degerım 160
ay tatlım ben neler çektim kabızlıktan ilaç değilde şunları yap sıcakı suyun içine bal kat iç, sıcak şekerli süt iç, ceviz ye, bide duphalac diyolar hamişlerde ama bende etki etmedi inan bu dediklerim işime yaradı yani geçmiş olsun
zeytinyağı varsa salatana ondan bi kaşık fazla kat oda iyi geliyor sıcak tutki kendini sıcak iç yeki bağırsakların rahatlasın kaynar iç sütü yudum yudum bol şekerlisagol esekkür edrim canim musil ilacini icmeyim o zaman simdi yapyim iciyim sütü sevmiyorum ama sicak suyun icine bal katiyim inallah iyi gelir cok zor ya .....
kızlar malesef 37.97 olan degerim 34.84 çıktı malesf bugün, doktorum düşecegini söyledi yinede pazartesi yi bekliycez bakalım hayırlısı ama hiç umudum kalmadı artık yinede bu bile bi şans 12 yıl sonra kısa bi sürede olsa hamileydim((
hayirli aksamlar yumurta toplandigindan belli kabizlik sikintisi vardi simdide gaz slkintisi basladi esim klinigi aradi bunu tavsiye etmisler ABFÜHRTEE türkcesi musil kararsiz kaldim icsemmi icmesem mi diye kullanan varmi acaba tesekkür ederim test günüm 14.11.2012 rabbim neylerse güzel eyler hayirlisi artik.
hayirli aksamlar yumurta toplandigindan belli kabizlik sikintisi vardi simdide gaz slkintisi basladi esim klinigi aradi bunu tavsiye etmisler ABFÜHRTEE türkcesi musil kararsiz kaldim icsemmi icmesem mi diye kullanan varmi acaba tesekkür ederim test günüm 14.11.2012 rabbim neylerse güzel eyler hayirlisi artik.
selam kızlar,
geçenlerde dikkatinizi çekmiş miydi bilmiyorum kedi nick'li bir arkadaşımızla bir adamdan bahsediyorduk. doktorluğu bırakıp aktarlık yapmaya başlamış, karışım hazırlıyormuş ve sonradan doğal yoldan hamile kalıyormuş insanlar. ben de bayramdan önce aramıştım adamı, yarın karışımımızı gönderiyormuş. bir de ikimiz için de sakinleştirici çay gönderecekmiş. bu kişiyi bana bir arkadaşım söylemişti. onun bir arkadaşı bu adam sayesinde hamile kalmış. ben de kızın kendisini aradım konuştum bugün. kız diyor ki 4 tane başarısız tüp bebek denemesinden sonra bulduk bu adamı. gönderdiklerini kullanmaya başladıktan 1-1,5 ay sonra ilk kızına hamile kalmış. şimdi iki kızı var. onlarda da sperm sorunu varmış, rakam 1 milyon falanmış. eğer faydasını görürsem, mutlaka bilgilerinizi sizinle paylaşacağım. daha denemeden klimseye önermek istemiyorum. umut dünyası işte ama herkes alternatif tıpın çok yararlı olduğunu söylüyor.
ayşen canım nasılsın
havincim sigarayı bırakmaya çalışıyorum :)))) 17 senedir içiyorum yaww .... çok zor oluyo... ama bebeği daha çok istiyorum...sen nasılsın operasyon sonrası ağrın kaldı mı...
kızlar malesef 37.97 olan degerim 34.84 çıktı malesf bugün, doktorum düşecegini söyledi yinede pazartesi yi bekliycez bakalım hayırlısı ama hiç umudum kalmadı artık yinede bu bile bi şans 12 yıl sonra kısa bi sürede olsa hamileydim((
Hepinize merhaba kızlar nasilsiniz iyi mısınız sizin sohbetinizi çok çok özledim
Gebeliğim çok ağır geçiyor maalesef dayanılmayacak derecede çık şükür bebeğimiz iyi ama
Dünde gittik kontrole iyiydi maşallah doktor hastaneye yatırdı serum taktılar biraz kendime geldim
Havinim transferin oldu mu
demet boyacı canım sizler nasılsınız aşşağıdan bakmayın çıkın yukarı
Hepinize merhaba kızlar nasilsiniz iyi mısınız sizin sohbetinizi çok çok özledim
Gebeliğim çok ağır geçiyor maalesef dayanılmayacak derecede çık şükür bebeğimiz iyi ama
Dünde gittik kontrole iyiydi maşallah doktor hastaneye yatırdı serum taktılar biraz kendime geldim
Havinim transferin oldu mu
canım benim allah yardımcın olsun kıbızlık zor iş inş çabuk atlatırsın nasılsın bebişlerine iyi bak annesi sana tutunsunlar diye biz bol bol dua ediyoz rabbim bu sefer kucağını doldurur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?