eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlaar size bir sorum var
transfer sonrası hemen sehirdışına yolculuk yaptınız mı
benim merkez bizim şehirde değil yolculuk yapayım mı yoksa 1 gece kalayım mı kararsız kaldım
tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

canım benimde şehir dışındaydı merkezim transferden sonra 2 saat hastanede yattım daha sonra arabada yatarak eve döndüm bi problem olmaz sende öyle yapabilirsin.ama tabi kalacak yerin varsa dinlenebilirisin bi gece :)

canım benimde şehir dışındaydı merkezim transferden sonra 2 saat hastanede yattım daha sonra arabada yatarak eve döndüm bi problem olmaz sende öyle yapabilirsin.ama tabi kalacak yerin varsa dinlenebilirisin bi gece :)

kalacak yerde var da ne biliyim eve gelsem daha mı rahat ederim diye düşündüm kararsız kaldım :18:

selam kızlar nasılsınız inş herkes iyidir tugok sağol canım yazdığın güzel şeyler için inş sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini yarın test günüm bana dua edermisiniz iyi bi sonuç alayım ben hepinizi ediyorum her aklıma geldiğinde Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

SİZE BİR SORUM OLACAK YARDIMCI OLUR MUSNUZ ??? BİZ SALI GÜNÜ EŞİMLE ANKARAYA GİDİYORUZ ...KAAN AYDOS A GİDiCEZ. ADRESİ ŞÖYLE İMİŞ Mahatma Gandi caddesi 19/7 Gaziosmanpaşa/Çankaya çankaya-ANKARA garajdan bu adrese nasıl gidebiliriz acaba?? bileniniz varsa yardımcı olabilir mi bize?? teşekkürler :))

cnm inş. pozitif alırsın ..dualarımız seninlee arkadaşımmm :))

transferim 4 sa mesafede gerçekleşti yani istanbul'da. transferden sonra 1 saate yakın hastanede yattım sonra arabayla ayaklar havada pozisyonda oturarak ist turu yaptık 1 saat kadar , sonra boğazda bir mekanda kahvaltı keyfi yaptık yine 1 saat sonra da 4 saat oturur pozisyonda yol geldik çok şükür hiçbişi olmadı keyfim yerindeydi bişi olucak aman die de problem yapmadım önemli olan senin rahat olman canım. ilk denemem de çok kasmıştım kendimi sürekli yattım aman bişi olcak die kafaya taktım herşeyi çok dikkatli yaptım ama tutmadı. olucak olduktan sonra önünde hiçbişi durmuyo, sakınan göze çöp batar misali. biraz rahat olmak lazım. tercih senin için nasıl rahat olucaksa öyle yap..

hade kızlar tecrübelerinizi beklıyoruuum
transfer sonrası hemen sehirdışına yolculuk yaptınız mı
benim merkez bizim şehirde değil yolculuk yapayım mı yoksa 1 gece kalayım mı kararsız kaldım
tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
sivas kayseri arası yolculuk yapıcam???
napayım:
:44:

benim evime çok yakın bir adres. sanırım otobüsle geleceksiniz.
1.yol
aştide (otogar) otobüsten indikten sonra servisleri sorun. sıhıyeye kadar servis var . sıhıye köprüsünde inin büfelere sorduğunuz hemen size otobüs durağını gösterecektirler ,k.esat-bağcılar otobüsüne binin . vedat dolakayda indirmesini söyleyin muavine. vedat dolakaydan sonra 5 dakka yürürseniz mahatma caddesine çıkarsınız.

2.yol otogarda metro istasyonu var metroya binin kızılaya gelin. kızılayda taksye binin köroğluna uğur mumcu caddesine gideceğinizi söyleyin, taksinin yazacağı para 15-16 tl olur. sizin aradığınız sokak uğurmumcunun hemen arkasında kalan paralel sokak oluyor zaten.

ben kalmıştım 1 gece doktorda öyle tavsiye edecektir arabada gelirkende öne yattım ayaklarımı camdan uzattım öyle geldim valla yol 4 saatti düşün

hayirli günler kizlar dün yumurtalarim toplandi bütün bedenim kemiklerim hepsi agriyodu kemiklrim batiyodu normalmi bu günnde hep yattim sali günü telefon bekliyoruz allahima emenet insallah güzel heberler elirin sadece2 tane cikti hayirlisi,

İnşallh rabbim pozitif sonuçlar versin inşallh canım.Dualarımız seninle.Rabbim kolaylık versin ,olsun inşallh.Ben şu 2 ayı zor ettim ,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

mirage canım özlettin kendini bu kadar arayı açma ben iyiyim ya sen nasılsın

iyiyim canım ben de. iyi olmaya çalışıyorum. bugün en yakın kızarkadaşlarımla kahvaltıya gittik. bir tanesi ikincisine hamile, karnın burnunda. ötekinin ikiz bebekleri var. kendimle, duygularımla mücadele ediyorum işte her zamanki gibi.

redhairedgirl canım hoşgeldin nasılsın tedavin ne aşamada bayadır gözüküyon ama yazmıyon topiğe

redhair nedense böyle bir huy takındı. gözüküyor, sen konuşuyorsun, merak ediyorsun, zahmet edip de iyiyim diyemiyor. en sevdiğim forumcu özelliği. bir daha da sorarsam iki olsun zaten. önceden hiç böyle yapmazdı redhair. bir sıkıntı mı var bilemedim.

teşekkür ederim mirage iyiyiz bu arada sen nasılsın bayramın nasıl geçti?

iyiyim canım ya, bayramda evdeydik. sağa sola koşturmaca, ev düzenlemece falan geçti bitti bile.

hayırlı olsun canım inş güzel haberler alırsın ikiside seninle olur inş bol bol dua et bizde ediyoruz sana

hayırlı olsun canım inş güzel haberler alırsın ikiside seninle olur inş bol bol dua et bizde ediyoruz sana

insallh canim allah razi olsun cok dua ediyom raabbin isteyen herkese nasip etsin sabirla bekleyecegiz ama cok zor allahtan gelen herseye raziyik rabbim bizi evlatsizlikla sinav etmesinn aminnnnnn

canım arkadaşlarım hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun... bayram boyunca çok yoğun olduğum için giremedim..

ben kalmıştım 1 gece doktorda öyle tavsiye edecektir arabada gelirkende öne yattım ayaklarımı camdan uzattım öyle geldim valla yol 4 saatti düşün

bizim de 2 2.5 saat suruyo bide gelirsek yavaş gelicez 4 olur herhalde
ilk denememde dr yolculuğa çıkabilirsin demişti
şimdi de öle diyecek muhtemelen
şansa bırakmak ıstemiyorum 2. kez negatif olmasın :18:
ben de artık böle olmak istiyoooruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…