canım memleket trabzon ama evlendikten 1 yıl sonra bursaya yerleştim şuan bursada yaşıyom
evet canım daha koca 1 ay var önümde geç olsunda güç olmasın inş bu sefer bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur canım
teş. ederim cnm arkadaşım.. nasılsın... geçmişi okudum yaklaşık bir ay var yanılmıyorsam... Rabbim hakkına hayırlısını nasip etsin...yüzünü güldürsün inşallah...
sıcak kanlısın ondan sordum
evet geç olsun guç olmasın
hem bir ay göz açıp kapayıncaya geçer
hooop arkasından bi dokuz ay
oy bebekler kucakta
amin cnm benim... Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı... benim kanamam hala kesmedi... bugün uyanamadım yoksa sabah dr a gitcektim.. öğle vakti uyandım.. yarın işbaşı yapcağım için ev işleri öncelikli olduğundan gidemedim..kısmetse yarın öğle arası gitcem...
bizimde valla oturmadım bile genelde yattım onun haricinde de ara ara dolandım o kadar..
selam kızlar nasılsınız inş herkes iyidir tugok sağol canım yazdığın güzel şeyler için inş sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini yarın test günüm bana dua edermisiniz iyi bi sonuç alayım ben hepinizi ediyorum her aklıma geldiğinde Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
azaldı tabi ilk günler gibi değil ama ayın 16 sından beri kesintisiz var.. o yüzden gitmem lazım... tam 1,5 aydır izindeyim cnm hiç çalışmak istemiyor alıştım böyle... hiç işe gitmek gelmiyor içimden...
canım kusura bakma görmeden çıkmışımgamzecim günaydıın
hıı anladım canım çalış bence de çalışmak insanın kafasını iyice dağıtıyorişletme mezunuyum.özel firmada müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum
canım ben uçakla dönmeme rağmen transferin 3. günü döndümkızlaar size bir sorum var
transfer sonrası hemen sehirdışına yolculuk yaptınız mı
benim merkez bizim şehirde değil yolculuk yapayım mı yoksa 1 gece kalayım mı kararsız kaldım
tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
gamze canım nasılsın hoşgeldin
iyiyim havincim sen nasılsın kuzenime gitmiştim yeni geldim son tatil gününde de gezeyim dedim yarın iş başı ne de olsa
bende iyiyim canım nasıl olayım gün dolduruyom işte
desene günlerini evde kös kös oturarak tek ben geçiriyom canım iyi yapmışsın bende çalışsam heralde öyle yapardım
evde oturmayı da çok seviyorum dışarıya alışınca da ev sıkıcı geliyor =)
canım aslında gezmek istesem çok komşum var ama sürekli tedaviyo soruyorlar bide bazen espirilide olsa benimle dalga geçiyolar işte o tür lafları duymamak için evde oturmak en güzeli yalnız değilimki sizler varsının ya olmasanız ne yapardım
yeni umutlara merhaba arkadaşlar:)) üç günlük bi aradan sonra tekrar aranıza döndüm herkeze iyi akşamlar ...
evt canım benimde ailenden soruyorlar insanın hoşuna gitmiyor cidden yaaa burası bizim için çok güzel bi ortam kendimizi tam anlamıyla anlatabileceğimiz ve bizi anlayacak insanlar burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?