canım benim çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın
eşine sık sık onu sevdiğini söyle...en kıymetlimiz hep yanımızda onlar var..sakın üzme kendini ağla rahatlarsın..ama ağlamaya alştırma kendini:))sonra bebiş doğduğunda oturur onla ağlarsın:)))
:))) keşke insanlar kendi halimize bıraksalar bizi herşey olacak da işte. Herkes kendi derdinde. Kendimi alamıyorum ağlamaktan. O da öyle karşıdan bakıyor bişey de yapamıyor ne yapsın ki bilmiyor sebebini. offfff daraldım çok. Kızlar, allahım inşallah bu gözyaşlarımızı sevinç gözyaşlarına çevirir biz de biliriz inşallah mutluluktaan ağlamayı. amin.
Allah yardımcın olsun canım evt insan alışınca bakmadan duramıyor insan ama ara ara kendinden haber et merak ederim seni
canım inş yarın güzel geçer herşey ve tedaviye start verirsin
cnm.. tedavin şimdiden hayırlı olsun... çok sevindim... :))) darısı başımıza...:))))
Cnm nasılsın tedaviye başladınmı
teşekkür ederim canım benim. sen de sorunsuz bir şekilde başlarsın inşallah.
teşekkür ederim ayşenim. ama valla tırsıyorum yine ertelenir diye.
suercim nerelerdesin seen? hoş geldin. yine bir sorun çıkmazsa yarın başlayacağız. yarın yeni ve güzel haberlerimle geleceğim inşallah.
kızlar ben geldim. nasılsınız ben iyi değilim hiç. tam bir depresyon modundayım resmen. durup durup ağlıyorum moralim çok bozuk. eşim yazdığı birkaç şiiri okudum canım çok sıkıldı. şiirlerindeki ruh hali beni çok gerdi.tabi diyemiyorum da şiirlerinden dolayı üzüldüm duyguların beni gerdi falan diye. ben ailemin olduğu şehirde oturuyorum onun ailesi de başka bir şehirde. bir kadın için bu durumun ne kadar önemli olduğunu az çok herkes bilir. ancak o burdan gitmek istiyor ve bu fikir beni resmen kahrediyor. hani diyorum ya sebepsiz diye sebebim bu işte. beş yıllık evliyim beş yıldır hep bu korkuyla geldim bu güne. stres yapma diyorlar stresin kaynağı bitmeden nasıl yok ederim stresi bilemiyorum. iki üç gündür eşimle doğru dürüst konuşamıyorum bile devamlı gözlerimden yaş akıyor. ne yapayım bu halden nasıl kurtulayım bilmiyorum. tam da birbirimize tutunmamız gereken bir dönemde bu korkuyla ondan uzaklaşmak istemiyorum. dua edin ne olur.
sağol canım sen nasılsın
teşekkür ederim canım benim. sen de sorunsuz bir şekilde başlarsın inşallah.
MERHABALAR....bugün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim çoook sevindim.Rabbbim bizede nasip etsin cennet kokusundan...
Canlar hepinizden ALlah razı olsun. Daha iyiyim çok şükür. Sadece hamileliği çok özlüyorum kendimi hiç bu kadar kadınsı hissetmemiştim uzun zamandır. Rabbim hepimize yaşatır inşallah tabi sonuda güzel bişekilde inşallah. Kocaman öpüldünüz Allah emanetsiniz
her keze hayırlı güzel sabahlar... ayşen boyacı hoşgeldiniz:) özlettiniz kendinizi hoş bende sadece bakındım hiç yazmadım ...burası bizim mahrem odamız gibi oldu uğramadan geçemiyorum..mirage heyecenla seni bekleyeceğim inşallah hayırlı sonuçlarla gelirisin.. şafak sakın kendini yıpratma her şeye rağmen yaşıyoruz ve allaha şükürki bi<i anlayan ve yanımızda duran eşler var sakın adama ızdırap verme arkadaşım destek ol ona onlar biz gibi değiller bak en azından sen ağlayabiliyorsun ya o ne yapsın....seminay acele etme idrar testi için bekle 3 gün daha az kaldı canım...asi birazdaha sabır arkadfaşım birini kaybettin bu defa bebeğin senin olacak..afras havin_su ve diğer arkadaşlar ayşenin sloganını unutmuyoruz o bebekler bu eve girecekler:)))
sayfalar ancak bu kadar güzel özetlenebilir tebrik ederim arkadaşım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?