eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları bayramın ilk günü inş güzel geçmiştir

Arkadaşlar hepinizin bayramını kutluyorum.nice güzel bayramları bebişlerimizle geçirmek dileğiyle inşallh.

herkese hayırlı mutlu bayramlar inşaallah günahlarımızın temizlendiği dualarımızın kabul olduğu bir bayram olur...

sevgili annelerr daha nice hayirli bayramlaraaa tabiki allah izin verirse bir gün hepmiz anne olacagizzz hepinize güzel mutlu saglikla bayramlar geceimeniz dilegiyleee:)))))))

canım aksatma iğneni dr bana ntüp bebek tedavisinde yumurtalar toplandığı için vücut progesteron üretmiyo ,yani normal gebe kalanların yumurtası toplanmıyo onların doğal süreci devam ediyo ,tup bebek de ole değil demişti
bi de progesteron gebeliğin devamı ıçın olmazsa olmaz ,gebeliğin devamını sağlayan hormon ,o nedenle dikkat edin arkadaşlar

güzellerr... kimse yok bakıyorum bayramda herkes geziyo galiba... :) benim kendi ailem ist.da gelemediler.. eşimin ailesi de memlekette bende evde dinlenebilmek için biryere gitmedim.. sıkıldım biraz evden de çıkmıyorum dinleneyim diye hadi hayırlısı artık... özledim valla muhabbetinizi...

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hapinize hayırlı güzel bir akşam diliyorum bayram yoğun geçiyo heralde fazla uğrayan yok topiğe

canım nasılsın nasipse keseyi görmeye ne zaman gidiyon dinlen canım dinlen ilk 3 ay ne kadar korursan kendini o kadar bebeğin için iyi olur

saolasın havincim ,yumurtladım geldim
bakalım civciv mi çıkacak kuş mu

canım kaçtane toplandı yumurtan inş sağlıklı şekilde döllenip nölünürler

kız ne civcivi rabbimin izniyle yumuk yumuk elli bebişler çıkacak yumurtalardan

bal damlıyo ağzından inşallah canım

canım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin diyoruz hep muradımız belli yola çıkış gayemizde rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canım inş yumurtaların sağlıklı döllenir ve bölünürler ne zaman arayacaksın merkezi döllendilermi diye

hayırlısınla kucağaına alırsın inşaallahh ne güzel yaaaa,bi sorum olcak kaç embriyo koyuldu ve 12.gün kan testi değerin kaçtı.

inşallah canım evet 3 embriyo konmuştu 12.gün değerim 599 du 2 gün sonra tekrarladık 1.680 çıkmıştı

HEPİNİZE GÜZEL DİLEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLARIM RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN
HEPİNİZE GÜZEL BAYRAMLAR DİLİYORUMMMMM....

yarın beni embriyolog arayacak ,beklerim öğlene kadar aramazlarsa ararım canım
oy Rabbim korusun
sen dondurulmuşla taransfer olacaktın demı ne kadar kaldı

bebişimolsun ne güzel R abbim kucağınıza alacağınız günleri de göstersin inşallah
çoğul herhalde senin

bebişimolsun ne güzel R abbim kucağınıza alacağınız günleri de göstersin inşallah
çoğul herhalde senin

amin canım inşallah şimdilik 3 kese var dedi doktorum ama biri küçükmüş az gelişmiş 2 hafta sonraki durumuna göre bakılcak hayırlısı olsun
seninde yumoşlar toplanmış inşallah güzelce döllenirler ve seni bırakmazlar
kaç yumoş toplandı canım

bakalım kaçı döllenecek yarın haberler ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…