eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım hiç üzülme rabbimin izniyle 2 yumurtanda döllenip bölünücek ve sağlıklı olacaklar sana transfer edilip sıkı sıkı tutunacaklar sen rabbime sığın rabbimin izniyle herşey güzel olacak

insallahh havin allah razi olsun canim iyiki sizler varsiniz kimse bimiyor esim ve sizler sadece herseye hazirladim artik kendimi olmasa türkiye gidecek orda kafama takilan herseyi soracam niye bende yumurta az cikti 2,dememde 7 taneydi ama sadece simdi 2 tane olmus allahin izniyle insallah dölenir ve bölünür hayirlisi insallahh....

sağol miss angel sen nasılsın senin ufaklık nasıl belli ki çikolata yedirerek annesine bayğı kilo aldıracak =)
bu arada topik resmen benle havin e kaldı bayram boyunca topiğin nöbetçisi biz olduk

tatlı olarak yiyebildiğim bi çikolata var oda bitterli etten sucuktan peynirden tiksindim koktu burnuma ilk gün eşimi eve almıcaktım az daha et kokuyo diye iyiki bi kasapla evli değilim diyom adama yazık olurdu bişi yiyemiyorum kokuyo burnuma çok açım ya :)))hatta dün misafirliğe gttik kadın kavurma pilav falan yapmış aman allahım tüm gece burnuma yapışmıştı sanki tabak öle fena etti beni çarşambaya gidicez bakalım trabzona doktora doktor amcamız ne dicek bi göreydim şu bebişi içim çokkkkkk rahatlicak:18:

SİZE BİR SORUM OLACAK YARDIMCI OLUR MUSNUZ ??? BİZ SALI GÜNÜ EŞİMLE ANKARAYA GİDİYORUZ ...KAAN AYDOS A GİDiCEZ. ADRESİ ŞÖYLE İMİŞ Mahatma Gandi caddesi 19/7 Gaziosmanpaşa/Çankaya çankaya-ANKARA garajdan bu adrese nasıl gidebiliriz acaba?? bileniniz varsa yardımcı olabilir mi bize?? teşekkürler :))

misafirler çok şükür gitti.bende temizliğe başladım.kısmetse kasımda işe başlıyorum.biraz çalışıp kafamı dağıtayım diyorum.

saol canım..tatlım inşallah sonucun pozitif çıkarda gerek kalmaz..eğer memnun kaldıysan nurettin hocaya devam edebilirsin ben memnunum drumdan bir ay için yeterli zaman olur sanırım kısa protokol uygulanırsa en güzeli dr la görüşmek canım
hayırlsıyla bebişin gelir de bunladar gerek kalmaz inşallah

canım doğum günün kutlu olsun. bu yaşında Allah anne olmayı nasip etsin inşallah :)

Kızlar bayramda giremedim topice özledim sizi. nasılsın hepiniz iyi misiniz?

niis güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım...

mirage canım özlettin kendini bu kadar arayı açma ben iyiyim ya sen nasılsın

canım benim sonunda gidiyon demek bebişi görmeye rabbim keseyide kalp atışlarınıda görmeyi duymayı nasip etsin sağlıklı güzel hamilelik geçirirsin inş

afras canım herşey nasip işi kimi kişinin 15 18 dahada fazla yumurtası toplanıyo geri bitane döllenmiş kalıyo inş senin 2 side sağlıklı döllenir gelişir ve bölünürler seninde bu tedavin son tedabvin olur inş bebeğini kucağına alırsın

amin canım darısı sizlerin de başına inşallah.. çok güzel dua etmişsin teşekkür ederim. sizlerden bu duaları duydukça okudukça içim çok rahatlıyor. çünkü biliyorum ki müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş. biliyorum ki içten dua ediyorsunuz bende kendime dua ederken hep sizleri de katıyorum, allahım sizleri de mükafatlandırsın kucaklarınızı boş bırakmasın tez zamanda sağlıklı ana babasına vatanına hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin..

bence iyiye işaret canım.. hiç kafana takma.. rahat olmaya çalış çok az kalmış insan kendini çok sıkıyor test günü ben hamile olduğumu duyunca çok pişman olmuştum bu kadar stres yaptım bebeğime bişey olmaz inşallah diye.. bunu da düşün elinden geldiği kadar rahat olmaya çalış.. allah hayırlısını nasip etsin canım.. emeklerin boşa çıkmasın inşallah..

canım benim inşallah 2 si de döllenir de hamile de kalırsın ama forumlarda da okuyabilirsin senin durumunda olup hamile kalan arkadaşlar vardı.. sakın umudunu kaybetme.. olumlu düşün lütfen..

nice sağlıklı yaşlar dilerim canım.. rabbim büyük herşeyin bir zamanı var inşallah bir daha ki doğum gününe kucağında bebeğinle girersin canım tabi en önemlisi sağlıkla..

tugok canım gördüm seni hoşgeldin nasılsın

hoşbulduk hayatım iyiyim hamdolsun yatmaya devam elimden geldiği kadar :) sen nasılsın bayram nası geçti.. gerçi benimde kendi ailem uzakta bütün akrabalarım istda ben izmirdeyim o yüzden pek bayram gibi olmuyor ama napalım herkes yerinde sağlıklı olsun da önemli olan o ...

canım dinlen dinlen bebişe iyi gelir bayram nasılmı geçti iyi evde kös kös oturmakla geçti işte

redhairedgirl canım hoşgeldin nasılsın tedavin ne aşamada bayadır gözüküyon ama yazmıyon topiğe

hadii yaa Allah yardımcın olsun zor işin neyse hayırlısıyla bi doktora göründe için rahat etsin
misafirler çok şükür gitti.bende temizliğe başladım.kısmetse kasımda işe başlıyorum.biraz çalışıp kafamı dağıtayım diyorum.
kolay gelsin o zaman sana bu arada ne iş yapıyosun canım?
teşekkür ederim mirage iyiyiz bu arada sen nasılsın bayramın nasıl geçti?
nice sağlıklı yaşlar dilerim canım.. rabbim büyük herşeyin bir zamanı var inşallah bir daha ki doğum gününe kucağında bebeğinle girersin canım tabi en önemlisi sağlıkla..
sağol canım tsk ederim amin
canım topiğide birilerinin koruması lazım dimi topiğimiz sahipsiz değil

evt aynen öyle =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…