kızlar bişiy sorcam benim lazer epilasyon ilk seansa gitmiştim. şimdi iki ye gitcem... bi de fazla tedavime kadar 3 yapar... sonra ara versem eskiye dönüyo mu bilen var mı..
ya lütfen cvp yazın ikinci çizgi silik çıkmışken negatif alan oldumu hiç
merhaba kızlar
sürekli takipteydim sizi ama yazmak kısmet olmuyordu.
2. denememdi bir sürü olumsuzluk yaşadım kist aspirasyonu falan yapıldı.
ama Rabbim kısmet edince oluyormuş burdan yazanlarınkini hep imrenerek okuyordum. bu kez de ben yazıyorum:
Çok Şükür Allahıma BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMM!!!
Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağıma alacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
bu arada merak edenler olursa beta hcg değerim 314 çıktı ikiz olabilirmiş
canım bende gittim hatta benm 8.seansımdan sonra falan bıraktım şimdi aynen 2-3 günde bir jilet yapıyorumm.tam bitmeden bıraktım e orada kontrole falan gidiyorum mecbur jilet yap git jilet yap git eskiye döndü..istersen hiç gitme bebişini al kucağına sonra git raht rahat..ben de bu süreece girdiğim için bıraktım..
ya lütfen cvp yazın ikinci çizgi silik çıkmışken negatif alan oldumu hiç
merhaba kızlar
ama Rabbim kısmet edince oluyormuş burdan yazanlarınkini hep imrenerek okuyordum. bu kez de ben yazıyorum:
Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağıma alacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
arkilerim bugün 17:45 de hsg filmim çekilecek hayırlısıyla bunuda atlatırsam sorunsuz dosyam tamamlanacakk..Ammaann zaten stersliyiz bide şunu yapın bunu yapınn ufff.bissürü uğraştırıyorlar ilk baştan..nessee ki hepsini hallettik..bi bu kaldı.. tüplerim tıkalı çıkmaz inş..dua edin.. öptüm hepinizi :))
çok düzenlidir 28 günde bir olurum... yani test günüm 20 ekimdi benim 18 ekimde olmam lazımdı....
canlar günaydın çok mutsuz negatif bir sabaha uyandım dün akşamdan beri bebeğim benle değilmiş gibi geliyo göğüslerimdeki o sancı şişlik indi başları normale dönmeye başladı kasıklarımda ne sancı ne batma ne seyirme olmuyo sadist insanlar gibi oldum ya kendime bişe olsun diye bakıyorum ki bebeğim benlemi anlıyım diye bugün 7. gün sizce idrar testinde çıkarmı ben kafayı yicem zate bunalım bir insanım hepten çıldırmış durumdayım dün akşamdan beri nolur yardımcı olun bana mide bulantım bile geçti ya dün akşama kadar deli gibi 2 gün midem bulandı aldığım nefesten bulandı he öyle oto bilmem neye değil dedim kesin hamileyim bebeğim benle belkide 2 gün üst üste gezdim ondan mı düştü acaba yok oldu bebeğim ağlamaktan şiştim hormonlarım zaten çıldırmış horon tepiyo alt üst oldum ben ya gününüzü sabahınızı berbat ettim biliyorum ama sizden başka beni anlayabilcek bir allahın kulu yok etrafımda zaten kimsede bilmiyo gerine gerine çıkıpta buda grip gibi bir rahatsızlık çaresine bakıp tedavi oluyoruz diyemiyorum susuyorum evde değilim geziyorum işlerim var diyorum soranlara çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum bi annem babam kardeşlerim bi eşim bide kaynana başka kimseyi görmüyrum ya offffffffffff zaten havada kapalı ben hep mutsuz olurum bu havalarda iyice içim karardı
selam kızlar nasılsınız benim bugün içim bi buruk bugün van depreminin birinci yılı doldu çok zor zamanlar yaşadık ama elh. toparlandık Rabbim bi daha yaşatmasın
Mirage canım telefon et bence e-mail attım geldimi diy sor mesela.Nosu yoksa vereyim sana.Ben onlar ist dayken sipariş veriyordum.ama önce aradım abi ikinci seferde ise parasını bankaya yatırdım haber verdim yolladılar 2 günde gelmişti karışım.ama şuan fethiye ye taşındı adam.Sana tavsiyem Cevat hocayla konuş
anladım canım.. ama bak her erkek duygularını dışa vuramaz belkide yapısı budur onu en iyi sen tanıyorsun heralde evliliğin başındada eşin aynıydı değilmi *** sonradanmı değişti... evliliğini en iyi tanıyan sensin.. ama eşin bence duygularını çok belli edemiyor gibi geldi bana eğer seni sevmiyor olsaydı tedavine en baştan izin vermezdi.. şimdiki tedaviye hayır demeside olan gerginliktendir bence zaman geçince yumuşar bence..bak benimde ilk tedavim ama öyle aksi olduki başlangıçta hep yanımdaydı taki transferime kadar transferimde 2 gün bana baktı evden işe bile gitmedi ama 3. gün mecburen işi gereği şehir dışına gitmek zorunda kaldı ve hala gelemedi..ve sonuçtan daha haberi yok ben orda üzülmesin diye söyleyemedim.. şimdi bu bebek istemediği anlamınamı geliyor...hayır asla ama o benim için bazı fedakarlılar yapıyorsa bende onu için yapmalıyım diye düşünüyorum.. sende öyle düşün ve akşam otur güzelce konuş birbirinize sıkı sarılın ve asla bırakmayın.. ama birbirinizi suçlamadan konuşun olmuşa değil olacaklara konuşun canım ... lütfen dene bunu..
zor zamanlar bunlar arkadaşım..olsun bazen evde yabancı olmakda iyidir...tabi saygıyı kaybetmeden..birbirnizi sevdiğinizi özlediğinizi anlamanın en iyi yolu bence yanyana olupda dokunamamak..Sen ters davranma yinede olsun rabbim çabanı görünce bebişinde olur eşinle aranda düzelir.hayırlısıyla cnmm..
tubacım gün içerisinde yazdıklarını okudum...her ailenin çalkantılı dönemleri olur... ama bizler gibi evlat sahibi olamayanların daha fazla... çünkü onlar çocukla hastalığı ...yiyeceği vs.. derken eşle tartışmaya vakit bulamıyorlar..bizlerse tam tersi ilgilenecek bişey yok hemen birbirimize sarıyoruz... basit şeyler bunlar takma..geçer...
tuba, önce şunu söyleyeyim, bu çalkantıları yaşayan bir tek sen değilsin. "bebeğim olsun" fikri kafaya düştükten ve tedavisiz yapılamayacağı öğrenildikten sonra kesinlikle başka bir boyuta geçiyor herşey. seninle ilgili herşey farklılaşıyor bir anda. her ne kadar herkes tedavi süresince olumlu düşünmek gerektiğini söylüyor olsalar bile bunun kolay olmadığını hatta imkansız olduğunu biz biliyoruz. çocuksuz aile olunamayacağı fikri, toplumda eksik kalınacağı fikri insanı her gün biraz daha yiyip tüketiyor. bir de etrafındaki arkadaşların sırayla hamile kalıp doğuruyorlar bu arada. ama tuba, şu an çok uzak gözükse de bizim çocuğumuz olacak. buna inan. bütün bunlar geride kalacak. sorunlar bitecek mi tabi ki hayır. biz yaşadıkça hayatta hep farklı farklı sorunlar olacak. ama bu çiftlerin sınırlarını çoook çok zorlayan bir konu. biraz alttan alman şart. bu adam senin evini, yuvanızı ayakta tutabilmek için çalışıyor. zannetmiyorum ki senden uzakta olmak onu mutlu ediyor olsun. ama bütün bunlarla uğraşırken o evin maddi sorumluluğu da yok mu? tedavi dediğin şey bile bir sürü para değil mi? erkeklerin bu konulardaki duygu ifade biçimleri bizim gibi değil. daha önce de defalarca söyledim ya, çocukken bile bebekle oynayark hayata başlayan biziz onlar değil. olumlu düşünceleri üstüne geçir, gururunu da bir boşver hele, sen yanaş kocana. bunların hepsi bir gün geride kalacak.
ceydacım iyi şanslar, zorlu bekleyiş günleri başlıyor desene :)
???????????????????
kızlar kımdır cevat hoca[/QUOTE
aslında doktor olan ama doktorluğu bırakıp fethiyeye taşınarak aktarlık yapan bir adam seminaycım. kişilerin durumuna özel karışımlar hazırlıyormuş bitkilerle. ilaçlara karşı olan bir kişi. ben bir arkadaşımdan duymuştum ama kedi de biliyormuş.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
canlar günaydın çok mutsuz negatif bir sabaha uyandım dün akşamdan beri bebeğim benle değilmiş gibi geliyo göğüslerimdeki o sancı şişlik indi başları normale dönmeye başladı kasıklarımda ne sancı ne batma ne seyirme olmuyo sadist insanlar gibi oldum ya kendime bişe olsun diye bakıyorum ki bebeğim benlemi anlıyım diye bugün 7. gün sizce idrar testinde çıkarmı ben kafayı yicem zate bunalım bir insanım hepten çıldırmış durumdayım dün akşamdan beri nolur yardımcı olun bana mide bulantım bile geçti ya dün akşama kadar deli gibi 2 gün midem bulandı aldığım nefesten bulandı he öyle oto bilmem neye değil dedim kesin hamileyim bebeğim benle belkide 2 gün üst üste gezdim ondan mı düştü acaba yok oldu bebeğim ağlamaktan şiştim hormonlarım zaten çıldırmış horon tepiyo alt üst oldum ben ya gününüzü sabahınızı berbat ettim biliyorum ama sizden başka beni anlayabilcek bir allahın kulu yok etrafımda zaten kimsede bilmiyo gerine gerine çıkıpta buda grip gibi bir rahatsızlık çaresine bakıp tedavi oluyoruz diyemiyorum susuyorum evde değilim geziyorum işlerim var diyorum soranlara çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum bi annem babam kardeşlerim bi eşim bide kaynana başka kimseyi görmüyrum ya offffffffffff zaten havada kapalı ben hep mutsuz olurum bu havalarda iyice içim karardı
aylincim benimde hiçbirbelirtim yok enbaştan beri olmadıda.hiç ama hiç.hatta ben unutuyorum bile transferi.ama allaha sığın ne yapalım belirtisi olmayıpta hamile kalanda çok.benim 9.günüm herkes hiç test yapma diyo.kuzu kuzu oturuyorum evde:)eşim idrar testi bile almıyo bende dışarı çıkamıyorum elimkolum bağlı.alllahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Kızlar böyle suçlamayın kendinizi.. Kesinlikle alakası yok. Ben evde olduğum dönemde hep pc başındaydım. İşe başladığımda mecbur bütün gün bilgisayar başında çalıştım. Allah nasip etti hamileyim. Yani olacağı varsa oluyor. Pc'den alınan radyasyon hamileliğe engel olsaydı kimse hamile kalamazdı. Böyle düşünüp de boşu boşuna eziyet etmeyin kendinize..
selam kızlar nasılsınız benim bugün içim bi buruk bugün van depreminin birinci yılı doldu çok zor zamanlar yaşadık ama elh. toparlandık Rabbim bi daha yaşatmasın
arkilerim bugün 17:45 de hsg filmim çekilecek hayırlısıyla bunuda atlatırsam sorunsuz dosyam tamamlanacakk..Ammaann zaten stersliyiz bide şunu yapın bunu yapınn ufff.bissürü uğraştırıyorlar ilk baştan..nessee ki hepsini hallettik..bi bu kaldı.. tüplerim tıkalı çıkmaz inş..dua edin.. öptüm hepinizi :))
merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?