eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sıcak kanlısın ondan sordum
evet geç olsun guç olmasın
hem bir ay göz açıp kapayıncaya geçer
hooop arkasından bi dokuz ay
oy bebekler kucakta

teş. ederim cnm arkadaşım.. nasılsın... geçmişi okudum yaklaşık bir ay var yanılmıyorsam... Rabbim hakkına hayırlısını nasip etsin...yüzünü güldürsün inşallah...

evet canım kasım sonu tam start vereceğiz tedaviye inş herşey yolunda gider bende bebelerimi alır göbüşüme yatarım rabbim tüm isteyenlerede banada sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin

amin cnm benim... Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı... benim kanamam hala kesmedi... bugün uyanamadım yoksa sabah dr a gitcektim.. öğle vakti uyandım.. yarın işbaşı yapcağım için ev işleri öncelikli olduğundan gidemedim..kısmetse yarın öğle arası gitcem...

sıcak kanlısın ondan sordum
evet geç olsun guç olmasın
hem bir ay göz açıp kapayıncaya geçer
hooop arkasından bi dokuz ay
oy bebekler kucakta

sıcak kanlımı hm böyle düşünmene sevindim evet 1 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer rabbimin izniyle inş herşey hakkımızda güzel olur 9 ay sonra ne güzel olur bebeklerimizi kucağımıza alsak rabbim büyük rabbimin izniyle olacak asla umutsuz değilim rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip edecek

canım çokmu oluyon kanama inş bir sıkıntı çıkmaz iş başı yapıyon demek bıraz kafa dağıtırsın

azaldı tabi ilk günler gibi değil ama ayın 16 sından beri kesintisiz var.. o yüzden gitmem lazım... tam 1,5 aydır izindeyim cnm hiç çalışmak istemiyor alıştım böyle... hiç işe gitmek gelmiyor içimden...

bizimde valla oturmadım bile genelde yattım onun haricinde de ara ara dolandım o kadar..

canım benim bu aylarda yat dinlen ne kadar dinlene bilirsen kar çünkü hiç yoktan herşey olabiliyo allah korusun ablamın hamileliğinde yanındaydım ondan biliyom 3 ay çok önemli tabi kişiden kişiye değişiyo kiminde de 5 ay sıkıntı olabiliyo hele ilk 3 ay çok önemli yerleşme kanamasıydı oydu buydu baya stresli geçiyo ondan çok dikkat et kendine sakın kendini yorma canım rabbim sağlıklı hamilelik yaşamanı nasip etsin sonunda da bebeğini kucağına sağlıkla alırsın inş

canım benim inş yarın güzel haberler verirsin bize rabbim tüm isteyenlerede sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bu sefer güldürsün yüzünü

evde olunca öyle canım insanın çalışası gelmez canım benim baya zamandır kanaman varmış bence bi git doktora inş bir sıkıntı yoktur

hkere canım nasılsın bulantıların bıraz hafifledimi nasıl gidiyo hamilelik

gamzecim günaydıın
canım kusura bakma görmeden çıkmışım
işletme mezunuyum.özel firmada müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum
hıı anladım canım çalış bence de çalışmak insanın kafasını iyice dağıtıyor
canım ben uçakla dönmeme rağmen transferin 3. günü döndüm
gamze canım nasılsın hoşgeldin

iyiyim havincim sen nasılsın kuzenime gitmiştim yeni geldim son tatil gününde de gezeyim dedim yarın iş başı ne de olsa

iyiyim havincim sen nasılsın kuzenime gitmiştim yeni geldim son tatil gününde de gezeyim dedim yarın iş başı ne de olsa

bende iyiyim canım nasıl olayım gün dolduruyom işte

desene günlerini evde kös kös oturarak tek ben geçiriyom canım iyi yapmışsın bende çalışsam heralde öyle yapardım

bende iyiyim canım nasıl olayım gün dolduruyom işte

desene günlerini evde kös kös oturarak tek ben geçiriyom canım iyi yapmışsın bende çalışsam heralde öyle yapardım

evde oturmayı da çok seviyorum dışarıya alışınca da ev sıkıcı geliyor =)

aylinparss arkadaşın bugün test günündü hiç gözükmedi inş güzel heberler almıştır

evde oturmayı da çok seviyorum dışarıya alışınca da ev sıkıcı geliyor =)

canım aslında gezmek istesem çok komşum var ama sürekli tedaviyo soruyorlar bide bazen espirilide olsa benimle dalga geçiyolar işte o tür lafları duymamak için evde oturmak en güzeli yalnız değilimki sizler varsının ya olmasanız ne yapardım

evt canım benimde ailenden soruyorlar insanın hoşuna gitmiyor cidden yaaa burası bizim için çok güzel bi ortam kendimizi tam anlamıyla anlatabileceğimiz ve bizi anlayacak insanlar burda

evt canım benimde ailenden soruyorlar insanın hoşuna gitmiyor cidden yaaa burası bizim için çok güzel bi ortam kendimizi tam anlamıyla anlatabileceğimiz ve bizi anlayacak insanlar burda

aynen canım bayramda bayramlaşmaya gittim komşulara bitanesi kalktı senin bebekler tüp olacakya işte hanki marka olacak diye dalga geçti içten içe çok üzüldüm sen şaka yapıyor olabilirsin karşındaki insanıda düşün bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…