eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

o zaman senınde test tarıhın 10 kasım benım de 5. gun embrıyosu
ıdrarda daha çokmaz boşuna yapıp da moralını bozma o tek çızgıden nefret edıyoruuum
sen nerde yaptırdın

bize test tarihi 13 ünü verdiler. yapmadım idrarı vaz geçtim.
biz umutta ulun bey ile yaptık. ilk denememizdi. dondurulmuş 7 tane de 5. gün embriyomuz var. pazartesi kan testi yaptıralım diyoruz 12 sinde. iki gündür çok sık idrara çıkıyorum birde ikide bir midem kazınıp duruyor.

zaten 11 i de adet tarihim. 28 günde bir oluyorum geçen sefer 14 sabahı başlamıştı. normal devam ettiğini düşünürsek teste giderken ya adet olmuş olacağım yada gecikmiş olacak

Son düzenleme:
günaydın güzelleriiiim

Hadi cnm hayırlısı olsun geç oldu ama güç olmasın. Bende 3 deneme için perşembe günü görüşmeye gidicem
Sen iyisimi bir liste daha yap cnm ne yapalım Allahın izniyle olana kadar uğraşıcaz

teşekkür ederim canım inşallah. yeniden tedaviye başlayanların deneme sayısını değiştirip yeniden listeye geri alıyorum canım. sen başladığın gün bana haber ver hallederim. Allah sana da tekrar bir evlat nasip etsin inşallah.

Bugn mirageden haber bekliyoruz sadece heralde...test tarihi olan yoktu snaırım.. inş. hayırlı haberlerle dönersn şekerim :))

evet bugün assolist benim :)) herkes benimle ilgilensin :)) inşallah canım teşekkür ederim.

inşallah ayşegülüm teşekkür ederim.

günaydın kızlar nasılsınız mirage canım heyecanla seni bekliyoruz güzel haberlerle gel canım inş.

selam gamzecim, teşekkür ederim, inşallah. bu arada genetik sonuçlarınız çıktı mı?

nerdeki bu liste beni de ilave edebiliyormusunuz.
ne bilgi vermem lazım bunun için.
birinci denemem 1 kasım transfer 29 yaşındayım. 12 kasım test tarihi

karnımdaki şişlik yavaş yavaş iniyor rahatladım. sırtımın ağrısı da geçti. Ancak bugün çok kasığım ağrıyor.

ben dun ve bu gun tekrar şışmeye başladım yaa
hıç şişim kalmamıştı

bak sana güzel bir haber vereyim ama fazla umutlanma;
transferin ikinci günü acile yattık.(tüp bebek merkezi olan özel bir hastaneye) ohss olmuşum. 20 yumurta toplanmıştı.
sonra sabah koşuyoluna kendi doktorumuza gittik. serumlar falan biraz rahatladım.
Aynen doktorun söylediğini söylüyorum. haftasonu için seni rahatlattım. 3-4 gün sonra yani 6-7. günler arası karnının yeniden şişmesi için dua edeceksin. Eğer tekrar şişerse veya rahatsızlanırsan bileceğiz ki hamilesin.
Sebebini de şöyle açıkladı; hamileliğin oluştuğunu gösteren hormon salgılanmaya başlandığında şişlik artar daha da kötü olursun demişti. İnşallah seninki böyle birşeydir.
ben gün geçtikçe rahatlıyorum. dün çok sık gittim tuvalete bugün iyiyim giderek iniyor, sadece kasığım ağrıyor. Oysa tekrar şişsin rahatsızlanıyım diye dua etmiştim. hayırlısı artık.

ayrıca yine size bir ipucu vereyim. biliyorsunuz pregeston iğneyi yaptırınca kalça ağrısından oturamıyoruz çok ağrıtıyor. Kullanan arkadaşlar iğneyi yatarak değilde ayakta kalçadan yaptırırsa ağrı olmuyor hatta iğneyi hissetmiyorsunuz bile. Vurdular mı acaba diyorsunuz. bende öyle oturamıyordum ağrıdan ödem yapıyordu. şimdi ayakta vurduruyorum ağrı falan olmuyor.

mutluyum ya
aslıda karmakarışığım lısteyı gördun mu negatıfler almış başını gıdıyo
hayırlısıyla olsun ınşallah ,herkesın olsun
bu topictrkı herkesın olsun ınşallah

evt canım o negatiflerden biride benim Rabbim inş. bu sefer hepimizin yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin

bak şi,mdi heyecanlandım ışte
yaaaaaaaaaaaaaa
kız eğer ole çıkarsa dıle benden ne dilersen

nerdeki bu liste beni de ilave edebiliyormusunuz.
ne bilgi vermem lazım bunun için.
birinci denemem 1 kasım transfer 29 yaşındayım. 12 kasım test tarihi

canım listemiz topicimizin ilk sayfasında. ordan bak gereken bilgilerin hepsini ver. ben döndüğümde eklerim seni.

mırage tedavın hayırlı olsun
sonunda bebışlerin senınle olsun şekerim
bole ol inşallah

inşallah hep birlikte seminaycım :))) teşekkür ederim.

yine ertelendi diye dönersem çok madara olucam :)

turk3458-yaş 29-umut tüp bebek -2 aşılama+ ilk tüp bebek denemesi-ileri hareketli+morfoloji %0-test gününü bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…