benim evime çok yakın bir adres. sanırım otobüsle geleceksiniz.
1.yol
aştide (otogar) otobüsten indikten sonra servisleri sorun. sıhıyeye kadar servis var . sıhıye köprüsünde inin büfelere sorduğunuz hemen size otobüs durağını gösterecektirler ,k.esat-bağcılar otobüsüne binin . vedat dolakayda indirmesini söyleyin muavine. vedat dolakaydan sonra 5 dakka yürürseniz mahatma caddesine çıkarsınız.
2.yol otogarda metro istasyonu var metroya binin kızılaya gelin. kızılayda taksye binin köroğluna uğur mumcu caddesine gideceğinizi söyleyin, taksinin yazacağı para 15-16 tl olur. sizin aradığınız sokak uğurmumcunun hemen arkasında kalan paralel sokak oluyor zaten.
merhaba.inlşallah güzel sonuçlanır emeklerin.merkezini ve doktorunu söyleyebilirmisin.Amiinnnn insallah hepimiz.
bende iyiyim çok şükür bugünümüze.temizlikle uğraşıyorum işe yorgun başlıcam bu gidişle.ayın 13 ünde geliyorsun değilmi
yok canım 13 ü değil 23. de inş. çünkü 15. kromozon tahlilleri sonucu çıkacak inş.
inşallah.gel gel istanbul kutsal şehirdir.burda yaşamayı istermiydin tayinden dolayımı ordasınız sanırım abin burdaydı tüm ailenmi burda.
Merhaba arkadaslar. Bende Eylulde basladim. Dondurulmus emriyolarimi kullandim bu sefer. Bu benim ikinci denemem. Cok zorlu bir yoldayiz hakikaten ama insallah sonunda kavusucaz bebeklerimize. Benim transferim bu ayin 23 unde oldu. Su anda beklemedeyim ve cuma gunu kan testim var. Adet olucakmisim gibi agrim var ayaklarim buz gibi goguslerimde sizliyor ama biliyorum ki aldigimiz ilaclarinda etkisi var. Kendimi umutlandirmak istemiyorum. Aslinda bu sefer cok rahatim. Bazen transfer oldugumu bile unutuyorum. Biz ne yaparsak yapalim elimizden bir sey gelmiyor. O yuzden cok canimi sikmak istemiyorum.
Ben kimseye soylemedim tup bebek yaptigimi. Hatta bu son transferi anneme bile soylemedim. O yuzden cok sukur kimsenin sormasiyla ugrasmiyorum. Sadece annelere soylememe ragmen gecen sefer cok yiprandim. Benim teselli edilmem gerekirken kendimi onlari teselli ederken buldum. Hele birkac gun once kardesimin gebelik haberini verdiler bana ve o kadar sinirlendimki onlarin(akrabalarim) telefonda bana soylediklerine. Bilmedikleri icin durumumu beni tembel olmakla sucladilar. yasim geciyormus falan filan. Yani insanlar bilse bir problem bilmese baska bir problem. Simdi desem biz ugrasiyoruz zaten ama bu sefer de habire ben konusulucam. Habire sorucaklar. Tek yapabildigim kendimi sakinlestirmek oldu. Sagolsun esim cok destek oluyor bana bu konuda. Bana baya bi teselli ve kuvvet verdi ve su anda kendimi iyi hissediyorum.
Cuma gunu insallah guzel haberler veririm sizlere. Insallah hepimiz sonunda kavusuruz meleklerimize.
daha iyiyim tşk.. en zor olanı eşime anlatabilmekti anlattım arefe günü.. ve ardından aynı gün kanamam başladı....
yaaa yaşamayan anlamıyor canım bende çok karşılaştım böyle şeylerle
selam güzel topiğimiz güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı güzel bir akşam diliyorum
kızlar bu akşam doktorumu aradım ve nasipse çarşamba rahimime bakıcak dua edin bir sıkıntı çıkmasın ben uyuyo olacağım doktor rahime bakarken inş bir sıkıntı çıkmaz ve bebişlerime giden yolda tüm pürüzler temizlerin bu sefer bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur
selam güzel topiğimiz güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı güzel bir akşam diliyorum
kızlar bu akşam doktorumu aradım ve nasipse çarşamba rahimime bakıcak dua edin bir sıkıntı çıkmasın ben uyuyo olacağım doktor rahime bakarken inş bir sıkıntı çıkmaz ve bebişlerime giden yolda tüm pürüzler temizlerin bu sefer bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur
hayirli aksamlar canim insallah hayirlisiyla bir sorun cikmaz adim adim güzel sona yaklasirsin canim narkosmu verilecek rahimde neye bakiyolar hayirlisi rabbim evlatsizlikla sinav yapmasinnn aminnn
inşallh havincim
Allah yardımcın olsun
canım doktorum öyle dedi seni uyutup rahmine bakacağım bakalım sıkıntı varmı diye genelde rahim filmi çekilen arkadaşlar vardı benimkide onun gibi olacak heralde ilk defa başıma geldiği için ne dir ne değildir tam bilmiyom yaşayıp göreceğiz inş sıkıntı çıkmaz valla rabbim biliyoya o kadar büyükki içimde evlat aşkı herşeyi göze alıyom rabbim emeklerimizi zayi etmez inş sonunda bebişlerimize kavuşuruz rabbim daha fazla aratmasın
hayirlisi olsun canim allah yardimcin olsun cok güzelmis rahim filmi bunu istege göremi yapiyorlar yardimci olursani sevirim bendede 1 denemde 3 tane cikti 2.denemedede 7 tane cikti simdi 3.demendede 2 tane cikti cok korkuyorum acaba bende yumurtlami bitecekmi yoksa hep bu sayida mi kalacak yasim 26 bunu hangi test yapilarak ögreniliyo
kisin türkiye gidecem insallah sebebini ögrenmek istiyorum biraz bilginiz varsa anlatirmisiniz tesekkür edrim.
bebişimolsun üçüzlerimizin annesi nasılsın bakiyim
canımmm iyiim çok şükür sağol sen nasılsın tedaviye başlıyormuşsun sanırım hadi inşallah bu sefer hayırla gelsin yavrun dualarımdasınız hepiniz
canım rahim filmi bildiğim kadarıyla yumurtalıklarla alakalı değil benim ilk denemem negatif çıktı doktor onun için neden tutunma olmadı rahimde bir sıkıntımı var diye incelemek için bunu yapacak yumurtalık rezervi için başka testler falan oluyo heralde tam bilmiyom canım bende bu yola daha yeni çıkanlardanım yaşıyarak öğreniyorum bende
canım rahim filmi bildiğim kadarıyla yumurtalıklarla alakalı değil benim ilk denemem negatif çıktı doktor onun için neden tutunma olmadı rahimde bir sıkıntımı var diye incelemek için bunu yapacak yumurtalık rezervi için başka testler falan oluyo heralde tam bilmiyom canım bende bu yola daha yeni çıkanlardanım yaşıyarak öğreniyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?