eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar bişiy sorcam benim lazer epilasyon ilk seansa gitmiştim. şimdi iki ye gitcem... bi de fazla tedavime kadar 3 yapar... sonra ara versem eskiye dönüyo mu bilen var mı..

canım bende gittim hatta benm 8.seansımdan sonra falan bıraktım şimdi aynen 2-3 günde bir jilet yapıyorumm.tam bitmeden bıraktım e orada kontrole falan gidiyorum mecbur jilet yap git jilet yap git eskiye döndü..istersen hiç gitme bebişini al kucağına sonra git raht rahat..ben de bu süreece girdiğim için bıraktım..

arkilerim bugün 17:45 de hsg filmim çekilecek hayırlısıyla bunuda atlatırsam sorunsuz dosyam tamamlanacakk..Ammaann zaten stersliyiz bide şunu yapın bunu yapınn ufff.bissürü uğraştırıyorlar ilk baştan..nessee ki hepsini hallettik..bi bu kaldı.. tüplerim tıkalı çıkmaz inş..dua edin.. öptüm hepinizi :))

ya lütfen cvp yazın ikinci çizgi silik çıkmışken negatif alan oldumu hiç

cnm benm cok bilgim yok daha o aşamaya gelemdim ama okuduğum kadarıyla 2.ci çizgisi silik çıkanların çoğu pozitif aldı.. inş..sennde öyle olur bence negatifi hiç düşünme..hayırlısı hakkında cnm

merhaba kızlar
sürekli takipteydim sizi ama yazmak kısmet olmuyordu.
2. denememdi bir sürü olumsuzluk yaşadım kist aspirasyonu falan yapıldı.
ama Rabbim kısmet edince oluyormuş burdan yazanlarınkini hep imrenerek okuyordum. bu kez de ben yazıyorum:
Çok Şükür Allahıma BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMM!!!

Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağıma alacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
bu arada merak edenler olursa beta hcg değerim 314 çıktı ikiz olabilirmiş

Allah hayırlı etsin..endometrioma mıydı sennde şikayetin..bende aynı merhalelerden geçtim..banada kist aspirasyonu yapıldı..kistle ilgili çok büyük tereddütlerim vardı ve ne yazıkki ilk denemem olmadı..sen bana ümit oldun..Allah hayırlı etsin..sağlıkla kucuğa almayı nasip etsin..

gamze canım naber ne yapıyorsun.senin kromozom testi sonucun ne zaman çıkıcak nerde yaptırdın eşim dediki biz neden yaptırmıyoruz.bizde yaptıralım.

ok cnm teşekkürler..

hayırlı olsun çok sevindim valla.bizede nasip olsun inşallah.tedavini nerde yaptırdın ve doktorun kimdi canım.

güzel haberlerle gel cnm benim... hayırlısı ile başla tedavine inşallah...

canım bu kadar erken bir zamanda hamilelik belirtisi hissetmen mümkün değil. onun için boşuna canını sıkma, kendine meşgaleler bul, kafanı dağıt ve buna odaklanmamaya çalış. güzel olacak inşallah.

selam kızlar nasılsınız benim bugün içim bi buruk bugün van depreminin birinci yılı doldu çok zor zamanlar yaşadık ama elh. toparlandık Rabbim bi daha yaşatmasın

hadi yaa, demek 1 sene oldu. hakkaten çok acı zamanlardı. izmit depreminde istanbulda biz bile perişan olmuştuk. arabaların içinde, sokaklarda yatmıştık günlerce. orayı düşünemiyorum bile karda kışta off... Allahım hiçbirimize yaşatmasın bir daha...Şu an nedir durum gamze? şehir toparlanabiliyor mu? haberlerde izlenenle gazetelerde yazan her zaman gerçekten olanı yansıtmıyor çünkü.

canım aradım zaten. adam zaten değişik bir adam. ilk aradığımda bana dedi ki ben aslında insanların çocuk yapmalarını desteklemiyorum. kendi "çocuk istiyorum" bencillikleriyle yapıp saçma sapan yetiştiriyorşar, etrafta bir sürü saçma sapan insan oluyor sonra falan dedi. ama napiyim taleple geliyorlar dedi :))) adam biraz da haklı hani. bunları cep telden konuştuk, sonra yanındaki asistanı işyeri telini verdi, ertesi gün mail gitti mi diye aradım. kız da dedi ki evet geldi ben cevat beye ilettim, ilgilenecek dedi. ses yok. bayramdan sonraya kalacak herhalde. ama bir daha arasam mı? sıkboğaz etmek de istemedim. 200 tl mı verdim demiştin sen eşininki için?

gamze yeni okudum deprem yaşamak çok kötü geçmiş olsun tekrar bende ist depremini yaşadım ve hala geceleri bazen korkarım. memleketin hiç bir yerinde olmasın inşallah.

kızlar destekleriniz için hepinize teşekkür ederim aynı gün cevap yazarken eşim geldi okumaya çalıştı yazamadım ve dün işe başladım yoğun tempo yine kaldığı yerden devam ediyor gündüz giremiyorum akşamları da günlerdir migrenim hiç geçmiyor ekrana bile bakamıyorum o yüzden takip edemiyorum bile...aslında sözleyecek çokda bişey yok yine öpüyorum hepinizi....

söz bitti hayırlısı...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik inş herşey güzel gidiyordur.

aylin canım önce relax ol olumsuz ne kadar düşünce varsa aklından hepsini çıkart daha 7. günün ve belirtiler arama kandinde sakın daha çok hırpalarsın bebeğini dua et rabbimin izniyle bebeğin seninledir canım sen rabbime sığın o ol dedinmmi herşey olur sakın umutsuzluğa kapılma canım inş test gününde güzel haberler verirsin bize

canım benim 9 gün sabrettin inş 3 gün daha sabredip güzel haberler alırsın belirti aramayın her defasında bunu yazıyoruz çünkü insan vücudu herkeste aynı reaksiyonu vermez kiminde belirti olur kiminde olmaz inş sizde test gününde güzel haberler alırsınız.

akasyam canım rabbim hamileliğini hayırlı etsin bebeğin sağlıklı sıhatli gelişsin ve gününde saatinde kucağına al inş canım rabbim bizlerede nasip etsin duada unutma

selam kızlar nasılsınız benim bugün içim bi buruk bugün van depreminin birinci yılı doldu çok zor zamanlar yaşadık ama elh. toparlandık Rabbim bi daha yaşatmasın

canım benim rabbim bir daha yaşatmasın böyle acılar

canım inş güzel sonuçlar alırsın ve ondan sonra rahatca tedavine başlarsın

canım rabbim sağlıklı sıhatli güzel bir hamilelik yaşamanı nasip etsin gözün aydın darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…