eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum

benden o testleri tüp bebeğin başında istemişlerdi hamile kalınca tsh ı tekrar istediler canım..

allahın hayırlısıyla bize de keseyle bebişimizi görmeyi nasip etsin inşallah.. bende aynı şekilde endişeliyim hep bi tek ben mi böyleyim diyodum ama şimdi anladımki biz zor elde ettiğimiz için hep böyle olucaz herhalde..

maaşallah canım tebrikler.. allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

gamze canım naber ne yapıyorsun.senin kromozom testi sonucun ne zaman çıkıcak nerde yaptırdın eşim dediki biz neden yaptırmıyoruz.bizde yaptıralım.
sağol canım benim sen nasılsın yaklaşık bi ay sonra çıkıyor benimde kasımın 15. çıkacak bence canım sizde yapın hatta nur hanım sadece benim eşimden istedi ama bende yaptırdım inş. temiz çıkar sonucumuz
sağol canım benim evt çok zor zamanlar geçirdik ama elh. toparlandık şimdi ki duruma gelince öyle içler açısı değil hala yıkımlara devam ediliyor çok bina yıkıldı konteynır kentler hala duruyor öyle işte Rabbim bi daha yaşatmasın inş. böyle acıları

gamze yeni okudum deprem yaşamak çok kötü geçmiş olsun tekrar bende ist depremini yaşadım ve hala geceleri bazen korkarım. memleketin hiç bir yerinde olmasın inşallah.

sağol canım benim amin inş. bi daha yaşamayız

Havinim hoşgeldin güzel arkadaşım.. Özledik seni.. Nasılsın ? Allah'ın izniyle transferin ne zaman ? :26:

hoşbulduk canım transferim önümüzdeki adetimden sonra canım bugün adet oldum doktoru arayacağım bakalım diğer adetime kadar nasıl bir yol çizeceğiz inş herşey güzel olur canım hamilelik nasıl gidiyo ben hep dedim siz önden gidin ben arkadan geliyorum

Canım senin ilk ultrason randevun ne zaman ? Beni bugün aradılar. 3 kasıma randevu verdiler.

akasyam canım sanki ben hamile kalmışım gibi sizi takip etmek sizinle her aşamayı hissederek yaşamak ne güzel inş bebişinin kesesini peşinden kalp atışını duyarsın rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…