bana da çok söylediler kapat şunu diye... ama herkes buradaydı ve bilgi alıyordum...çok dikkat ettim ben ...12 gün ayağa bile kaldırılmadım... çok dikkatli beslendim.. tek yaptığım pc ye girmekti... çok sıkılıyordum... Ay cnm ya walla acaba diyorum şimdi bende..((
günaydın kızlar size kötü haberim var maalesef adet oldum daha 10.gündeydim ama bildiğiniz adet.şimdi kanvermeye gidecez ama hiç umudum yok karnımda ağrıyo.yani sonucuma kocaman bir NEGATİF yazın.moralim çok bozuk allah benim dualarımı kabul etmiyyo çok üzülüyorum.ben şimdi insanlara ne anlatacam ençokda onu düşünüyorum
günaydın kızlar size kötü haberim var maalesef adet oldum daha 10.gündeydim ama bildiğiniz adet.şimdi kanvermeye gidecez ama hiç umudum yok karnımda ağrıyo.yani sonucuma kocaman bir NEGATİF yazın.moralim çok bozuk allah benim dualarımı kabul etmiyyo çok üzülüyorum.ben şimdi insanlara ne anlatacam ençokda onu düşünüyorum
günaydın kızlar nasılsınız ben çok kötü grip olmuşum hapşır hapşır bi hal oldum Allah tan bayram tatiline denk geldi de biraz dinlenirim inş.
günaydın kızlar nasılsınız ben çok kötü grip olmuşum hapşır hapşır bi hal oldum Allah tan bayram tatiline denk geldi de biraz dinlenirim inş.
tşk ederim ayşecim sen neyaptın kromozon testi yapacak mısınız?acil şifalar geçmiş olsun.
sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum bendeGeçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini...
kızlar hepinizin arefesi mübarek olsun
az önce doktordan geldim ve şok haberlerle geldim
doktor önce karından baktı bak dedi 2 tane kese var gayet güzel gelişmiş hatta içindede bebek görünüyo dedi çok şükür ikiz dedi
sonra biraz daha baktı veeeeeeeeeeee 3.kese var dedi kızlar şok olduk valla sevinsekmi üzülsekmi şaşırdık kaldık eşimle
ama 3.kese diğer ikisine göre baya küçüktü çok gelişmemiş dedi 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi
belki 3.olan gelişmeyebilir ama belki 2 haftada gelişedebilir dedi
işte böyle kızlar karmaşığım
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama 3 olursada çok zor olur her yönden anne için bebek için riskleri çok dedi doktor
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
allah razı olsun canım, hamilelik zor geçiyor tedavi beni zorlamamış hiç yada bu mutlu haberi duyunca çektiklerimi unuttum :) gerçekten çok zor, Rabbim evlatla imtihan etmesin, özlem çok zor, daha sahip olamadığın bir bebeği insan bu kadar özlermi bu kadar hasretini çekermi ya.. ama inanki kucağıma alıncaya kadar rahat edemicem bişey olacak diye korkuyorum, ama herşey Allahtan biliyoruz. inşallah sabredipte muradımıza erenlerden oluruz isyan etmeden..
doktor önce karından baktı bak dedi 2 tane kese var gayet güzel gelişmiş hatta içindede bebek görünüyo dedi çok şükür ikiz dedi
sonra biraz daha baktı veeeeeeeeeeee 3.kese var dedi kızlar şok olduk valla sevinsekmi üzülsekmi şaşırdık kaldık eşimle
ama 3.kese diğer ikisine göre baya küçüktü çok gelişmemiş dedi 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama 3 olursada çok zor olur her yönden anne için bebek için riskleri çok dedi doktor
allahım bende aynı durumdayım hep bir endişe her akıntı geldiğinde tuvalete koşuyorum.. her kasıklarım ağrıdığında moralim bozuluyor korkuyorum.. dua ediyorum allahıma emanetiz.. aslında bu kadar endişe de iyi değil böyle yapmamak lazım. hep tüple hamile kalan kızlar burada hamile kaldıktan sonrası da çok zor derlerdi de kendi kendime amann bi olsunda nolcak derdim.. şimdi hak veriyorum gerçekten zormuş ama hamdolsun rabbime inşallah sağlıkla kucağımıza da alacağız..
daha bi tedirgin oluyor insan ister istemez. dün doktorum dediki tüp bebek veya normal yolla olsun ilişki serbest bişey olmaz dedi. ama cesaret edemem okadar risk alamam yani. sandalye bile kaldırmıyorum,ne ev süpürüyorum ne başka bişey.Rabbimin izniyle 3ayı bi geçirsek sağsalim.
canım hayırlı olsun ama hiç korkma rabbim kullarına kaldıramayacağı yükü vermezmiş.. içini ferah tut.. kendine çok dikkat et çünkü ikiz üçüz daha bir özen istiyor. allah yardımcımız olsun..
Amann canım ha 2 ha 3 :) sağlıklı olsunlarda inşallah.Rabbim insana kaldıramayacağı yük yüklemezmiş üstesinden gelirsin inşallah. çok sevindim rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.
Canım benim merak ediyordum bende seni.Arefe kontrol var dediğin aklımdaydı. Hadi hayırlısı bakalım hep hayırlısını istedik 2 de olsa 3 de olsa amenna. Çoook dikkat et kendine böyle bi bekleyişten sonra sizin evin her yanından bebiş sesleri gelecek sağsalim doğsunlarda inşallah geriye kalan herşey halledilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?