eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sagol esekkür edrim canim musil ilacini icmeyim o zaman simdi yapyim iciyim sütü sevmiyorum ama sicak suyun icine bal katiyim inallah iyi gelir cok zor ya .....

sagol esekkür edrim canim musil ilacini icmeyim o zaman simdi yapyim iciyim sütü sevmiyorum ama sicak suyun icine bal katiyim inallah iyi gelir cok zor ya .....
zeytinyağı varsa salatana ondan bi kaşık fazla kat oda iyi geliyor sıcak tutki kendini sıcak iç yeki bağırsakların rahatlasın kaynar iç sütü yudum yudum bol şekerli

selam güzel yürekli güzel gönülllü anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum nasılsınız

niis canım çok üzüldüm pazartesiye kadar belki değerin yükselir belli olmaz

canım benim allah yardımcın olsun kıbızlık zor iş inş çabuk atlatırsın nasılsın bebişlerine iyi bak annesi sana tutunsunlar diye biz bol bol dua ediyoz rabbim bu sefer kucağını doldurur inş

cnm ben daha önceki denemem de olmuştum bu yüzden bu tüp bebekte dr a söyledim. o da bana duphalac dişe bi şurup verdi. ondan bi kapak içiyosun. 5 dk sora wc desin...

cnm zaten süt içme.. bana dr dedi ki süt kimi bünyede ishal kiminde kabız yapar.. risk olduğu için içme... dedi... yoğurt ye dedi...

canım kimin nerden fayda bulacağını biz bilemeyiz en iyi rabbim bilir bizde çok denedik eşimin teyzesinin oğluda böyle bitkisel macun ilaç yapan bir yerle çalışıyodu eşim artık doktorlardan ümidi kesdiğinde belki olur diye her çeşit kuvvetlendirici sperm güçlendirici yemediği macun kalmadı ama olmayınca olmuya inş sizde işe yarar canım

havincim sigarayı bırakmaya çalışıyorum :)))) 17 senedir içiyorum yaww .... çok zor oluyo... ama bebeği daha çok istiyorum...sen nasılsın operasyon sonrası ağrın kaldı mı...

canım inş bırakırsın hayırlısıyla bebeği çok istiyoson onun için yaparsın annesi biliyom

canım dün ağrım oldu bugün bır ara yine kasığıma ağrı girdi onun haricinde ara ara kanamam oluyo doktor dedi olur iyiyim yani bu günüme şükür bebişler bıraz nazlı inş bunca zahmetimizin karşılığı rabbim hediye eder nazlı bebişlerimizi bize

demet boyacı canım sizler nasılsınız aşşağıdan bakmayın çıkın yukarı

Umudunu kaybetme cnm Allah yardımcın olsunn ((

Hepinize merhaba kızlar nasilsiniz iyi mısınız sizin sohbetinizi çok çok özledim
Gebeliğim çok ağır geçiyor maalesef dayanılmayacak derecede çık şükür bebeğimiz iyi ama
Dünde gittik kontrole iyiydi maşallah doktor hastaneye yatırdı serum taktılar biraz kendime geldim
Havinim transferin oldu mu

mervecim geçmiş olsun cnm.... ama sen nasıl olsa iyileşirsin... bebişimize iyi bak yeter :))))

demet boyacı canım sizler nasılsınız aşşağıdan bakmayın çıkın yukarı

Cnm saol iiyim şükür..ya 2 gūn girmedim oku oku anca bitirdm maaşşallah dedim :))) ankaradayiz bizde eşimle bgun donuyoruz evimize .. Henuz cok başindayken kaan aydoslada göruşelim dedik..hiç puruz kalmasin aklimizda die uğraşioruz iştee:)) hayirlisi bakalim :)) sizlerden ne haber dr.işini kolayca halletmene sevndm cnm..bnmde bi hsg kaldi onuda atlatirim inş hayirlisiyla ....

canım daha önümde 1 ay var transfer için

hoşgeldin mervem çok özledim seni bebeğinin iyi olmasına sevindim sende hayırlısıyla 3 ayı tamamla mide bulantıların düzelir canım rabbimin izniyle

canım benim çok geçmiş olsun serum takılacak kadar kötü oldun demek az kaldı bitecek bu bulantı haftalarında

canım benim allah yardımcın olsun kıbızlık zor iş inş çabuk atlatırsın nasılsın bebişlerine iyi bak annesi sana tutunsunlar diye biz bol bol dua ediyoz rabbim bu sefer kucağını doldurur inş

sagol canim allah razi olsun insallah havinn kendimi kaptirmiyom dün aksam bir damla kan gibi bise galdi transfsfer edildigi aksam hayirlisi doktor cokta iyi demedi iyi dedi sadece hayirlisi artik rabbim olderse olacak dua ediyim hepimize hayrlisi olur insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…