eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

mirage canım niis tets gününü yazdınmı arka sayfalarda yazmıştı taploda yok

ben gene bi iş halledemedim..hsg filmim çekilmedi yok radyolojiden gün alıncakmışda yok anesteziden ayrı gün alıncakmışda şuymuş buymuş e geçen ay gittik bunları söylemediler bana..adetin ilk gününden say 7.gün gel dedi gittim tabi bayram önü ya uğraşmadı bide özel olucak parayla bile iş yaptıramıyoruz...tabi sadece bu hsg yüzünden benm iş uzucak heralde çnkü kendi dr.um başka hastanede oda bunu isterse yine bi sonraki adetin 7.günün beklicek oda ..oofff offfff sinir oldum yaaaa..kimse nie işini doğru düzgün yapmıo.. ( ben mi çok sabırsızım acaba ((

mirage canım niis tets gününü yazdınmı arka sayfalarda yazmıştı taploda yok

şimdi gördüm ekledim canım...hatırlattığın için teşekkür ederim.

şu tedaviye bir türlü başlayamama olaylarımız trajikomik zaten. ben de aynı durumdayım biliyorsun. bu işin avuntusunun ne olduğunu da biliyorsundur: erteleniyorsa vardır bir hikmet. :)) anesteziyi boşver be gülüm, gerçekten anesteziye ihtiyacın yok hsg için. canın çok kıymetli midir? ya da şöyle sorayım muayene sırasında çok kasılıyor musun?

canım benim bundada vardır bir hayır moralini bozma tedavin geç olsunda güç olmasın başında böyle pürüzler çıka bilir sonunda inş hiç pürüz çıkmaz tedavinin ve bebeğini kucağına alacağın günleri sayarsın canım ben haziranda tüp bebeğe başlamak için yola çıktım eylülde anca başladım ondan moralini bozma herşey olacağına varıyo bunda da bir hayır vardır de içini ferah tut

canım rıca ederim listede göremeyince gözünden kaçtı dedim heralde

canım rabbimin izniyle siz tedaviye başladınmı hiç sorun çıkmayacak ve bebişlerinizde size sıkı sıkı tutunacak

ayy vallaa doğruu gülüyorumbende artık sinirden :))) eh ne yapalım bizde öyle diyoruz geç olsun............ :))) yani biraz tatlı galiba canım yaa (( :))

havincim saol cnmm..evet napayım artık vardır bundada haıyr demekten başka bişi gelmio zaten elimden (( inş cnmm hepimiz yaşarız o güzel gün sayma günlerini :)))

havincim saol cnmm..evet napayım artık vardır bundada haıyr demekten başka bişi gelmio zaten elimden (( inş cnmm hepimiz yaşarız o güzel gün sayma günlerini :)))

rabbim büyük onun izniyle yaşayacağız canım çünkü rabbim asla emekleri zayi etmez

ii gecelr kızlar geç olmuş yatayım ben artıkk..hepinizin kurban bayramı mübarek olsun...büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim :))) pek küçüğüm yok burda ama nesse adet yerini bulsun :)))

Napıyım bende iyiyim iyi kötü bayram hazırlığı işte. SAğolsun annem geldi biraz toparladı beni hiç istemediğim halde. Yaptıkçada zaten temizmiş dedi kendi kendini yordu canım benim. Seninde açılış hayırlı olsun bende daha tık yok İyiye mi işaret kötüye mi Allah korusun bilemiyorum. Heycanla bayram sonunu bekliyorum bakalım
Canım benim hoşgeldin. Ne o kadar stres bırak bırak kendini. Kilo aldıysan aldın napalım sen bi beni görsen baya bi moral sana benim kilolar O yüzden keyfine bak nasıl olsa verilir verilmese nolur sen hedefe odaklan ve kendini bunaltmamaya bak
A.s hoşgeldin.Öncelikle Allah gönlündekini en kısa zamanda versin. Bak daha yeni evli sayılırsın elbette umudun olacak. Rahim filminde temiz çıkar inş. Allah yardımcın olsun
Canımcım inşallah inşallah hiç bi sorun çıkmaz. Biran önce başlarsın tedaviye veee güzel haberler verirsin inşallah. Bu tedavi için son bekleyişin olsun inşallah
Benim anlamadığım bişi var. Ben kadın doğuma ilk gitmeye başladığım ve bebişimiz olmuyo dediğim zaman ilk istedikleri şeylerden biri hsg idi. Burda bi kaç arkadaştanda denk geldi tüp bebek denemesi yapmış olduğu halde hsg yi sonradan istemişler. Bir yanlışlık var bu durumda sanki. Senin içinde hayırlısı bakalım ne diyelim gerçekten can sıkıcı burda gün sayıyo insanlar bazı dr. ların umrunda olmuyo nerdeyse. Sende içini ferah tut. Bence anestezi almana gerek yok ama canın çok mu acır bilmiyorum. Hsg cidden acı veren bişey ama anestezi alacak kadar dayanılmaz değil bunu bi düşün istersen.Allah yardımcın olsun

canım sanada hayırlı geceler

seninde bayramın mübarek olsun

Canımcım inşallah inşallah hiç bi sorun çıkmaz. Biran önce başlarsın tedaviye veee güzel haberler verirsin inşallah. Bu tedavi için son bekleyişin olsun inşallah

inş canım inş rabbim bu sefer benimde kucağımı doldurur inş dua et asilcim benim gerçek adım meryem bana ismimle dua edin yazacağım yazacağım unutuyom ismimle dua edinki dua yerini bulsun canlarım

inş canım inş rabbim bu sefer benimde kucağımı doldurur inş dua et asilcim benim gerçek adım meryem bana ismimle dua edin yazacağım yazacağım unutuyom ismimle dua edinki dua yerini bulsun canlarım

Etmez miyim ederim tabi. İsminde çok güzelmiş. Bu kadar ettiğin duadan mıdır bana karşı verdiğin bi sıcaklıktan mıdır nedir benim senden yana içim bi ferah. İnşallah olacak bu sefer. Ve Allah ım nolur nolur nolur olsun

canım herkes öyle düşünüyo olmaması için bi sebep yok rabbim ol dedimmi tamam rabbimden gelen başım gözüm üstüne ama inş bu sefer benide sevindirecek banada sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verecek canım rabbimden isteyen umutsuz olmaz biz rabbimin kapısındayız ondan istiyoruz doktorlar vesile sadece inş bu tedavim son tedavim olur bende bebişlerimi kucağıma alacağım günleri sayarım

tüm güzel yürekli anne adaylarının bayramı kutlu olsun her bayram olduğundan farklı bu bayram kimimiz göbüşünde bebeğiyle bayram ziyaretlerine gidecek kimimizde bayramdan sonra bebeğini göbüşüne almanın mutluluğunu yaşıyacak ey yüce rabbim mübarek kurban bayramı hürmetini bu topikte anne olmak için emek harcayan kullarınada banada hayırlı evlatlar nasip eyle hepinizin bayramını kutlarım rabbim bayram sevinci yaşıyan çocuklar gibi bizede bebişlerimizi hediye ettiğinde bizlerde bayram sevinci yaşıyalım bebişlerimizle

günaydın arkadaşlar,
hepinizin bayramı mübarek olsun.. bu bayram herkese uğurlu gelsin.. dualarımız kabul olsun inşallah..

günaydın hepinize hayırlı bir bayram diliyorum,çifte bayramlar yaşayalım inş,allah hepinizin gönlündekini nasip etsin inş

tüm kader arkadaşlarımın bayramı kutlu olsun.hepiniz bir sonraki bayrama bebeğimiz kucağımızda yada en azından göbeğimizde gireriz inşallah.bayramınız mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…