tşk ederim ayşecim sen neyaptın kromozon testi yapacak mısınız?
sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum bende
ayy canım çok sevindim senin hakkında hayırlısı neyse o olsunkızlar hepinizin arefesi mübarek olsun
az önce doktordan geldim ve şok haberlerle geldim
doktor önce karından baktı bak dedi 2 tane kese var gayet güzel gelişmiş hatta içindede bebek görünüyo dedi çok şükür ikiz dedi
sonra biraz daha baktı veeeeeeeeeeee 3.kese var dedi kızlar şok olduk valla sevinsekmi üzülsekmi şaşırdık kaldık eşimle
ama 3.kese diğer ikisine göre baya küçüktü çok gelişmemiş dedi 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi
belki 3.olan gelişmeyebilir ama belki 2 haftada gelişedebilir dedi
işte böyle kızlar karmaşığım
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama 3 olursada çok zor olur her yönden anne için bebek için riskleri çok dedi doktor
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
bayramdan sonra düşünüyorum.varsa birşey çıksın boşuna dene dur yoksa.
kızlar hepinizin arefesi mübarek olsun
doktor önce karından baktı bak dedi 2 tane kese var gayet güzel gelişmiş hatta içindede bebek görünüyo dedi çok şükür ikiz dedi
sonra biraz daha baktı veeeeeeeeeeee 3.kese var dedi kızlar şok olduk valla sevinsekmi üzülsekmi şaşırdık kaldık eşimle
ama 3.kese diğer ikisine göre baya küçüktü çok gelişmemiş dedi 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama 3 olursada çok zor olur her yönden anne için bebek için riskleri çok dedi doktor
gamzecim.. ben zaten bu transfer öncesi yaptırmıştım.. iki olumsuz sonuç olunca.. dr yapalım demişti. şükür temiz çıktı.. ama yine de olmadı...
evet cnm bu transfer öncesi hem ben hem eşim yaptırdık.. sonra tedaviye başladım.. hatta ben rahim i.i ufak bi ameliyat da geçirdim.. rahimde bişey var mı diye de baktılar...neden tutmuyor diye..
cnm bu gün çok dua et kabul olur derler... Allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.. ben çok korkmuştum.. ama biraz netten araştırdım.düşük bir ihtimal miş zaten... Allah yüzünü güldürsün cnm..
slm bu incir küründe sadece suyunumu icip incirleridemi yioruz.(Tesekkür ederim)
bayanlar sperm hareketsizliginde önerisi olan varmi keci boynuzu harici disinda?
günaydııııııııııııııııııııın
sabahın bu saatinde yollara düşüyoruz
evlat hasretiyle
Rabbim duy sesişmizi
şimdiden herkese iyi bayramlar...
günaydın kızlar nasılsınız ben çok kötü grip olmuşum hapşır hapşır bi hal oldum Allah tan bayram tatiline denk geldi de biraz dinlenirim inş.
günaydın kızlar size kötü haberim var maalesef adet oldum daha 10.gündeydim ama bildiğiniz adet.şimdi kanvermeye gidecez ama hiç umudum yok karnımda ağrıyo.yani sonucuma kocaman bir NEGATİF yazın.moralim çok bozuk allah benim dualarımı kabul etmiyyo çok üzülüyorum.ben şimdi insanlara ne anlatacam ençokda onu düşünüyorum
herkese hayırlı bir gün diliyorum şu mübarek arefe gününde rabbim tüm dualarımızı kabul etsin yüzümüzü güldürsün inş
hoşbulduk canım ben iyiyim sen nasılsın tedaviye başladınmı
evet canım tedavinin ortasındatyım muhtemel cuma opum var
dualarınızı beklıyorum
geçmiş olsun dileklerin için sağol havincim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?