• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ayşen canım sana bişey soracağım şu benim geçirdiğim operasyon varya adı aklımda değil rahime baktıya doktor bunu sende geçirdin operasyondan sonra adetinde geçikme oldumu bu operasyonu geçirenlerde adet geçikmesi oluyomuş merak ettim

üzgünüm malesef degerim 12.84 düşmüş ilaçları bırak dedi dr 3 güne kanamam başlarmış hakkımızda hayırlısı böyleymiş

canım benim rabbim sabır versin dayanma gücü versin rabbim böyle acılarla bizi bir daha sınamasın inş

Teşekürederim pek iyi deyilim aslında ağrım devam ediyor. şişkinliğim de var o rahatsız ediyor. Yarın transferim var bu durumda nasıl olucak bilemiyorum.

canım benim bu şikayetlerini doktoruna sordunmu inş çabuk geçer
günün geldi demek rabbim sağlıkla sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin bebişinin kalan yumurtaları dondurmayı düşünüyonmu canım

canım benim bu şikayetlerini doktoruna sordunmu inş çabuk geçer
günün geldi demek rabbim sağlıkla sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin bebişinin kalan yumurtaları dondurmayı düşünüyonmu canım

Aslında doktora sormadım. Yarın belli olcak bakalım.Bendende kaynaklandı çok dolaştım evin içinde üşüttüm üstelik haliyle gaz oldum. evet dondurmayı istiyoruz. Umarım yüksek değildir ücreti rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

afras canım bugün nasılsın[/QUOTE

tesekkür edrim havin rahatim rabbime emanet ettim rabbim olderse olur bakalim test günüm 14 kasimda aslinda 13 kasindada termini var trroid testi icin artik klinigi arayip sormammiz lazim hayirlisiyla günler geciyo sadece hic bir belirti yok diger denemlerimde belrtiler yasiyodum yada ben öyle hissediyodum belki basinda cok üzüldüm kendimi de co iyi hazirlamdigim icinmi bilmiyom hic belirti yok neyse hayirlisisi.....

Aslında doktora sormadım. Yarın belli olcak bakalım.Bendende kaynaklandı çok dolaştım evin içinde üşüttüm üstelik haliyle gaz oldum. evet dondurmayı istiyoruz. Umarım yüksek değildir ücreti rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

canım benim kendine çok dikkat et transferden sonra dinlan bari kendini üşütme havalar soğuk inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana

canım maaliyeti en fazla bildiğim kadarıyla 1000 yahutta 500 tam net bilgim yok ama bu ikisi arasında dondurulmuşun maaliyeti değişiyo bırazda merkezle alakalı bence dondur canım olaki tutmadı ilaçsız iğnesiz rahat bir süreçte transferini bekliyon ben dondurulmuşlarımı almak için adetimi bekliyom ne iğne ne ilaç adetimden sonra sadece rahim kalınlaşması için ilaçlara başlıyacağım nasipse

tesekkür edrim havin rahatim rabbime emanet ettim rabbim olderse olur bakalim test günüm 14 kasimda aslinda 13 kasindada termini var trroid testi icin artik klinigi arayip sormammiz lazim hayirlisiyla günler geciyo sadece hic bir belirti yok diger denemlerimde belrtiler yasiyodum yada ben öyle hissediyodum belki basinda cok üzüldüm kendimi de co iyi hazirlamdigim icinmi bilmiyom hic belirti yok neyse hayirlisisi.....

canım kendini dinlemeyip belirti aramamanda güzel bende burda arkadaşların çoğunun yazdığı belirtiler olmuştu ama sonucum negatif oldu ondan belirti arama belirtilerede takılma her vucud aynı reaksiyonu gösterecek diye bir kural yok inş senin bebişlerin sana sıkı sıkı tutunmuştur canım rabbim test gününde pozitifi görmeni nasip etsin

kızlar slm, perşembe günü dondurulmuşlarla transferim yapıldı. bugün işe başladım, ve bugün kasık ağrım oldu çok, ve o kadar halsizim ki:( ama bu halsizliğim kalça iğnelerinden belki de.. yani kalçalarım artık acının doruğunda, ne sağ ne sol dönebiliyorum:( transferden önce başlamıştık, ilk tüp denememde bu iğneden yaptırmamıştı doktor, şimdi de olmasa iyiydi yaaa:( bugün hastaneye gidip iğne yaptıracak halim bile yok, her yerim ağrıyor..valla nazlılıktan değil de kemiklerim ağrıyor resmen:(

canlar ben kaçar hepinize güzel bir akşam diliyorum ilerliyen saatlerde görüşürüz

canım benim kendine çok dikkat et transferden sonra dinlan bari kendini üşütme havalar soğuk inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana

canım maaliyeti en fazla bildiğim kadarıyla 1000 yahutta 500 tam net bilgim yok ama bu ikisi arasında dondurulmuşun maaliyeti değişiyo bırazda merkezle alakalı bence dondur canım olaki tutmadı ilaçsız iğnesiz rahat bir süreçte transferini bekliyon ben dondurulmuşlarımı almak için adetimi bekliyom ne iğne ne ilaç adetimden sonra sadece rahim kalınlaşması için ilaçlara başlıyacağım nasipse

İnşallah rabbim hakkında hayırlısını eğlesin. Bende daha iyi olucam inşallah annem gelcek bu akşam onun yolunu bekliyorum.Yarın inşallah her şey yolunda gider dondurulmuşlarımda olursa daha iyi olur en azından tekrar bu işlemlerden geçmem.

ayşen canım sana bişey soracağım şu benim geçirdiğim operasyon varya adı aklımda değil rahime baktıya doktor bunu sende geçirdin operasyondan sonra adetinde geçikme oldumu bu operasyonu geçirenlerde adet geçikmesi oluyomuş merak ettim

hayır tatlım gecikme olmadı..günü gününe oldum...

kızlar slm, perşembe günü dondurulmuşlarla transferim yapıldı. bugün işe başladım, ve bugün kasık ağrım oldu çok, ve o kadar halsizim ki:( ama bu halsizliğim kalça iğnelerinden belki de.. yani kalçalarım artık acının doruğunda, ne sağ ne sol dönebiliyorum:( transferden önce başlamıştık, ilk tüp denememde bu iğneden yaptırmamıştı doktor, şimdi de olmasa iyiydi yaaa:( bugün hastaneye gidip iğne yaptıracak halim bile yok, her yerim ağrıyor..valla nazlılıktan değil de kemiklerim ağrıyor resmen:(

cnm geçmiş olsun ağrılar zordur.. benim kanamamı durdurmak için vermişlerdi o iğneden günde 5 tane yapılıyordum... dönemezsin bilirim o acıyı :)))) Rabbim mükafatını versin ama inşallah... ne güzel bak dondurulmuşlarla tedavine yeniden başladın..inşallah güzel haberlerini de veririsin :))) dert etme burda ki kadınlar öyle eziyet çekiyor ki kimse bunların naz olmadığını biliyor...

kızlar topik bi kaç gündür boş nerelerdesiniz....herkez nasıl:))

ahanda ben burdayııım. şimdi tam ben tedaviye başlıycam ya herkes gider, yapayalnız kalırım :(((

inşallah canım... ben yarın gidiyorum kontrole bakalım ne diyecek:) umarım öbür adetime başlar...

inşallah herşey yolundadır canım. haber ver bize de.

üzgünüm malesef degerim 12.84 düşmüş ilaçları bırak dedi dr 3 güne kanamam başlarmış hakkımızda hayırlısı böyleymiş

niis çok üzgünüm tatlım. şimdi olmadı ama olacak inşallah.

Selemlar güzel arkadaşlarım. Bana teselli veren ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Kürtajımı oldum çok şükür sağsalim atlattık. Odam doğumhane katındaydı doğumlar oldu sevinenleri gördükçe benimde içim yandı. En çok milletin eşi doğumhane kapısında eşini sevinçle heycanla beklerken benim eşimin boynu bükük beni beklemesi oldu. Evlendiğimden beri eşimi iki defa ağlarken gördüm biri bebek olduğunda biride olmadığında. Ameliyathaneye giderken yüzüne bile bakamadım. Ayıldığımdada zaten ilk lafım ağlıyomusun olmuş :((( Benim günlük işte böyle. O gün çok zor geçti ama iyiyim şimdi insan neye alışmıyorki. Bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için inşallah...

asilll!!! :( çok zor biliyorum. öylesine biliyorum değil, yaşadığım için biliyorum. ama yeniden ayağa kalkıp yeniden umutlanıyorsun canım. ağır şeyler yaşıyoruz ama Allah beterinden saklasın diyelim ne diyelim.

mirage canım bn keçiboynuzu pekmezine karıtırıp yedirmiştim,bütün gün tok tutup enerjin azalmıyor zaten,sende bir şey görmedi demek fsh ve diğer hormonların için bitki çayın önemli hergün mutlaka kullan aktarın dediği gibi.Eşine desstek ol ağzına sen ver biraz ağır karışımı ama bal koyunca daha zor olmuş olabilir.Mutlaka düzenli kullandırt sonra spermiyogram testini yaptır bizede bilgi ver.

çok acı birşey eşiminki ya, yoğun bir şekilde karabiber tadı aldım ben. bi tadına baktım da meraktan :) ama benim çayım çok güzel. artık spermiogram falan yaptırmayız biz. gıcık bir test o. yaptırıyoruz da noluyo. koyverdik bundan sonra :)

kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz...

ayseniiim, iyiyim sen napıyosuuun?

cy süperrr, haberim yoktu yeniden başladığına. listede hemen değiştireyim yerini. test tarihin ne zaman? mutlaka haberdar et bizi.

bebişimolsun gel şöyle az sürüneyim sana banada nasip olsun hamilelik rabbimin izniyle

hoşgeldin canım nasılsın gittimmi doktora

geldim canım yettimmm:1:
ah havinim iyice sürtün şöyle inşallah Rabbim sanada nasip eder bu sefer güzel arkadaşım
kızlar bende cumaya kalp atışları için gitcem bakalım durumlar ne olacak 2 kese iyiydi 3.sü küçüktü az gelişmişti Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ona sığındım...

asil38
canım benim sana özel msj yazmıştım ama burdanda yazayım geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bi acıyı inşallah yeniden bebişin gelecek eşinle siz şimdi daha çok kenetlenmelisiniz biran önce iyileşmek için
dualarımdasın canım benimmmmm

Back
X