eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım doktorun korkma demiş ya daha niye korkuyorsun. korkulacak birşey olsaydı söylerdi elbet.

haydaaaa , niis herşeyin hayırlısı canım.

hoşgeldin merveciiim, biz de seni özledik...bulantıdan dolayı mı serum aldın? bebeğin iyi olsun da geçer be gülüm sıkıntın.

saol canım inşallah, hayırlısıyla bir de başlayabilsem.

HAVİNİİİM napıyorsun gülüm? öyle yatarken ağlıyorum falan deme üzülüyorum. en güçlümüz sendin hani?

saol canım inşallah, hayırlısıyla bir de başlayabilsem.

HAVİNİİİM napıyorsun gülüm? öyle yatarken ağlıyorum falan deme üzülüyorum. en güçlümüz sendin hani?

canım arada olacak okadar güçlüde olsak göz yaşlarımıza arada müsade edelim olmazmı

canım başlarsın rabbimin izniyle ve eminim sende güzel haberler vereceksin bize

canım arada olacak okadar güçlüde olsak göz yaşlarımıza arada müsade edelim olmazmı

canım başlarsın rabbimin izniyle ve eminim sende güzel haberler vereceksin bize

biz de kocamla sataştık birbirimize biraz. bu dr cevatın göndereceği şeylerle ilgili kuşkuları var, ya zarar verirse falan diye. onu ikna etmeye çalıştım yesin diye. ikna oldu galiba ama dur bakalım yarın kavanoz gelince napcaz.

Merveciğim geçmiş olsun.Ben de hala tık yok sen niye bu kadar kötü oldun şekerr.Tahliller bitsin dr a gitcm kalp atışlarını duymak için inşallh.Demetçiğim Rabbim yardımcın olsun.Bnm aktardan bahsetmiştim ya o söylemişti,bana gelen herkes bir şekilde hamile kaldı,bir tek spermi olmayan bir adam varmış ona 6 ay kür uygulamış o daAllah ın izniyle çocuk sahibi omuş karısı.istersen tlini sana veririm.bnde 3 ay sonra hamile oldum.Yumurtam kalitesizdi 2 side tuttu çok şükür

canım inş onlarda şifa olur size benim eşim her tür macunu yaptırdı yedi teyzesinin oğluda bir koli yollamıştı saatli yenecek yazıyodu kullanım şekliyle ama işe yaramadı inş sizde işe yarar rabbim herşeyden medet umar hale gelen biz kullarını görüyo inş eşine şifa olur canım

kızlar bu arada bir kez daha haturlatayım, kediyle benim bahsettiğim aktar aynı. bu adam bayağa popüler galiba yaw. bana da telde spermi olmayan adamın olayını söylemişti geçen hafta. etrafımda da var bu adamın yardımıyla çocuk sahibi olmuş insanlar.

kızlar bu arada bir kez daha haturlatayım, kediyle benim bahsettiğim aktar aynı. bu adam bayağa popüler galiba yaw. bana da telde spermi olmayan adamın olayını söylemişti geçen hafta. etrafımda da var bu adamın yardımıyla çocuk sahibi olmuş insanlar.

canım inş sizede çare olur bu adamın yolluyacağı ilaçlar

kızlar günaydın... hepinizin cumaı mübarek olsun.. rabbim bu güzel günde dualarınızı kabul etsin inşallah...

Sahabelerden biri Rasulullaha: Cenab-i hak kime kıyamaz ya Rasulullah diye sorar.Efendimiz(s.a.v.)’de ” Allah’u teala birbirinin arkasından dua eden kullarıma kıyamam, ikisini de affederim!” diye buyurdu… Duaların da anılmak dileğiyle hayırlı cumalar

Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah. Biraz önce hastaneyle görüştüm. Yarın kürtaj için gidicem ve içimdeki boşluğu alıp tamamen bomboş bırakacaklar. Bebeğin olmamasından ziyade bu kürtaj işi daha çok yordu beni. Allahım sen yardım et. Biran önce olup bitse ve yorganı kafama çekip yatsam hiç bişey yapmadan. İnşallah bugünlerin mükafatını alırız yoksa dayanılacak gibi değil

hayirli cumalar canim allah yardimcin olsun rabbim bir gün sabir mükafatini verecek rabbim bir kapiyi kapatir bir kapiyi acar herseyde bir hayir vardir rabbim yardimcin olsun.

canım Allah yardımcın olsun çok zor bi durum ama demek bunu da yaşayacağın varmış hakkında hayırlısı olsun

merhabalar minişler nabersiniz kararlıyım haftadan itibaren rapor alcam biraz kafamı dinliyim hemde dinlenirim diyom sz neler yapıyonuz afras bağırsaklar ne alemde rahatmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…