adetimi bekliyom adettin 2. günü doktora gideceğim nasipse ne neler yapıyon tedaviye ne zaman başlıyon nasipse
canım rabbim büyük inş bu sefer güldürür yüzümüzü
dediğin gibi matti manevi her şekilde battık ben maddiyatı geçtim manevi yönnende battık rabbim tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize
canım bu sefer herşey hakkında güzel olsun rabbim üzmesin seni
havin ikinci günü ultrasalla bakiliyo demi türkiyede sonrada plan cikariliyo bana öyle yapmislardi burda regel halindeken bakmiyolar etxsra bana omega 3 die bir hap verdiler o habi kulaniyorum nette arsirdim faydasi co varmis galiba türkcesi balila illgili vatamin haplari valan vücudu hazirlaniyo insallah güzel bir planla baslarsin sonunuda güzel bir sekilde bitirirsinn rabbim insallah seni o güzel yüregini evlatlarinin sevgisile dolar...
İnşallah cnm biliyorsun bu bizim 3 denememiz olucak bir sene içerisinde. Artık eşime karşı yüzümde kalmadı eğer bu seferde olmazsa epey bir süre beklemek zorundayım
Senin donmuşun vardı değilmi
canım bu sefer adetimin 2. günü gittiğimde doktor rahim kalınlığına bakıcak bide yumurtalara bakar sıkıntı varmı diye ondan sonrada nasipse transfer gününe kadar rahimi bebişlere hazır edecek ilaçları verecek ondan sonrada geri sayım başlıyacak bebişlerime kavuşmak için
rabbim hepimizin içindeki evlat aşkını bebişlerimize bizi kavuşturup o aşkı onlarla söndürmemizi doya doya bebişlerimizi sevmemizi nasip etsin[/QUOT
amin insallah bir basladinmi arkasi geliyor zaten türkiye daha iyi inceliyorlar hayirlisi hakimizda insallah hersey güzel olur...
Hayırlısı olsun cnm inşallah ikiside bir problem olmadan çözülür. Offfff benim yokkk sil baştan onca iğneyi yiycemcanım merkezi değiştinse inş bu merkezdeki doktor iyi çıkar tahlillerini her şeyini güzelce bakar ona göre tedaviye başlarsın canım
evet benim iki kuzum donduruldu şimdi kavuşmak için onlarla gün sayıyom
canım bu sefer adetimin 2. günü gittiğimde doktor rahim kalınlığına bakıcak bide yumurtalara bakar sıkıntı varmı diye ondan sonrada nasipse transfer gününe kadar rahimi bebişlere hazır edecek ilaçları verecek ondan sonrada geri sayım başlıyacak bebişlerime kavuşmak için
rabbim hepimizin içindeki evlat aşkını bebişlerimize bizi kavuşturup o aşkı onlarla söndürmemizi doya doya bebişlerimizi sevmemizi nasip etsin[/QUOT
amin insallah bir basladinmi arkasi geliyor zaten türkiye daha iyi inceliyorlar hayirlisi hakimizda insallah hersey güzel olur...
canım ben bu yola çıkarken rabbime teslim oldum rabbiminde izniyle herşey güzel olacak inş bu sefer benimde bebişlerim bana sıkı sıkı tutunacak rabbim bu topikte sonradan tedaviye başlayanlarında yüzünü güldürecek senin de seminayında rabbimin izniyle test gününüzde güzel haberlerinizi alacağız bu sefer hepimizin kucağı dolacak rabbim bu sefer ol diyecek hepimizin bebişleride sıkı sıkı tutunacak
Hayırlısı olsun cnm inşallah ikiside bir problem olmadan çözülür. Offfff benim yokkk sil baştan onca iğneyi yiycem
tugok canım hoş geldin nasılsın hamilelik nasıl gidiyo
canım sağol geçmişi okuyordum... biraz bulantım oluyo onun haricinde hamdolsun bir sıkıntımız yok.. 9 kasımda bir de kalp atışlarını duyarsam hayırlısıyla biraz daha rahatlayacağım.. sen nasılsın canım
inşallah hep onun umuduyla ayaktayım zaten.cuma gününü iple çekiyorum bir an önce başlasın artık tedavi.ama sanırım biraz gecikebilir prolaktinim yüksekti benim bundan 5-6 ay önce yaptığım hormon testinde 46 ydı geçen hafta yine yaptırdım 33 e düşmüş belki bunun için ilaç kullan diyebilir bilmiyorum düşünmekten kafam çok dolu.
gamze canım benim hoş geldin nasılsın
canım benımmm.bizdede sorum eşimin sperm sayılarında hızında vede morfolojısınde düşüklük var eşim varikosel amelıyatı oldu 2 hafta önce ankarada kaan hocaya gidecek ıns.21 kasımda.2 defa semen testı yaptırdık bırınde 4.7 mılyon cıktı dıgerın 800 000 nıye bukadar düştü anlamadım dogrusu.Rabbım cümlemizin gönlune göre versin inş.
kızlar ben geldim. nasılsınız ben iyi değilim hiç. tam bir depresyon modundayım resmen. durup durup ağlıyorum moralim çok bozuk. eşim yazdığı birkaç şiiri okudum canım çok sıkıldı. şiirlerindeki ruh hali beni çok gerdi.tabi diyemiyorum da şiirlerinden dolayı üzüldüm duyguların beni gerdi falan diye. ben ailemin olduğu şehirde oturuyorum onun ailesi de başka bir şehirde. bir kadın için bu durumun ne kadar önemli olduğunu az çok herkes bilir. ancak o burdan gitmek istiyor ve bu fikir beni resmen kahrediyor. hani diyorum ya sebepsiz diye sebebim bu işte. beş yıllık evliyim beş yıldır hep bu korkuyla geldim bu güne. stres yapma diyorlar stresin kaynağı bitmeden nasıl yok ederim stresi bilemiyorum. iki üç gündür eşimle doğru dürüst konuşamıyorum bile devamlı gözlerimden yaş akıyor. ne yapayım bu halden nasıl kurtulayım bilmiyorum. tam da birbirimize tutunmamız gereken bir dönemde bu korkuyla ondan uzaklaşmak istemiyorum. dua edin ne olur.
allah yardımcın olsun cok üzüldüm cok duyguladımm allah yardımcın olsun rabbıım bır kapıyı kapatır bır kapıyı acat ınsallah en kısa zaman toparlanın alahın ıznıyle takrar baslarsınız va sabır ımtıhamınn bıter hayırlısıyla cennet kkulu yavrularına kucagına alırsın rabbım esıne ve sana sabır versın......
slm.. Asil cim çok geçmiş olsun arkadaşım.. Eşine teselli sana düşüyor onlar duygularını belli edemiyorlar ya ağlıyorlar yada susuyorlar..allahım başka acı yaşatmasın hem onlara hem bizlere istirahat et kendini sıcak tut ve dinlen bu arada kürtaj düşük gibi bişey bu ay kendiliğnden hamile kalabilirsin.. Rahim açık bütün vücudun ilaçlardam açılmış durumda sakın üşütme kendini...
cnm geçmiş olsun..Rabbim sevindirsin inşallah seni de bizleri de bunlar son döktüğümüz gözyaşları olur inşallah...
Canım çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.Rabbim sabrını da verecektir.Ne diyebiliriz ki herşey boş....Kısmet olmayınca olmuyor işte toparlanmaya çalış daha gençsin hereyin vakti var,eşine belki sen destek olacaksın ,destek alman gerekirken ama erkek psikolojisi de çok zor,allah ikinizede sabır versin.Geçmiş olsun
asilim canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın senin desteğe ihtiyacın varken şimdi eşine destek olma zamanın canım bir bir yaralarınızı yine siz saracaksınız rabbimin izniyle rabbim bundan sonra güldürsün yüzünüzü bir daha acı yaşatmasın inş size
asil38
canım benim sana özel msj yazmıştım ama burdanda yazayım geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bi acıyı inşallah yeniden bebişin gelecek eşinle siz şimdi daha çok kenetlenmelisiniz biran önce iyileşmek için
dualarımdasın canım benimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?