hoşbulduk canım transferim önümüzdeki adetimden sonra canım bugün adet oldum doktoru arayacağım bakalım diğer adetime kadar nasıl bir yol çizeceğiz inş herşey güzel olur canım hamilelik nasıl gidiyo ben hep dedim siz önden gidin ben arkadan geliyorum
Canm listeye yazarmisin.sonucum negatif((
Canm listeye yazarmisin.sonucum negatif((
ayrica ben araniza yeni katilanlardanim cok gec olsada
Allah yardımcı olsun canım benim. Sana çok dua ediyorum. İnşallah Rabbim senin de göbüşünü dolduracak..Biz başı çektik sen de peşimizdesin inşallah..
canım benim bende sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın diye dua ediyom rabbim büyük inş benimde yüzümü dondurulmuşlarımdan güldürür rabbim tüm isteyenlerede banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin fazla aratmasın tez zamanda hamile kalalım inş
inşallah havincim... burada ikinci turun ilk adımı senin sanıyorum...perdeyiii açççç..... hamiş yazdır arkandan bizlerde gelelim ....::::)))
canım yarın doktorumu arıyorum ne zaman kontrole gideceğimi belirlemek için inş bu sefer hepimiz hamile kalırız rabbim sabrımızın mükafatı emeğimizin karşılığı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bize inş
canım yarın doktorumu arıyorum ne zaman kontrole gideceğimi belirlemek için inş bu sefer hepimiz hamile kalırız rabbim sabrımızın mükafatı emeğimizin karşılığı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bize inş
ey yerin göğün sahibi ey kalplerimizi evirip çeviren rabbim içimizden geçeni bizden daha iyi bilen bahtına düştük senden istiyoruz sen bizi kapından boş çevirme sen dua edin icabet edeyim diyorsun rabbim bizde günahkar bir dillede olsa senden istiyoruz ey rabbim bize senin katından sana layık kul olarak yetiştirmeye çalışacağımız sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle tedavilerimizin sonunda hepimizin hamile kalmasını nasip eyle yarabbi bizi evlatsızlıkla imtihan etme sen kuluna taşımıyacağından fazla yük vermezsin bizi rabbim daha fazla sınama sana asi olmaktan korkarım yarabbi bizlerede cennet kokulu mucizelerimizi hediye et yarabbi sen dualara icabet edensin burda bu yazıyı okuyup amin diyen tüm anne adaylarınında kucaklarının dolmasını nasip et..
Kizlar derdime ortak olan.uzuntulerini dile getiren herkese cok tesekkur ederim.insallah artik kimse bebek hasreti yuzunden uzulmez.ben cok uzuldum.ailem benden daha cok uzuldu.sanki evden cenaze cikmisti.Allah korusun.topaelanmaya calisiyorum.bi 6ay 3.tupe baslayamam.artik umudumda yok gibi.birdaha negatif almaktan simdiden cok korkuyorum.Allahim benim durumumdakilere sabir versin.gercekten zor(((
Kizlar derdime ortak olan.uzuntulerini dile getiren herkese cok tesekkur ederim.insallah artik kimse bebek hasreti yuzunden uzulmez.ben cok uzuldum.ailem benden daha cok uzuldu.sanki evden cenaze cikmisti.Allah korusun.topaelanmaya calisiyorum.bi 6ay 3.tupe baslayamam.artik umudumda yok gibi.birdaha negatif almaktan simdiden cok korkuyorum.Allahim benim durumumdakilere sabir versin.gercekten zor(((
Canım senin ilk ultrason randevun ne zaman ? Beni bugün aradılar. 3 kasıma randevu verdiler.
cnm nasılsın... kanaman varmı halaaa...
canım kanamamı onu da bilmiyorum çok okudum forumlardan jel pembe ya da kahverengi geri gelebiliyor diyor insanlar.. normalde kanamam yok ama jel hala bazen pembe bazende kahyverengi geri geliyor.. en son dün kan testi yaptırdım değerlerim iyiymiş ondan kafama takmıyorum ama evde olduğum sürece yatmaya çalışıyorum... allahım büyük rabbime emanetiz..
canım kanamamı onu da bilmiyorum çok okudum forumlardan jel pembe ya da kahverengi geri gelebiliyor diyor insanlar.. normalde kanamam yok ama jel hala bazen pembe bazende kahyverengi geri geliyor.. en son dün kan testi yaptırdım değerlerim iyiymiş ondan kafama takmıyorum ama evde olduğum sürece yatmaya çalışıyorum... allahım büyük rabbime emanetiz..
:)))) değerlerinin iyi olmasına çok sevindim canım...Allahım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...
tugok canım bize dua et bzilerde en kısa sürede bebeklerimize kavuşalım rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin bebeğin sağlıklı gelişsin inş önce kesesini sonra kalp atışını ve sonunda da rabbim kucağına almanı nasip etsin
amiiiinnnnn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?