o zaman senınde test tarıhın 10 kasım benım de 5. gun embrıyosu
ıdrarda daha çokmaz boşuna yapıp da moralını bozma o tek çızgıden nefret edıyoruuum
sen nerde yaptırdın
Hadi cnm hayırlısı olsun geç oldu ama güç olmasın. Bende 3 deneme için perşembe günü görüşmeye gidicem
Sen iyisimi bir liste daha yap cnmne yapalım Allahın izniyle olana kadar uğraşıcaz
Bugn mirageden haber bekliyoruz sadece heralde...test tarihi olan yoktu snaırım.. inş. hayırlı haberlerle dönersn şekerim :))
her keze hayırlı güzel sabahlar... ayşen boyacı hoşgeldiniz:) özlettiniz kendinizi hoş bende sadece bakındım hiç yazmadım ...burası bizim mahrem odamız gibi oldu uğramadan geçemiyorum..mirage heyecenla seni bekleyeceğim inşallah hayırlı sonuçlarla gelirisin.. şafak sakın kendini yıpratma her şeye rağmen yaşıyoruz ve allaha şükürki bi<i anlayan ve yanımızda duran eşler var sakın adama ızdırap verme arkadaşım destek ol ona onlar biz gibi değiller bak en azından sen ağlayabiliyorsun ya o ne yapsın....seminay acele etme idrar testi için bekle 3 gün daha az kaldı canım...asi birazdaha sabır arkadfaşım birini kaybettin bu defa bebeğin senin olacak..afras havin_su ve diğer arkadaşlar ayşenin sloganını unutmuyoruz o bebekler bu eve girecekler:)))
günaydın kızlar nasılsınız mirage canım heyecanla seni bekliyoruz güzel haberlerle gel canım inş.
günaydın güzelleriiiim
teşekkür ederim canım inşallah. yeniden tedaviye başlayanların deneme sayısını değiştirip yeniden listeye geri alıyorum canım. sen başladığın gün bana haber ver hallederim. Allah sana da tekrar bir evlat nasip etsin inşallah.
evet bugün assolist benim :)) herkes benimle ilgilensin :)) inşallah canım teşekkür ederim.
inşallah ayşegülüm teşekkür ederim.
selam gamzecim, teşekkür ederim, inşallah. bu arada genetik sonuçlarınız çıktı mı?
günaydın güzelleriiiim
selam gamzecim, teşekkür ederim, inşallah. bu arada genetik sonuçlarınız çıktı mı?
karnımdaki şişlik yavaş yavaş iniyor rahatladım. sırtımın ağrısı da geçti. Ancak bugün çok kasığım ağrıyor.
gunaydııın kızlar
günaydın canım nasıl geçiyor bekleyiş
ben dun ve bu gun tekrar şışmeye başladım yaa
hıç şişim kalmamıştı
mutluyum ya
aslıda karmakarışığım lısteyı gördun mu negatıfler almış başını gıdıyo
hayırlısıyla olsun ınşallah ,herkesın olsun
bu topictrkı herkesın olsun ınşallah
bak sana güzel bir haber vereyim ama fazla umutlanma;
transferin ikinci günü acile yattık.(tüp bebek merkezi olan özel bir hastaneye) ohss olmuşum. 20 yumurta toplanmıştı.
sonra sabah koşuyoluna kendi doktorumuza gittik. serumlar falan biraz rahatladım.
Aynen doktorun söylediğini söylüyorum. haftasonu için seni rahatlattım. 3-4 gün sonra yani 6-7. günler arası karnının yeniden şişmesi için dua edeceksin. Eğer tekrar şişerse veya rahatsızlanırsan bileceğiz ki hamilesin.
Sebebini de şöyle açıkladı; hamileliğin oluştuğunu gösteren hormon salgılanmaya başlandığında şişlik artar daha da kötü olursun demişti. İnşallah seninki böyle birşeydir.
ben gün geçtikçe rahatlıyorum. dün çok sık gittim tuvalete bugün iyiyim giderek iniyor, sadece kasığım ağrıyor. Oysa tekrar şişsin rahatsızlanıyım diye dua etmiştim. hayırlısı artık.
bak şi,mdi heyecanlandım ışte
yaaaaaaaaaaaaaa
kız eğer ole çıkarsa dıle benden ne dilersen
madımak istiyimmi :)
nerdeki bu liste beni de ilave edebiliyormusunuz.
ne bilgi vermem lazım bunun için.
birinci denemem 1 kasım transfer 29 yaşındayım. 12 kasım test tarihi
mırage tedavın hayırlı olsun
sonunda bebışlerin senınle olsun şekerim
bole ol inşallah
gönderırım valla
canım listemiz topicimizin ilk sayfasında. ordan bak gereken bilgilerin hepsini ver. ben döndüğümde eklerim seni.
inşallah hep birlikte seminaycım :))) teşekkür ederim.
yine ertelendi diye dönersem çok madara olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?