o zaman hamilelik haberimizi de beraber alıcaz demektir. halay çekeriz beraber :))
iyi geceler havincim. yarın görüşürüz inşallah...
günaydın arkadaşlar kanımı verdim sonucu bekliyorum şuan bunları yazarken bile dizlerim titriyor dua edin ne olur rabbim bu sefer yüzümü güldürsün ha bu arada dün yani 9. günümde idrar testi yaptım evde çok silik çıktı 2. çizgi hayırlısını versin inş rabbim
günaydın arkadaşlar kanımı verdim sonucu bekliyorum şuan bunları yazarken bile dizlerim titriyor dua edin ne olur rabbim bu sefer yüzümü güldürsün ha bu arada dün yani 9. günümde idrar testi yaptım evde çok silik çıktı 2. çizgi hayırlısını versin inş rabbim
kızlar günaydın.... niss güzel haberlerle gel inşallah cnm... hepimize moral olsun...
günaydın aysenciiim. nasılsın canım? kanaman azaldı mı?
oleeeyyy. niis senin için benim içimde çok iyi hisler var. henüz aylinden haber yok ama onun için de içimde iyi hisler var. bu topicde istatistikler çoğunlukla hep aynıydı. çok fazla peşpeşe negatif çıktı en son. sizi kesin hamile olarak düşünüyorum ben. zaten silik çizgiyi de görmüşsün. gönlünü ferah tut. oldu bu iş Allahın izniyle.
nis inşallah güzel haberlerle gelirsin.. asil_38 çok ama çok üzüldüm aynı şeylerden geçtik arkadaşım biz 12 gün hamile kaldık sen 1 ay ama sonuçta tekrar deneme şansımız var yani bizler hamile kalabiliyoruz önemli olanda bu sakın kendini yıpratma ve olacak diye mutlu ol kısa bir imtihandan geçtik her birimiz ama imtihanın acısı büyük allah sabır versin ve kucağına en kısa sürede al inşallah.. mirage sanada çok sevindim kasım 7 de başlıyormuşun inşallah güzel geçer tedavin bizde teyze oluruz.. sanal teyze ama olsun bir gün ortak bir noktada buluşma ayarlar ve yüzyüzede tanışırız inşallah burdaki kader arkadaşlarımızla.. şafak hoş geldin kaderdaşım nasılsın kanaman bittimi ...ayşen sen nasılsın tatlım öğlen arası gidince lütfen haber ver meraklanırım ben:))
amin cnm saol güzel dileklerin içinAllahım hakkında hayırlısın versin canım inşallah. inşallah gönlünün muradına kavuşursun
kızlar kan verdim geldim az önce çok merak ediyorum inş hayırlısı olur dua edin bana inş iyi haber alırım bugun 16.günüm bayram girdiği için baktıramadım saat 2 de çıkacak
kızlar kan verdim geldim az önce çok merak ediyorum inş hayırlısı olur dua edin bana inş iyi haber alırım bugun 16.günüm bayram girdiği için baktıramadım saat 2 de çıkacak
inşallah güzel sonuç alacaksın senin yazını okurken içim ferahladı birden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?