eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Allah yardımcı olsun canım benim. Sana çok dua ediyorum. İnşallah Rabbim senin de göbüşünü dolduracak.. Biz başı çektik sen de peşimizdesin inşallah..

Canm listeye yazarmisin.sonucum negatif((

Canım çok üzüldüm. Ne denebilir ki ? İnşallah bu son üzüntün olsun.. meleğin çok bekletmeden gelsin..

Allah yardımcı olsun canım benim. Sana çok dua ediyorum. İnşallah Rabbim senin de göbüşünü dolduracak.. Biz başı çektik sen de peşimizdesin inşallah..

canım benim bende sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın diye dua ediyom rabbim büyük inş benimde yüzümü dondurulmuşlarımdan güldürür rabbim tüm isteyenlerede banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin fazla aratmasın tez zamanda hamile kalalım inş

inşallah havincim... burada ikinci turun ilk adımı senin sanıyorum...perdeyiii açççç..... hamiş yazdır arkandan bizlerde gelelim ....::::)))

inşallah havincim... burada ikinci turun ilk adımı senin sanıyorum...perdeyiii açççç..... hamiş yazdır arkandan bizlerde gelelim ....::::)))

canım yarın doktorumu arıyorum ne zaman kontrole gideceğimi belirlemek için inş bu sefer hepimiz hamile kalırız rabbim sabrımızın mükafatı emeğimizin karşılığı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bize inş

ewweeett hepimiz hamiş yazacaz inşallaaaahh......:))))))

cnm peki ilk denemeden sonra kist oluşabiliyo dediler sen kontrol ettirdin mi adetinde ?

ey yerin göğün sahibi ey kalplerimizi evirip çeviren rabbim içimizden geçeni bizden daha iyi bilen bahtına düştük senden istiyoruz sen bizi kapından boş çevirme sen dua edin icabet edeyim diyorsun rabbim bizde günahkar bir dillede olsa senden istiyoruz ey rabbim bize senin katından sana layık kul olarak yetiştirmeye çalışacağımız sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle tedavilerimizin sonunda hepimizin hamile kalmasını nasip eyle yarabbi bizi evlatsızlıkla imtihan etme sen kuluna taşımıyacağından fazla yük vermezsin bizi rabbim daha fazla sınama sana asi olmaktan korkarım yarabbi bizlerede cennet kokulu mucizelerimizi hediye et yarabbi sen dualara icabet edensin burda bu yazıyı okuyup amin diyen tüm anne adaylarınında kucaklarının dolmasını nasip et..

Kizlar derdime ortak olan.uzuntulerini dile getiren herkese cok tesekkur ederim.insallah artik kimse bebek hasreti yuzunden uzulmez.ben cok uzuldum.ailem benden daha cok uzuldu.sanki evden cenaze cikmisti.Allah korusun.topaelanmaya calisiyorum.bi 6ay 3.tupe baslayamam.artik umudumda yok gibi.birdaha negatif almaktan simdiden cok korkuyorum.Allahim benim durumumdakilere sabir versin.gercekten zor(((

amiiiinnnnn......

Amin canım... hepimiz aynı durumdayız.. ama lütfen pes etme ben 4. yü denemek için zamanın bir an önce geçmesini bekliyorum....umudunu yitirme... böyle söyleme de ... Rabbim en doğrusunu bilir...demek zamanı değilmiş... herkesin bir sınavı var... bu da bizim sınavımız... Rabbime hamd olsun ki bizler inanan insanlarız..olacak Rabbimden gönülden iste ve inan...

canım hiç umutsuz olma benim 13 yıl umudum yoktu her kapı yüzümüze kapanmıştı ama şimdi umudum var bende ilk testimde negatifi gördüm ama umudumu yitirmedim umutsuzluğa asla düşme niceleri 7. denemesini bile yapan okudum inş en kısa sürede toparlanır ve tedaviye başlarsın bu sefer bebeğinde seni bırakmaz rabbimin izniyle canım canım rabbim kimi kuluna kolay yoldan bizede bu şekilde bebeklerimizi nasip edecek ondan umudunu yitirme bellide olmaz hiç ummadığın anda hamile olduğunuda öğrenirsin belki rabbim büyük olmazları oldurur seninde hakkında hayırlı olanı nasip etsin

Canım senin ilk ultrason randevun ne zaman ? Beni bugün aradılar. 3 kasıma randevu verdiler.

31 ekimde keseyi ve bebişimizi göreceğiz inşallah..

allah sabır versin ama umutsuzluğa kapılma tüp le olmayıp normal yolla kendiliğinden hamile kalan insanlar var. toplamaya çalış canım kendini rabbim herşeyden önce hepimize sağlık versin.. sonra zaten zamanı gelince evladını kucağına alacaksın..

cnm nasılsın... kanaman varmı halaaa...

canım kanamamı onu da bilmiyorum çok okudum forumlardan jel pembe ya da kahverengi geri gelebiliyor diyor insanlar.. normalde kanamam yok ama jel hala bazen pembe bazende kahyverengi geri geliyor.. en son dün kan testi yaptırdım değerlerim iyiymiş ondan kafama takmıyorum ama evde olduğum sürece yatmaya çalışıyorum... allahım büyük rabbime emanetiz..

:)))) değerlerinin iyi olmasına çok sevindim canım...Allahım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

tugok canım bize dua et bzilerde en kısa sürede bebeklerimize kavuşalım rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin bebeğin sağlıklı gelişsin inş önce kesesini sonra kalp atışını ve sonunda da rabbim kucağına almanı nasip etsin

:)))) değerlerinin iyi olmasına çok sevindim canım...Allahım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

aminnn.. çok teşekkür ederim kızlar.. inanın hep dualarımdasınız.. rabbim sizleri de bekletmesin.. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…