kızlaar size bir sorum var
transfer sonrası hemen sehirdışına yolculuk yaptınız mı
benim merkez bizim şehirde değil yolculuk yapayım mı yoksa 1 gece kalayım mı kararsız kaldım
tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
canım benimde şehir dışındaydı merkezim transferden sonra 2 saat hastanede yattım daha sonra arabada yatarak eve döndüm bi problem olmaz sende öyle yapabilirsin.ama tabi kalacak yerin varsa dinlenebilirisin bi gece :)
canım dinlen dinlen bebişe iyi gelir bayram nasılmı geçti iyi evde kös kös oturmakla geçti işte
selam kızlar nasılsınız inş herkes iyidir tugok sağol canım yazdığın güzel şeyler için inş sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini yarın test günüm bana dua edermisiniz iyi bi sonuç alayım ben hepinizi ediyorum her aklıma geldiğinde Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
kızlaar size bir sorum var
benim merkez bizim şehirde değil yolculuk yapayım mı yoksa 1 gece kalayım mı kararsız kaldım
SİZE BİR SORUM OLACAK YARDIMCI OLUR MUSNUZ ??? BİZ SALI GÜNÜ EŞİMLE ANKARAYA GİDİYORUZ ...KAAN AYDOS A GİDiCEZ. ADRESİ ŞÖYLE İMİŞ Mahatma Gandi caddesi 19/7 Gaziosmanpaşa/Çankaya çankaya-ANKARA garajdan bu adrese nasıl gidebiliriz acaba?? bileniniz varsa yardımcı olabilir mi bize?? teşekkürler :))
hade kızlar tecrübelerinizi beklıyoruuum
sivas kayseri arası yolculuk yapıcam???
napayım:
:44:
selam kızlar nasılsınız inş herkes iyidir tugok sağol canım yazdığın güzel şeyler için inş sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini yarın test günüm bana dua edermisiniz iyi bi sonuç alayım ben hepinizi ediyorum her aklıma geldiğinde Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
mirage canım özlettin kendini bu kadar arayı açma ben iyiyim ya sen nasılsın
redhairedgirl canım hoşgeldin nasılsın tedavin ne aşamada bayadır gözüküyon ama yazmıyon topiğe
teşekkür ederim mirage iyiyiz bu arada sen nasılsın bayramın nasıl geçti?
hayirli günler kizlar dün yumurtalarim toplandi bütün bedenim kemiklerim hepsi agriyodu kemiklrim batiyodu normalmi bu günnde hep yattim sali günü telefon bekliyoruz allahima emenet insallah güzel heberler elirin sadece2 tane cikti hayirlisi,
hayırlı olsun canım inş güzel haberler alırsın ikiside seninle olur inş bol bol dua et bizde ediyoruz sana
ben kalmıştım 1 gece doktorda öyle tavsiye edecektir arabada gelirkende öne yattım ayaklarımı camdan uzattım öyle geldim valla yol 4 saatti düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?