diyorum
merhaba kızlar
sürekli takipteydim sizi ama yazmak kısmet olmuyordu.
2. denememdi bir sürü olumsuzluk yaşadım kist aspirasyonu falan yapıldı.
ama Rabbim kısmet edince oluyormuş burdan yazanlarınkini hep imrenerek okuyordum. bu kez de ben yazıyorum:
Çok Şükür Allahıma BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMM!!!
Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağıma alacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
bu arada merak edenler olursa beta hcg değerim 314 çıktı ikiz olabilirmiş
sağol canım benim sen nasılsın yaklaşık bi ay sonra çıkıyor benimde kasımın 15. çıkacak bence canım sizde yapın hatta nur hanım sadece benim eşimden istedi ama bende yaptırdım inş. temiz çıkar sonucumuzgamze canım naber ne yapıyorsun.senin kromozom testi sonucun ne zaman çıkıcak nerde yaptırdın eşim dediki biz neden yaptırmıyoruz.bizde yaptıralım.
sağol canım benim evt çok zor zamanlar geçirdik ama elh. toparlandık şimdi ki duruma gelince öyle içler açısı değil hala yıkımlara devam ediliyor çok bina yıkıldı konteynır kentler hala duruyor öyle işte Rabbim bi daha yaşatmasın inş. böyle acılarıhadi yaa, demek 1 sene oldu. hakkaten çok acı zamanlardı. izmit depreminde istanbulda biz bile perişan olmuştuk. arabaların içinde, sokaklarda yatmıştık günlerce. orayı düşünemiyorum bile karda kışta off... Allahım hiçbirimize yaşatmasın bir daha...Şu an nedir durum gamze? şehir toparlanabiliyor mu? haberlerde izlenenle gazetelerde yazan her zaman gerçekten olanı yansıtmıyor çünkü.
gamze yeni okudum deprem yaşamak çok kötü geçmiş olsun tekrar bende ist depremini yaşadım ve hala geceleri bazen korkarım. memleketin hiç bir yerinde olmasın inşallah.
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum
Havinim hoşgeldin güzel arkadaşım.. Özledik seni..Nasılsın ? Allah'ın izniyle transferin ne zaman ? :26:
Canm listeye yazarmisin.sonucum negatif((
Canım senin ilk ultrason randevun ne zaman ? Beni bugün aradılar. 3 kasıma randevu verdiler.
slm canım benim eşiminde sperm sayısı çok düşük iki yıldır evliyiz bi aşılama geçirdik negatifle sonuçlandı şimdi tüp bebek düşünüyoruz eylülde inş.
bayanlar sperm hareketsizliginde önerisi olan varmi keci boynuzu harici disinda?
bayanlar sperm hareketsizliginde önerisi olan varmi keci boynuzu harici disinda?
ayrica ben araniza yeni katilanlardanim cok gec olsada
valla canım biz ibrahim saraçoğlunun bitki çayı keçi boynuzu ve arısütü bal polen karışımı kullandık ama pek bi etkisi olmadı
evet bende okudum sonuc alamayanlari sen in durumun ne? yani bebek adina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?