canım hoşgeldin inan geçen aklımdan geçtin acaba çok mu yoğun ondan mı hiç gelmiyor topiğe dedim bizler iyiyiz hala buranın sürekli takipçisiyiz sen nasılsın canım?
canım geçen özelden msj attım öyle görüştük bulantıları çok artmış pek uğrayamıyor buralara
ayşecim hoşgeldin nasılsın canım
hoşbulduk tatlımmm..idare ediyorum yoğun yorgun psikolojik travma halii:)))
7 yıllık evliyim yaşımın ilerlemiş olmasından dolayı 6 ay sonra tedaviye başladım birsürü ilaç rahif filmi tesler falan derken 6 ay geçti olmadı sonra 1 aşılama yaptırdım yine olmadı adanada birhastaneye gittim tüp bebek için doktorlar rahminde perde var amaliyat olman lazım dediler biray içinde amaliyat oldum 3 ay içinde olur dediler bekledim olmadı özel bir kliniğe gittim tüp bebek yaptırdım olmadı çocuğu olmayan 13 yıllık evli olan kuzenimle birlikte istanbula gittik ordaki doktordan birşey anlamadık konyaya gittik doktorlar ona senin normal olur dedi banada laparoskopi yapmam lazım ona göre birşey söyleyeceğim dedi bende kabul ettim doktor iyiki yapmışıs yapışıklık vardı onu açtım 3 ay adet olmaman için ilaç vereceğim sonra kendiliğinden olur dedi o üç ayı hiç unutmuyorum tam yaz ayına denk geldi sanki ateşler içinde yanıyordum çok kötüydü yani 6 ayda öyle bekledim olmadı tekrar adanaya gittim orda tüp bebek yaptırdım doktor transferi yapamadı çok zorlandı yarımsaat uğraştı sonra tamam oldu dedi ama ben hiç inanmamıştım sanki olmamıştı beni oyalamıştı. neyse o da tutmadı bu arada benim yaşım oldu 38 bir ay bekledim osmaniyedeki doktorum bana iki yıldır istanbulda biryer söylüyordu oraya git diyordu ama ben artık parayı sıfırladığım gibi 40 binlira borca girmiştim değil istanbula gitmek yol param bile kalmamıştı doktoruma istanbula gidemem beni başka yere yönlendir dediğimde o zaman sana tekrar aşılama yapayım belki turar dedi bende kabul ettim nede olsa bir umuttu aşıma tuttu nihayet hamile kalmıştım inanamadım dünyalar benim olmuştu ilerleyen günlerde tahlil sonuçları bir inip bir çıkıyordu birkaç gün bekledik birgün işyerinde rahatsızlandım hemen doktoruma gittim muayene etti ve eşime dönerek hemen ambulans çağırayım adanaya yetiştir iç kanama geçiriyor yarım saat içinde gitmezse ölebilir dedi ben birşok daha yaşadım ölmek istiyordum artık dayanamıyordum neyse adanaya gittik bebek tüpün içine yerleşmiş onu aldılar beni servise çıkardılar eşimi içeriye almadılar o geçe yılbaşı gecesiydi çok ağladım. 6 ay sonra tektar adanada tüp bebek denedim o da olmadı en sonunda doktorum bana ısrarla istanbula git buralarda boşuna uğraşıyorsun sen zor hastasın borcun çok biliyorum ama gitmek zorundasın yaşın geçiyor diyince mecbur kaldım gittim ilaçlar iğneler falan derken 9 tane yumurta döllendi sıra transfere geldi 5 kişiye transfer yapılacaktı sadece benimki olmadı doktor transferi yapamadı o masaya 5 kez oturdum olmadı buarada altıma kaçırdım rezil oldum tortor tranferi yapamıyorum kanalında bir delik oluşmuş bu şekilde yapamam bak çok uğraştım olmuyor daha öncede muhtemelen sana trafer yapılamamış yaptık demişler geçiştirmişler dedi ameliyat olman lazım dediğinde dünya başıma yıkılmıştı. mecburen kabul ettim ve ameliyattan sonra 3 ay bekledim 3 ay transfer yapıldı ve çok şükür hamileyim ilk öğrendiğimde eşimle saatlerce kimseyle görüşmedik kendimizi eve kapattık saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladık bunları yazarken bile ağlıyorum o günleri yaşadım sanki tüm kalbimle diliyorum ki allah kimseyi darda koymasın isteyen herkeze nasip etsin
eşimle beraber okuduk gözlerim yaşla rabbim bebeğini kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canım... allahım bundan sınra acı yüzü göstermesin size....
Bekliyorum ümidimi kaybetmeden..
Dualarimi duydugunu biliyorum.
Bekledigimi vereceginide biliyorum,
Günah ve kusurlarimi..onlar da itiraf ediyorum
Hepsine tövbe estagfirullah dedim, diyorum.
rahmetin sonsuz, merhametin sonsuz,
onu da biliyorum..
bildigim icin,gece gündüz sadece seni zikrediyorum.
muradimi vereceksin biliyorum..
cünki duaya icabet edensin, günahlari affedensin..
sana tevekkül etmisim herseyi, acacagin hayir kapilarini bekliyorum,
birgün gözlerimden yaslar akacak sevincten,
onu da burda paylasacagim hissediyorum.
hersey ilk günkü gibi olacak,
aramizda ne kin ne de nefret olmayacak,
yüregimde sevgisi, yüreginde sevgim olacak,
korkulari dagilip, yok olup, eriyip gidecek..
artik ne yasindan basindan ne de 2.bir cocuktan korkmayacak..
ilk günkü gibi......
dizlerimin dibinde yaslanip ölebilecek,
beni kaderi olarak görecek, kabüllenecek
hersey yazdigi gibi iste...
ilk günlerdeki gibi beni sevecek,
söz verdigi gibi iste...
kendini o noktada bulacak
dedigi gibi iste..
bekliyorum ve susuyorum..sabirla rabbim, sabirla..
beni ağlattın yaaaaaaaaaaaaa .. paylaşım için teşekkürlerrrr
kızlar üçüzlerim geliyorrrrr
kızlar 3 bebişimde maşallah güzel büyümüş kalp atışlarını gördük duyamadık ama gördük yanıp sönen bi lamba gibiydi
7+4 olmuşuz 10 mm olmuş miniklerim ama doktorum yine üçüz gebeliğin risklerinden bahsetti biraz endişelendik tabi 2 hafta sonra çoğul gebelik üzerinde çalışan üniversitede bi prof. varmış ona gitmemi önerdi bide o baksın gelişim durumlarına ense kalınlıklarına bi baksın anormal bi durum varsa birini sonlandırmanızı önerebilir ama hepside sağlıklıysa devam edersiniz dedi
Rabbimden hayırlısını diliyorum o herşeyin en güzelini bilir
bebişlerime sağlıklı uzun ömürlü güzel yıllar nasip etsin inşallah herkese tabii
işte böyle kızlarrrrrr
ayrıca seminay çok tebrik ederim canım gözünaydınnnnnnnnnn
allahım esirgesin sizi 41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
havin doğrusunu istersen şu anda çok büyük bir heyecanım yok. garip bir sükunet içindeyim. kendi duygularımı da anlayamıyorum. bu ilkinde tutacağına inanmamak mı? sonunda tedaviye başlayabilmiş olduğuna inanamamak mı? bilemiyorum gerçekten. belki yumurta toplamaya falan geçildiği zaman başlayacak asıl heyecan. biraz da galiba sonrasında Allah korusun olumsuz olursa hayal kırıklığı büyük olmasın diye kendimi kaptırmamaya da çalışıyor olabilirim. ama kesinlikle negatif bir tutumda da değilim. yani depresif tavırda değilim. sanki başlamamış gibiyim.
canım benim hadi hayırlısı dualarımdasın ... herşey güzel olacak....
iyiyidim bitanem geçmişi okurken darmadağın oldummmmilknur canım nasılsın