eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tesekkür ederim canimbu 3.denemiz olacak 1.dememiz türkiyede 2.denmeizde yurtd disinda hyirlisi 3.denememize zor basladik troid engeline takildik zar zor dengeye geldi 1.denmede yumurtasayisi 7-8 arasiydi ama 3 tane cikti doktorun yanlis zamanli ignesi yüzünde sadece 3 tane cikti 2 transfer yaptilar sonuc negetif ikinci denemede 7tane cikti 5.gün emriyosu 2 tane transfer etiler sonuc hüsran yine hayal kirikliginea ugrayacm diye cok korkuyorum allahim sabir versin cekmicemiz yükler vermesin allahim hayirlisini nasip etsin...

canım inş bu sefer herşey güzel gider ve sende güzel sonuçlar alırsın diyorumya sakın yumurta sayısına takılma ben opu dan sonra doktora sordum kaç yumurtam toplandı diye o da 4 dedi bende az değilmi dediğimde sayıya takılma dedi zaten sana tek transfer edilecek benim ilk denememdi ve negatif sonuç aldım inş 2 dondurulmuşum var onlarla pozitifi görcem bebelerim bu sefer bırakmıyacak beni inş seninde yumurtaların sağlıklı gelişecek canım sakın üzülme kafanı yumurtalarına takma

kız hkere taze anne bugün nasılsın görünüp kaybolma bir selam ver bize yeğenimizi özlüyoz ama :))

insallahh rabbiim bizlere nasip eder tesekkür ederimm allah razi olsun bebeklerin insallah Annelerini birakmazlar sanna slkl slkl tutunurlr rabbim ol derse olur sadece vesile lazimm allah gnlümüze göre versinn AMINNNNN tedavine basladinmi?

canım yarın doktoru arayacağım ve diğer adetime kadarki süreç başlıyacak diğer adetimde nasipse transfer için gün sayacağım senin tedavin biter o zamana inş güzel sonuçlarınıda alırız

kız hkere taze anne bugün nasılsın görünüp kaybolma bir selam ver bize yeğenimizi özlüyoz ama :))

Canım bugün muayeneye gittim başka bi doktora, çok güzel maşallah dedi, bebişimin fotolarını verdi :) ya haberlerinizi almak için sürekli açık sayfa, çok katılamıyorum malesef, ama okuduğum her msj sahibine dua etmeyide ihmal etmiyorum. rabbim sizede nasip etsin inşallah tez zamanda (AMİN)

canım ben sizi çok merak ediyom ablamın hamileliği boyunca yanındaydım her süreci yakından takip ettiğim için sizide çok merak ediyorum rabbim bebeşinin sağlıklı gelişip gününde saatinde sağlıkla kucağına almanı nasip etsin sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun inş

canım yarın doktoru arayacağım ve diğer adetime kadarki süreç başlıyacak diğer adetimde nasipse transfer için gün sayacağım senin tedavin biter o zamana inş güzel sonuçlarınıda alırız

INSALAHHHHH rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasinnnnn (HAVIN ya kalbimden gecti sen güzel haber alacaksinn hamile olacan ALLAHIN izniyle)

INSALAHHHHH rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasinnnnn (HAVIN ya kalbimden gecti sen güzel haber alacaksinn hamile olacan ALLAHIN izniyle)

canım benim inş hepimiz güzel haberler alırız tedavilerimizin sonucunda rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin canım inş canım rabbim kalbimi biliyo çocuklara olan düşkünlüğümü sevgimide eğer annelik vasvına layık görürse rabbim beni verecek tez zamanda bebişler bana inş rabbim kucağımızı doldurur hepimizin evlerinde cennet kokulu meleklerimiz olur

allah razı olsun canım, hamilelik zor geçiyor tedavi beni zorlamamış hiç yada bu mutlu haberi duyunca çektiklerimi unuttum :) gerçekten çok zor, Rabbim evlatla imtihan etmesin, özlem çok zor, daha sahip olamadığın bir bebeği insan bu kadar özlermi bu kadar hasretini çekermi ya.. ama inanki kucağıma alıncaya kadar rahat edemicem bişey olacak diye korkuyorum, ama herşey Allahtan biliyoruz. inşallah sabredipte muradımıza erenlerden oluruz isyan etmeden..

ne güzel kardesiniz destek vermisiniz benim de kardesim dogum yapali 3 gün oldu dogum anina kadar hep konusutuk aramiz uzakti gidemedim insallah bayramda terminden sonragidecegiz yigenimi görmeye ama ben cok üzüldüm hep kendimi hayal ettimo dogum yaptiginda cok agladimm tabiki cok sevindim ama cok zor geldi bana rabbim insallah bizede anne olmai nasp eder.

inş canım inş ben hep dua ediyom size canım hayırlısıyla 3 ayın bir dolsun ondan sonra bıraz daha rahatlarsın ilk 3 ay önemli biliyon ondan sonra göbüş büyümeye başlıyacak bebek artık varlığını hissettirmeye rabbim hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu canım inş rabbimin izniyle sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini bizim bebekler kıymetli olduğundan endişeli olman normal canım rabbim evinin neşesi cennet kokulu bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım

ayy baş damlıyor ağzından gece gece..Amin inşallah cümlemizin inşallah evi cennet kokar böyle canım..ben hep burdayım zaten inşallah ayrılmıcam bu topikten,inşallah sizlerle beraber sevncez burda...

canım ablamın diğer çocuğunu ben baktım 3 yıl ablamla nerdeyse ayrı kaldığımız toplasan 6 ay falan eder ben doğurmadım ama yeğenimi bir evlat gibi baktım ablam ondan hep der sen hepimizden çok anne olmaya layıksın rabbimde beni böyle sınıyo işte bundada bir hayır vardır rabbim aratıpda buldursun evlatlarımızı bize rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş sende gider görürsün cennet kokulu yeğenini mis gibi kokuyolar insan koklamaya doyamıyo

ayy baş damlıyor ağzından gece gece..Amin inşallah cümlemizin inşallah evi cennet kokar böyle canım..ben hep burdayım zaten inşallah ayrılmıcam bu topikten,inşallah sizlerle beraber sevncez burda...

ayrılma zaten ben sizi kendimden çok merak ediyom şimdi siz önden gidiyonuz biz arkadan geliyozya siz tecrübeli enne biz acemi olcaz ondan bizi bırakıp gitmeyin

günaydııııııııııııııııııııın
sabahın bu saatinde yollara düşüyoruz
evlat hasretiyle
Rabbim duy sesişmizi

günaydııııııııııııııııııııın
sabahın bu saatinde yollara düşüyoruz
evlat hasretiyle
Rabbim duy sesişmizi

günaydınnn :) bugün arife günü dua edicem birazdann sizede edicem ve sizin gibi birçok bebek bekleyenlere.. Allahım herşeyi gönlünüze göre versinn .. :) dualarım sizinle..

allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın... biz bayrama çifte bayram yaparak giriyoruz... allah herkesin gönlüne göre versin... bu süreçte en büyük yar ve yardımcımız yüce allah.. ona bol bol dua edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…