eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

allah tamamına erdirsin.hepimize nasip olsun bu duygular.

hayırlı olsun inşallah bebekleri seni hiç bırakmaz.

aaa suan şoklardayım kesinlikle beni aramadı asla böyle bişey yok

vallahi öyle dedi. hatta senin eşinin aradığını hatırladı ben tabiki senin ismini vermedim yanlış anlama sakın bir arkadaşımıda aramadınız dedim.eşi bile sizi aradı dedim ordan hatırladı van daki hasta demi dedi evet dedim.eşine telefona verin şimdi konuşayım demiş sende istememişsin sonrada aradım açmadı dedi.

:))) cnm inşallah en kısa zaman da tedavini sonuçlandırır alırsın... işyerindekileri salla gitsinlerr... sen bebişe konsantre ol...

:))) cnm inşallah en kısa zaman da tedavini sonuçlandırır alırsın... işyerindekileri salla gitsinlerr... sen bebişe konsantre ol...

canım ya sen nasıl oldun iyi misin ne planlıyorsun? ben ucunu bıraktım ya bunu da doktoruma hayır diyemediğim için deneyeceğim çok ısrar etti ben üniversite hastanesinde çalışıyorum artık aylardır yoruldum rektörlüğe taşıdım olayı bugün bi kaç güne dananın kuyruğu kopar

aaa inanmıyorum nuri beye saygım sonsuzdu ama bunları duyduktan sonra hiçbir şey diyemiyorum eşimle konuştuğunda kesinlikle beni tlf na istemedi ben yarın onu arayacağım dedi hatta iki gün boyunca tlf nu hiç yanımdan ayırmadım arar diye ama aramadı hatırlarsan sana da anlatmıştım o zaman

sahidenmi. vallahi öyle dedi ya üzgündü yada ağlıyordu gelmedi telefona dedi sende canım ya doktorum arıcak diye telefon elinde mi dolaştın.bilemedim şimdi bugün benle telefonda çok iyi konuştu ben de tüm hastalarımın hamile kalmasını istiyorum bayramda bile çalıştım dedi keşke oda arasaydı dedi. ben hatırlıyorum o günleri hatta ben sana demiştim sen ara diye.işte böyle gamze ben ama iyi konuştum.hastanızla ilgilenmiyorsunuz bir denemelik görüyorsunuz dedim.sahiplenmiyorsunuz falan dedim kabul etmedi hiç birini.ben herkezle ilgileniyorum dedi.

canım ya sen nasıl oldun iyi misin ne planlıyorsun? ben ucunu bıraktım ya bunu da doktoruma hayır diyemediğim için deneyeceğim çok ısrar etti ben üniversite hastanesinde çalışıyorum artık aylardır yoruldum rektörlüğe taşıdım olayı bugün bi kaç güne dananın kuyruğu kopar

olur mu öyle şey.. dr istedi diye... sen isteyeceksin.... üstelik dondurulmuşların var.... bak bana... dondurulmuş yok... uslanmadan 4. yü deneyecem....çünkü bebeğim olsun istiyorum.. azimliyim... o bebek bu eve gelecek :))))

ben bu aralar fenayım hala alışamadım sanım...bi hamilelik psikolojisi bi düşük sendromu...şimdi hala hamileymişim gibi geliyor..kaç gün geçti ama işte...rabbim bizede ver cnnet kokulu evlatlar....

ayy inanamıyorum eşim geldi şimdi ona anlattım o da şok oldu nuri bey gibi saygın birinin böyle söylemesi hiç hoş değil dedi iyiki de ordan vazgeçmişiz dedi ben zaten nuri beyin böyle yumuşak temkinli konuşması beni rahatlatıyordu ama yanılmışım kendini haklı çıkarmak için resmen beni yalancı çıkardı nuri bey bravo ne diyeyim

ben bu aralar fenayım hala alışamadım sanım...bi hamilelik psikolojisi bi düşük sendromu...şimdi hala hamileymişim gibi geliyor..kaç gün geçti ama işte...rabbim bizede ver cnnet kokulu evlatlar....

amin canım ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz bi daha

walla cnm bizi bizden başkası anlamaz... aynı duygulardayım.. psikolojim feci bozuldu... eski neşeli halimden eser kalmadı... ama yeniden hiç bıkmadan deniycem....bir an önce zaman geçsin istiyorum...

doktorum aralık gibi gel dedi ama kasımın 18 inde tahlil yaptırmaya gideceğim kan tahlili bide kromozom isteyeceğim bakalım aralığa kadar normal yolla hamile kalamazsam tedaviye başlıyacağım.....

hayırlısı olsun canım inş. doğal yolla olur bunlara gerek kalmaz bizde yaptırdık kromozon testi sonucunu bekliyoruz

walla cnm bizi bizden başkası anlamaz... aynı duygulardayım.. psikolojim feci bozuldu... eski neşeli halimden eser kalmadı... ama yeniden hiç bıkmadan deniycem....bir an önce zaman geçsin istiyorum...

ben bıkmadım ama arkadaşlarım ya hamile yada çocuklu onları gördükçe daha bi kötü oluyorum...bu akşam arkadaşın bebeğini görmeye gidecektik ben kendimi güçsüz hissettim gitmek istemedim...bende tedavi başlasın istiyorum ama bir yandan da toparlanamıyorum...çok zormuş be ya..

evet cnm zor.. hemde çok zor... ama bak benim eşimde sorun olduğu için alınıyo.. ona bile ağlayamıyorum..ona ağlamassam kimseye ağlayıp bu fırsatı vermem... bizler güçlü anne adaylarıyız.... güçlüyüz çünkü toplumla çevreyle iç dünyamızla savaşıyoruz... ama başaracağız.. hiç üzülme diyemem elbet üzülecez.. ama toparlanmaya çalış... bir an önce yeniden...diyerek tekrar başlıycaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…