Amin Allah razı olsun. Yazık eşimde sabahtan beri benim yanımda ağlayıp daha çok üzmeyim diye sıktım kendimi şimdi uyududa kendi kendime kaldım. Neler neler geçiyor kafamdan bundan sonra nolacak diye. 2 dondurulmuşum var ama beklesem mi hemen mi devam etsem bilemedim.Eşimde bekleyelim diyo o kadar iğne ilaç kolay değil kendini bi toparla hiç değil diyo. Ama bu kadar yaklaşmışken bebişime diğer denemede olur mu acaba diye içim içimi yiyor.
rabbım sabır versın herseyde bır hayır vardır allahım sana sabır versın yenı umutla yıne baslarsın sükret hıc umudu olmayan ınsanlar var rabıım cekemıcemız yükler vermez allah sabır versın.
Canim rabbim herseyin sabrini veriyor. Benimde ilk gebeligimde kalbi durdu ve aldilar. Cok zor bir durum seni cok iyi anliyorum ama ardindan hemen kuvvetini de veriyor allah. Umutla tekrar basliyorsun.
cnm benim inan senin kadar olamaz elbet ama çok üzüldüm gözlerim doldu.... tevekkül et cnm .... her şer de bir hayır vardır...zaten kürtajdan sonra 3 ay sana işlem yapmazlar cnm...rahim kendini toparlayana kadar...kendini toparlar toparlamaz hemen başla ama...
Üzüntümü paylaştığınızı biliyorum canım. Bende burda kim pozitif dese ağladım kim negatif dese ağladım. Bizi bizden daha iyi kim anlarki? Tevekkül edip dua etmekten başka bi yol yok zaten Rabbim kendine olan inancımızı ve umudumuzu kaybettirmesin inşallah. En çokta eşim bayramda bayram hediyesi almıştı bebişime onu dolaba kaldırmak zoruma gidecek hiç elim varmıyor
Amin Allah razı olsun. Yazık eşimde sabahtan beri benim yanımda ağlayıp daha çok üzmeyim diye sıktım kendimi şimdi uyududa kendi kendime kaldım. Neler neler geçiyor kafamdan bundan sonra nolacak diye. 2 dondurulmuşum var ama beklesem mi hemen mi devam etsem bilemedim.Eşimde bekleyelim diyo o kadar iğne ilaç kolay değil kendini bi toparla hiç değil diyo. Ama bu kadar yaklaşmışken bebişime diğer denemede olur mu acaba diye içim içimi yiyor.
merhaba kızlar. Bayram bitti ben geldim tabi yarın da iş malum(( bugün doktorumla görüştüm gel bakalım bi dedi :)) Şükür sorun yok rahimde ama histereskopi yapalım bi dedi. bilemediğmiz bir durum mu var diye. eşim çok ters davranıyor bu kadar eziyet çekiyorsun falan diye. doktor da dedi çeken eşin senin de saygı duyman lazım falan diye. bakalım önümüzdeki günler ne gösterir. Neyse ben yatıyorum iyi geceler size yarın görüşürüz öpüldünüz.
Yok bişey demedi öyle gerçi dediyse bile anlayamamışımdır. Bazı durumlar var ya bilinemeyen o tarz bişey. Diğer gittiğimde daha detaylı konuşuruz heralde.cnm benim Rabbim çok büyük vardır bir bildiği....acını deşmek istemiyorum ama neden gelişmemiş bir sebebi var mı bişey demedi mi dr.
QUOTE=asil_38;27069736 cok zor insan düsün düsün kendine yapiyor cokk zorrr dua et rabbim bir kapiyi kapatir bir kapiyi acar allahim sabir versin cok üzüldüm hayirlisi bizler kücük umutlarla bile mutlu oluyoruz insallah bir gün meleklerimi kucagimiza alacagiz esine ve sana allah sabir versin insallah en kisa zamanda atlatirsi hakkinda hayirlisi olsun.
kızlar yarın mesai var ben yatıyorum... hepinize iyi geceler diliyorum...
İyi geceler herkese. Ben hariçBugün kontrol vardı malesef umduğum değil ama tahmin ettiğim oldu.Kese içinde bebek gelişememiş yani bir aydır beni havalarda uçuran boş gebelik. Hafta sonu gibi kürtaj var olamayan bebeğimi bile benden alacaklar. Baş edebilirim gibi geliyo ama herşeyi baştan yaşamak en kötüsü. Nasıl bir sınav veriyoruz Allah ım sen yardım et. Sanki dondum hissiz gibiyim çok ağlamak istiyorum ama düğümlendi boğazım.
kızlar yarın mesai var ben yatıyorum... hepinize iyi geceler diliyorum...
merhaba kızlar. Bayram bitti ben geldim tabi yarın da iş malum(( bugün doktorumla görüştüm gel bakalım bi dedi :)) Şükür sorun yok rahimde ama histereskopi yapalım bi dedi. bilemediğmiz bir durum mu var diye. eşim çok ters davranıyor bu kadar eziyet çekiyorsun falan diye. doktor da dedi çeken eşin senin de saygı duyman lazım falan diye. bakalım önümüzdeki günler ne gösterir. Neyse ben yatıyorum iyi geceler size yarın görüşürüz öpüldünüz.
cnm benim bişeyi yok korkma... Allahın izniyle sorun çıkmaz korkma..benim yaptırdığım işlem ise ben 2000 tl ödedim...
Temiz cikar canim merak etme. Zaten birsey ciksada belkide sorunu ortadan kaldirarak bebeklerine yol acmis olursun. Dualarim seninle.
kızlar ben mi kaçırdım aylinin test sonucundan haber var mı
canım bebim bebekleri görünce insanın içi gidiyo rabbim bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş daha fazla aratmaz rabbim bu tedavilerimiz son olur evlerimiz bebek sesleriyle şenlenir eh ekimide uğurladık 2 gün sonra nasipse senin tedavi nezaman start alıyo canım
selam güzel topiğimiz güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı güzel bir akşam diliyorum
kızlar bu akşam doktorumu aradım ve nasipse çarşamba rahimime bakıcak dua edin bir sıkıntı çıkmasın ben uyuyo olacağım doktor rahime bakarken inş bir sıkıntı çıkmaz ve bebişlerime giden yolda tüm pürüzler temizlerin bu sefer bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur
İyi geceler herkese. Ben hariçBugün kontrol vardı malesef umduğum değil ama tahmin ettiğim oldu.Kese içinde bebek gelişememiş yani bir aydır beni havalarda uçuran boş gebelik. Hafta sonu gibi kürtaj var olamayan bebeğimi bile benden alacaklar. Baş edebilirim gibi geliyo ama herşeyi baştan yaşamak en kötüsü. Nasıl bir sınav veriyoruz Allah ım sen yardım et. Sanki dondum hissiz gibiyim çok ağlamak istiyorum ama düğümlendi boğazım.
hayırlısıyla 7 kasım gibi başlıycaz havinim...
rahim filmidir herhalde, bana anestezisiz yapılmıştı. kısa süren bir işlem canım. tertemiz çıkacaktır inşallah.
canım inş bu sefer aksilik çıkmadan başlarsın az kaldı ozaman 7 kasımda başlarsan test tarihlerimiz peş peşe olabilir rabbimin izniyle
canım rahmine bakacağım dedi seni uyutacağız ben rahmine bakacağım dedi doktorum sadece çarşamba işte doktordayım nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?