canım hiç üzülme rabbimin izniyle 2 yumurtanda döllenip bölünücek ve sağlıklı olacaklar sana transfer edilip sıkı sıkı tutunacaklar sen rabbime sığın rabbimin izniyle herşey güzel olacak
sağol miss angel sen nasılsın senin ufaklık nasıl belli ki çikolata yedirerek annesine bayğı kilo aldıracak =)
bu arada topik resmen benle havin e kaldı bayram boyunca topiğin nöbetçisi biz olduk
iyi hadi bakalım az kalmış kalp atışlarını duymaya Rabbim inş. hayırlısıyla bize de yaşatsın bu duyguyu kayınvaliden konusunu da hiç stres yapma sana yardımcı oluyor iyi tarafından bak durumu bide bu tür şeyleri kendine sıkıntı etme
sağol canım tşk ederim evt akrep burcuyum evt benim üzüntüm anlıktır çabuk unutabiliyorum sen neler yapıyon misafirlerin gitti mi?
sağol miss angel sen nasılsın senin ufaklık nasıl belli ki çikolata yedirerek annesine bayğı kilo aldıracak =)
bu arada topik resmen benle havin e kaldı bayram boyunca topiğin nöbetçisi biz olduk
bebişimolsun tebrikler kyseride mi? yaptirdiniz nuretin beye?ZI bende ilk denemi kyseride yaptirdim nuretin beye ikinci ise yurt disinda simdide 3demeize basladik bu gün yumurtalarim toplandi sadece 2 tane cikti atik hayirlisi sali haber gelecek hayrlisi SONUS NEGETIF OLURSA 1:ayda türkiye yani kayseriye gidecegiz tekrar denemk icin ama cok kararsizisim tekrar nuretin beye gusekmi diye lütfen yrdimci olurmusunuz kayserde birde turgut bey var diyorlar bane biraz bilgi verimisin ben bir ayligina gidecegim tadavinizi biraz anlatirmisiniz tesekkür edrim?
bugün benim doğum günüm bir yaş daha büyüdük tedaviye başlarken hep doğum günümde hamile olacağım inş. diyerek kendimi avutuyordum ama nasip olmadı inş. bi dahaki yaşımı anne olarak yavrumla birlikte kutlarım
canım doğum günün kutlu olsun. bu yaşında Allah anne olmayı nasip etsin inşallah :)
Kızlar bayramda giremedim topice özledim sizi. nasılsın hepiniz iyi misiniz?
niis güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım...
tatlı olarak yiyebildiğim bi çikolata var oda bitterli etten sucuktan peynirden tiksindim koktu burnuma ilk gün eşimi eve almıcaktım az daha et kokuyo diye iyiki bi kasapla evli değilim diyom adama yazık olurdu bişi yiyemiyorum kokuyo burnuma çok açım ya :)))hatta dün misafirliğe gttik kadın kavurma pilav falan yapmış aman allahım tüm gece burnuma yapışmıştı sanki tabak öle fena etti beni çarşambaya gidicez bakalım trabzona doktora doktor amcamız ne dicek bi göreydim şu bebişi içim çokkkkkk rahatlicak:18:
insallahh havin allah razi olsun canim iyiki sizler varsiniz kimse bimiyor esim ve sizler sadece herseye hazirladim artik kendimi olmasa türkiye gidecek orda kafama takilan herseyi soracam niye bende yumurta az cikti 2,dememde 7 taneydi ama sadece simdi 2 tane olmus allahin izniyle insallah dölenir ve bölünür hayirlisi insallahh....
herkese merhaba nasılsınız kızlarr
canım benim inş 31 ekimde keseyi ardından da kalp atışlarını duymanı bebeğinin rabbim nasip etsin ve bebeğin sağlıklı sahatli gelişsin inş sorunsuz bir hamilelik yaşarsın inş rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım
mrb kızlar nasılsınız ben sık giremiyorum bilgisayara oturunca kızıyor bizimkiler benim bugün transferimin 13.günü ama hala sonucu öğrenemedimaraya bayram girdi ve testim 30 ekim bekliyorum hiç de bişey hissetmiyorum 10.günümde lekelenmem oldu açık pembe ama çok azdı baya korktum hastalandım diye ama kesildi arada az kahverengi lekem oluyor 3. tüp denemem ama diğerlerinde böyle olmadı sizce bu kanama neydi fikri olan var mı
hayirli günler bu gün yumurtalarim toplandi sadece 2 tane toplandi hastanede narkozunda etkisimiydi falan cok agladim cok üzüldüm sali günü arayacakar bana dua edin lüffen rabbim herkese nasipp etsin anneligi bu sürec beni cok üzdü cok yiprndim hayirlisi
bugün benim doğum günüm bir yaş daha büyüdük tedaviye başlarken hep doğum günümde hamile olacağım inş. diyerek kendimi avutuyordum ama nasip olmadı inş. bi dahaki yaşımı anne olarak yavrumla birlikte kutlarım
tugok canım gördüm seni hoşgeldin nasılsın
hoşbulduk hayatım iyiyim hamdolsun yatmaya devam elimden geldiği kadar :) sen nasılsın bayram nası geçti.. gerçi benimde kendi ailem uzakta bütün akrabalarım istda ben izmirdeyim o yüzden pek bayram gibi olmuyor ama napalım herkes yerinde sağlıklı olsun da önemli olan o ...
hadii yaa Allah yardımcın olsun zor işin neyse hayırlısıyla bi doktora göründe için rahat etsintatlı olarak yiyebildiğim bi çikolata var oda bitterli etten sucuktan peynirden tiksindim koktu burnuma ilk gün eşimi eve almıcaktım az daha et kokuyo diye iyiki bi kasapla evli değilim diyom adama yazık olurdu bişi yiyemiyorum kokuyo burnuma çok açım ya :)))hatta dün misafirliğe gttik kadın kavurma pilav falan yapmış aman allahım tüm gece burnuma yapışmıştı sanki tabak öle fena etti beni çarşambaya gidicez bakalım trabzona doktora doktor amcamız ne dicek bi göreydim şu bebişi içim çokkkkkk rahatlicak:18:
kolay gelsin o zaman sana bu arada ne iş yapıyosun canım?misafirler çok şükür gitti.bende temizliğe başladım.kısmetse kasımda işe başlıyorum.biraz çalışıp kafamı dağıtayım diyorum.
teşekkür ederim mirage iyiyiz bu arada sen nasılsın bayramın nasıl geçti?canım doğum günün kutlu olsun. bu yaşında Allah anne olmayı nasip etsin inşallah :)
Kızlar bayramda giremedim topice özledim sizi. nasılsın hepiniz iyi misiniz?
niis güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım...
sağol canım tsk ederim aminnice sağlıklı yaşlar dilerim canım.. rabbim büyük herşeyin bir zamanı var inşallah bir daha ki doğum gününe kucağında bebeğinle girersin canım tabi en önemlisi sağlıkla..
canım topiğide birilerinin koruması lazım dimi topiğimiz sahipsiz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?