iyiyim canım ev tıka basa dolu misafirden arada kaçamak giriyorum.erkek tarafı olunca misafir bide laf ediyorlar.çok öpüyorum eşinle çocuklarınla gireceğin nice bayramlar diliyorum.inşallah
iyi byramlar kızlar bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim ben dün clexane iğnemi yapmayı unuttum bişi olurmu ?
bu kadar erken misafirinde mi geldi maşallah Allah kolaylık versin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim
iyi byramlar kızlar bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim ben dün clexane iğnemi yapmayı unuttum bişi olurmu ?
iyi bayramlar canım.. dün nasıl bir gündü öğleden sonra bomboştum evde yatarken unuttum bende iğnemi akşam eşimin aklına geldi de allahtan 24 saat açık bir klinik var oraya yaptırdım. clexane kullanmıyorum ben progestan iğnem var sadece ama birşey olmaz sanırım takma kafana hergün mü yapıyordun?
canım ben 3-4 günde bir unutuyorum valla o kadar sıkıldım ki artık iğnelerden şimdilik bi problem çıkmadı bazen progestanı da aksatıyorum çünkü popomda yapıcak yer kalmıyo her yeri kist o zamanlarda jel kullanıyorum ya da bi gün yapmamış oluyorum. bu kadarcıkla problem olucanı düşünmüyorum canım çünkü bizde bu problemler var mı yok mu tespit edilmeden bu iğneler veriliyor sadece önlem amaçlı. normal hamile kalanlar napıolar hiçbişi.. bi de çatır çatır doğuruyolar:) sakınan göze çöp batarmış çok da pimpirikli olmamak gerekiyor biraz rahat olalım canım..
hergün yapıyorum koldan ama dün unuttum gece 3te aklıma geldi yapsam olmaz herhalde dedim yapmadım bugün yaptım inş.. bişi olmaz kan sulandırıcı ya o bakımdan dedim
hiç birşey olmaz hayatım merak etme allaha emanet bebişlerimiz.. zaten deseha haklı sakınan göze çöp batar ama tabi endişelenmemekte elde değil zor elde edildiği için bizim hamileliğimiz böyle endişe ile geçecek sanıyorum. yine de mümkün olduğu kadar rahat olmak lazım..
misafirim hiç gitmediki bir aydır kayınvalidem kayınpederim bendeydi memleketten gelmişlerdi.onlar bizde olunca eşimin kardeşleri eşleri bizde toplanıyorlar neyse 2 gün kaldı hafta sonu gidicekler.
ne bilim ya psikopata bağladım iyice
hadi yaaa doğru hatırlıyom misafirim var demiştin Allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?