eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

:))))) ben sevmiyorum .... :)))) geçip karşıma canın sağolsun deseydi bari.... neymiş hamam mış ebeymiş... :)))) ben onun ebesini elime alacam ama ne zaman ....:))))) şaka bi yana sürekli kurcalamaktan sa hiç sormasın daha iyi walla...en son eşim bağırdı da sustu...düğüm düğüm oldu boğazım... tedavi zaten zor süreç mirage biliyorsun.. her attığımız adımdan sonra bikaç gün bekliyoz aman bunda bişey çıkmasın.. tam ohh diyoruz başkası.. başkası.. biz zaten yıpranıyoruz... bi de bizi yıpratmasınlar...

al bendende o kadar aynı sorunlar hemen hemen ama yapacak bişey yok b ya bu deveyi güdeceksin ya bu deveyi güdeceksin bu diyardan gitmek yok:))))

sloganı unuttuk tabi ondan bu kadar üzüldüm ben :))) o bebek bu eve gelecekkkkkkkk.... :))))

havinim, çok sevindim canııım. hadi yeni tedavide rast gele diyelim o zaman.

canım benim hani askerden dönecek çocuk son ayını duvara çizerde hergün bittiğinde çizik atar bende şimdi öyle yapacağım adetime kadar bugüni çıkart adetime 18 gün var eh azar azar geri sayım başladı rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım

canım benim dışardan laflara kapa kulaklarını rabbimin izniyle bu tedavin son tedavin olacak rabbim büyük hepimiz ne laflar duyuyoruz ben 13 yılımı dolduracağım sen 9 yıl rabbim daha fazla aratmadan kavuştursun bu tedavilerimizde bebişlerimize inş

Canım bugün histereskopi mi yaptırdın :18: Nasıldı ağrın sızın oldu mu bi de ne kadara maloldu?? doktorun ne gibi açıklamalar yaptı yazar mısın sana zahmet ceddine rahmet :)))

Yani diyorsun ebelerine kadar götürecektim işi tuttum kendimi :))) Yani ne diyeyim herkes kaş yapayım derken göz çıkarıyor. kimi sadece acıyan gözlerle bakıp konuşamıyor o acıtıyor içini. kimi evet boşver olmayanın bir derdi olanın bin derdi deyip avutmaya çalışıyor. kimi başka bir akıl veriyor. ben daha 2 aylık evliyken biri bana dedi ki sen hâla boş mu geziyorsun??? Yani diyecektim sana mı dert oldu olunca bakıcan mı diye. O zaman da ben şirret oluyorum onlar iyi kalpli masumca sormuş oluyor. Boş konuşan çok velhasılı. Hani hoca demiş ya bana damdan düşen birini getirin diye. Gerçi tanıdık biri var 9 sene olmamış şimdi 3 çocuğu var o bile ikidebir soruyor bi de üstüne olsun da gör gününü diyor. Arkadaşlar dert çok malum insan toplumsal bir varlık işte felsefi tanım :))) tek de yaşayamaycağımıza göre bazen içimizden küfredicez bazen de parlayıp yüzlerine :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…