eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

cnm benim inan senin kadar olamaz elbet ama çok üzüldüm gözlerim doldu.... tevekkül et cnm .... her şer de bir hayır vardır...zaten kürtajdan sonra 3 ay sana işlem yapmazlar cnm...rahim kendini toparlayana kadar...kendini toparlar toparlamaz hemen başla ama...

Canim rabbim herseyin sabrini veriyor. Benimde ilk gebeligimde kalbi durdu ve aldilar. Cok zor bir durum seni cok iyi anliyorum ama ardindan hemen kuvvetini de veriyor allah. Umutla tekrar basliyorsun.

Sağolun arkadaşlar teselliler için. Bu saatten sonra ne desek boş olmayınca olmuyor işte. Rabbim böyle takdir etmiş yapacak bişey yok. Ama içimin acımasına engel olamıyorum geçecek bi kaç güne inşallah. Hangi acıya alışılmıyorki.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en kısa zamanda inşallah.

Üzüntümü paylaştığınızı biliyorum canım. Bende burda kim pozitif dese ağladım kim negatif dese ağladım. Bizi bizden daha iyi kim anlarki? Tevekkül edip dua etmekten başka bi yol yok zaten Rabbim kendine olan inancımızı ve umudumuzu kaybettirmesin inşallah. En çokta eşim bayramda bayram hediyesi almıştı bebişime onu dolaba kaldırmak zoruma gidecek hiç elim varmıyor

merhaba kızlar. Bayram bitti ben geldim tabi yarın da iş malum (( bugün doktorumla görüştüm gel bakalım bi dedi :)) Şükür sorun yok rahimde ama histereskopi yapalım bi dedi. bilemediğmiz bir durum mu var diye. eşim çok ters davranıyor bu kadar eziyet çekiyorsun falan diye. doktor da dedi çeken eşin senin de saygı duyman lazım falan diye. bakalım önümüzdeki günler ne gösterir. Neyse ben yatıyorum iyi geceler size yarın görüşürüz öpüldünüz.

cnm benim Rabbim çok büyük vardır bir bildiği....acını deşmek istemiyorum ama neden gelişmemiş bir sebebi var mı bişey demedi mi dr.

QUOTE=asil_38;27069736 cok zor insan düsün düsün kendine yapiyor cokk zorrr dua et rabbim bir kapiyi kapatir bir kapiyi acar allahim sabir versin cok üzüldüm hayirlisi bizler kücük umutlarla bile mutlu oluyoruz insallah bir gün meleklerimi kucagimiza alacagiz esine ve sana allah sabir versin insallah en kisa zamanda atlatirsi hakkinda hayirlisi olsun.

sana da iyi geceler cnm...

cnm benim Rabbim çok büyük vardır bir bildiği....acını deşmek istemiyorum ama neden gelişmemiş bir sebebi var mı bişey demedi mi dr.
Yok bişey demedi öyle gerçi dediyse bile anlayamamışımdır. Bazı durumlar var ya bilinemeyen o tarz bişey. Diğer gittiğimde daha detaylı konuşuruz heralde.

Sağolasın canım benim. Dediğin gibi umutlarla mutluyuz. Rabbim en kısa zamanda herkese tüm isteyenlere yaşatsın inşallah. Ne diyelim Rabbimden gelene eyvallah...

Kızlar ben yatmaya çalışacam başım çok fena ağrıyor ekrana bakamıyorum.hepinize iyi geceler. Güzel dilekler ve dualar için teşekkür ederim.Allah a emanet olun

cnm benim söylenecek hiçbirşey yok malesef sabır dilemekten başka... Rabbim bir dahaki sefere sevindirsin seni inşallah...

canım benim sözün bittiği yerdeyim ne desem boş biliyorum rabbim dayanma gici sabır versin şuan mesajını görünce benim gözlerimden yaş boşaldı rabbim bir daha böyle ağır imtihanlara tabi tutmasın bizi rabbim sabır metanet dayanma gücü versin sana

canım benim bundan sonra ki süreçte inş herşey hakkında güzel olur demek doktorlar 1. olmayınca ikinciye başlamadan direk rahimde sıkıntı varmı yokmu diye bakıyolar rabbim bundan sonrasında hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş başlayacağımız tedaviler son tedavimiz olur rabbim kucaklarımızı sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarla doldurur rabbim daha fazla aratmasın tez zamanda yollasın meleklerimizi

cnm benim bişeyi yok korkma... Allahın izniyle sorun çıkmaz korkma..benim yaptırdığım işlem ise ben 2000 tl ödedim...

canım benim korkmuyorum sadece önceden hazırlıklı değildimya doktor diyince birden strese girdim hakkımızda hayırlısı bakalım bana kaça maal olacak hayırlısı

Temiz cikar canim merak etme. Zaten birsey ciksada belkide sorunu ortadan kaldirarak bebeklerine yol acmis olursun. Dualarim seninle.

canım inş bebişlerime giden yolda rabbim tüm engelleri ortadan kaldırıp bebişlerimin bana sağlıklı sıkı sıkı tutunup inş hayırlısıyla kucağıma aldığım günüde görürüm rabbim daha fazla aratmaz inş

kızlar ben mi kaçırdım aylinin test sonucundan haber var mı

canım 2 gün önceydi tüp bebek günlüğü başlığında kan vermeye gidiyorum diye yazmıştı aylin gidiş o gidiş daha ses çıkmadı aylinden

hayırlısıyla 7 kasım gibi başlıycaz havinim...

rahim filmidir herhalde, bana anestezisiz yapılmıştı. kısa süren bir işlem canım. tertemiz çıkacaktır inşallah.

asilcim çok üzüldüm canım. ama olsun demek kısmet değilmiş, inşallah bir dahaki sefere sağlıkla kavuşacaksın bebeğine. Allah sabır versin canım...

hayırlısıyla 7 kasım gibi başlıycaz havinim...

rahim filmidir herhalde, bana anestezisiz yapılmıştı. kısa süren bir işlem canım. tertemiz çıkacaktır inşallah.

canım inş bu sefer aksilik çıkmadan başlarsın az kaldı ozaman 7 kasımda başlarsan test tarihlerimiz peş peşe olabilir rabbimin izniyle

canım rahmine bakacağım dedi seni uyutacağız ben rahmine bakacağım dedi doktorum sadece çarşamba işte doktordayım nasipse

o zaman hamilelik haberimizi de beraber alıcaz demektir. halay çekeriz beraber :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…