eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benim çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın

asilll!!! çok zor biliyorum. öylesine biliyorum değil, yaşadığım için biliyorum. ama yeniden ayağa kalkıp yeniden umutlanıyorsun canım. ağır şeyler yaşıyoruz ama Allah beterinden saklasın diyelim ne diyelim.

Canlar hepinizden ALlah razı olsun. Daha iyiyim çok şükür. Sadece hamileliği çok özlüyorum kendimi hiç bu kadar kadınsı hissetmemiştim uzun zamandır. Rabbim hepimize yaşatır inşallah tabi sonuda güzel bişekilde inşallah. Kocaman öpüldünüz Allah emanetsiniz[/QUOTE]
rabbim herşeyin en güzeli en hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah...çok geçmiş olsun...

:))) keşke insanlar kendi halimize bıraksalar bizi herşey olacak da işte. Herkes kendi derdinde. Kendimi alamıyorum ağlamaktan. O da öyle karşıdan bakıyor bişey de yapamıyor ne yapsın ki bilmiyor sebebini. offfff daraldım çok. Kızlar, allahım inşallah bu gözyaşlarımızı sevinç gözyaşlarına çevirir biz de biliriz inşallah mutluluktaan ağlamayı. amin.

amin inşallah...bide biz bu durumu yaşadığımız için anlıyoruz derdimizi.eğer yaşamasaydık burda konuşulanlardan ne hissedecektik.bizede normal gelecekti sen kendini de eşinide bunaltma kapı kapandımı tek başınasınız boş ver bütün sorunlar kapıda kalsın...güzel günler göreceğiz inşallah..

canım inş yarın güzel geçer herşey ve tedaviye start verirsin

teşekkür ederim canım benim. sen de sorunsuz bir şekilde başlarsın inşallah.

cnm.. tedavin şimdiden hayırlı olsun... çok sevindim... :))) darısı başımıza...:))))

teşekkür ederim ayşenim. ama valla tırsıyorum yine ertelenir diye.

Cnm nasılsın tedaviye başladınmı

suercim nerelerdesin seen? hoş geldin. yine bir sorun çıkmazsa yarın başlayacağız. yarın yeni ve güzel haberlerimle geleceğim inşallah.

Hadi cnm hayırlısı olsun geç oldu ama güç olmasın. Bende 3 deneme için perşembe günü görüşmeye gidicem
Sen iyisimi bir liste daha yap cnm ne yapalım Allahın izniyle olana kadar uğraşıcaz

canım benim zor bir süreçten geçiyosun bu süreçte eşine daha çok sarıl ondan uzaklaşmak yerinle onunla kenetlenki bu zorlukları aşasın canım

teşekkür ederim canım benim. sen de sorunsuz bir şekilde başlarsın inşallah.

inş canım hepimiz bekliyoz inş beklediğimizin mükafatını rabbim kat kat verir inş senin tedavin sorunsuz başlar ardından da benim transferim sorunsuz olur rabbim bundan sonra güldürür yüzümüzü inş

canım benim sakın umutsuz olma rabbim büyük inş bundan sonraki süreçte sağlıklı bebeklerin olur ve özlediğin hamileliği 9 ay yaşarsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Bugn mirageden haber bekliyoruz sadece heralde...test tarihi olan yoktu snaırım.. inş. hayırlı haberlerle dönersn şekerim :))

kızlar günaydın... bikaç gündür doğru düzgün giremedim ... geçmişi okuyup yetişeyim dedim ama maşallah sayfalar hızlı ilerlemiş takip etmek zor oldu.... özledim sizleri...

her keze hayırlı güzel sabahlar... ayşen boyacı hoşgeldiniz:) özlettiniz kendinizi hoş bende sadece bakındım hiç yazmadım ...burası bizim mahrem odamız gibi oldu uğramadan geçemiyorum..mirage heyecenla seni bekleyeceğim inşallah hayırlı sonuçlarla gelirisin.. şafak sakın kendini yıpratma her şeye rağmen yaşıyoruz ve allaha şükürki bi<i anlayan ve yanımızda duran eşler var sakın adama ızdırap verme arkadaşım destek ol ona onlar biz gibi değiller bak en azından sen ağlayabiliyorsun ya o ne yapsın....seminay acele etme idrar testi için bekle 3 gün daha az kaldı canım...asi birazdaha sabır arkadfaşım birini kaybettin bu defa bebeğin senin olacak..afras havin_su ve diğer arkadaşlar ayşenin sloganını unutmuyoruz o bebekler bu eve girecekler:)))

Son düzenleme:

sayfalar ancak bu kadar güzel özetlenebilir tebrik ederim arkadaşım.....

günaydın kızlar nasılsınız mirage canım heyecanla seni bekliyoruz güzel haberlerle gel canım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…