• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım hoşgeldin inan geçen aklımdan geçtin acaba çok mu yoğun ondan mı hiç gelmiyor topiğe dedim bizler iyiyiz hala buranın sürekli takipçisiyiz sen nasılsın canım?

canım geçen özelden msj attım öyle görüştük bulantıları çok artmış pek uğrayamıyor buralara

ayşecim hoşgeldin nasılsın canım

hoşbulduk tatlımmm..idare ediyorum yoğun yorgun psikolojik travma halii:)))

7 yıllık evliyim yaşımın ilerlemiş olmasından dolayı 6 ay sonra tedaviye başladım birsürü ilaç rahif filmi tesler falan derken 6 ay geçti olmadı sonra 1 aşılama yaptırdım yine olmadı adanada birhastaneye gittim tüp bebek için doktorlar rahminde perde var amaliyat olman lazım dediler biray içinde amaliyat oldum 3 ay içinde olur dediler bekledim olmadı özel bir kliniğe gittim tüp bebek yaptırdım olmadı çocuğu olmayan 13 yıllık evli olan kuzenimle birlikte istanbula gittik ordaki doktordan birşey anlamadık konyaya gittik doktorlar ona senin normal olur dedi banada laparoskopi yapmam lazım ona göre birşey söyleyeceğim dedi bende kabul ettim doktor iyiki yapmışıs yapışıklık vardı onu açtım 3 ay adet olmaman için ilaç vereceğim sonra kendiliğinden olur dedi o üç ayı hiç unutmuyorum tam yaz ayına denk geldi sanki ateşler içinde yanıyordum çok kötüydü yani 6 ayda öyle bekledim olmadı tekrar adanaya gittim orda tüp bebek yaptırdım doktor transferi yapamadı çok zorlandı yarımsaat uğraştı sonra tamam oldu dedi ama ben hiç inanmamıştım sanki olmamıştı beni oyalamıştı. neyse o da tutmadı bu arada benim yaşım oldu 38 bir ay bekledim osmaniyedeki doktorum bana iki yıldır istanbulda biryer söylüyordu oraya git diyordu ama ben artık parayı sıfırladığım gibi 40 binlira borca girmiştim değil istanbula gitmek yol param bile kalmamıştı doktoruma istanbula gidemem beni başka yere yönlendir dediğimde o zaman sana tekrar aşılama yapayım belki turar dedi bende kabul ettim nede olsa bir umuttu aşıma tuttu nihayet hamile kalmıştım inanamadım dünyalar benim olmuştu ilerleyen günlerde tahlil sonuçları bir inip bir çıkıyordu birkaç gün bekledik birgün işyerinde rahatsızlandım hemen doktoruma gittim muayene etti ve eşime dönerek hemen ambulans çağırayım adanaya yetiştir iç kanama geçiriyor yarım saat içinde gitmezse ölebilir dedi ben birşok daha yaşadım ölmek istiyordum artık dayanamıyordum neyse adanaya gittik bebek tüpün içine yerleşmiş onu aldılar beni servise çıkardılar eşimi içeriye almadılar o geçe yılbaşı gecesiydi çok ağladım. 6 ay sonra tektar adanada tüp bebek denedim o da olmadı en sonunda doktorum bana ısrarla istanbula git buralarda boşuna uğraşıyorsun sen zor hastasın borcun çok biliyorum ama gitmek zorundasın yaşın geçiyor diyince mecbur kaldım gittim ilaçlar iğneler falan derken 9 tane yumurta döllendi sıra transfere geldi 5 kişiye transfer yapılacaktı sadece benimki olmadı doktor transferi yapamadı o masaya 5 kez oturdum olmadı buarada altıma kaçırdım rezil oldum tortor tranferi yapamıyorum kanalında bir delik oluşmuş bu şekilde yapamam bak çok uğraştım olmuyor daha öncede muhtemelen sana trafer yapılamamış yaptık demişler geçiştirmişler dedi ameliyat olman lazım dediğinde dünya başıma yıkılmıştı. mecburen kabul ettim ve ameliyattan sonra 3 ay bekledim 3 ay transfer yapıldı ve çok şükür hamileyim ilk öğrendiğimde eşimle saatlerce kimseyle görüşmedik kendimizi eve kapattık saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladık bunları yazarken bile ağlıyorum o günleri yaşadım sanki tüm kalbimle diliyorum ki allah kimseyi darda koymasın isteyen herkeze nasip etsin

eşimle beraber okuduk gözlerim yaşla rabbim bebeğini kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canım... allahım bundan sınra acı yüzü göstermesin size....

Bekliyorum ümidimi kaybetmeden..
Dualarimi duydugunu biliyorum.
Bekledigimi vereceginide biliyorum,
Günah ve kusurlarimi..onlar da itiraf ediyorum
Hepsine tövbe estagfirullah dedim, diyorum.
rahmetin sonsuz, merhametin sonsuz,
onu da biliyorum..
bildigim icin,gece gündüz sadece seni zikrediyorum.
muradimi vereceksin biliyorum..
cünki duaya icabet edensin, günahlari affedensin..
sana tevekkül etmisim herseyi, acacagin hayir kapilarini bekliyorum,
birgün gözlerimden yaslar akacak sevincten,
onu da burda paylasacagim hissediyorum.
hersey ilk günkü gibi olacak,
aramizda ne kin ne de nefret olmayacak,
yüregimde sevgisi, yüreginde sevgim olacak,
korkulari dagilip, yok olup, eriyip gidecek..
artik ne yasindan basindan ne de 2.bir cocuktan korkmayacak..
ilk günkü gibi......
dizlerimin dibinde yaslanip ölebilecek,
beni kaderi olarak görecek, kabüllenecek
hersey yazdigi gibi iste...
ilk günlerdeki gibi beni sevecek,
söz verdigi gibi iste...
kendini o noktada bulacak
dedigi gibi iste..
bekliyorum ve susuyorum..sabirla rabbim, sabirla..

beni ağlattın yaaaaaaaaaaaaa .. paylaşım için teşekkürlerrrr

kızlar üçüzlerim geliyorrrrr
kızlar 3 bebişimde maşallah güzel büyümüş kalp atışlarını gördük duyamadık ama gördük yanıp sönen bi lamba gibiydi
7+4 olmuşuz 10 mm olmuş miniklerim ama doktorum yine üçüz gebeliğin risklerinden bahsetti biraz endişelendik tabi 2 hafta sonra çoğul gebelik üzerinde çalışan üniversitede bi prof. varmış ona gitmemi önerdi bide o baksın gelişim durumlarına ense kalınlıklarına bi baksın anormal bi durum varsa birini sonlandırmanızı önerebilir ama hepside sağlıklıysa devam edersiniz dedi
Rabbimden hayırlısını diliyorum o herşeyin en güzelini bilir
bebişlerime sağlıklı uzun ömürlü güzel yıllar nasip etsin inşallah herkese tabii
işte böyle kızlarrrrrr

ayrıca seminay çok tebrik ederim canım gözünaydınnnnnnnnnn

allahım esirgesin sizi 41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

havin doğrusunu istersen şu anda çok büyük bir heyecanım yok. garip bir sükunet içindeyim. kendi duygularımı da anlayamıyorum. bu ilkinde tutacağına inanmamak mı? sonunda tedaviye başlayabilmiş olduğuna inanamamak mı? bilemiyorum gerçekten. belki yumurta toplamaya falan geçildiği zaman başlayacak asıl heyecan. biraz da galiba sonrasında Allah korusun olumsuz olursa hayal kırıklığı büyük olmasın diye kendimi kaptırmamaya da çalışıyor olabilirim. ama kesinlikle negatif bir tutumda da değilim. yani depresif tavırda değilim. sanki başlamamış gibiyim.

canım benim hadi hayırlısı dualarımdasın ... herşey güzel olacak....
ilknur canım nasılsın
iyiyidim bitanem geçmişi okurken darmadağın oldummmm

ayşegül canım güzel düşüncene teşekkürler inş bende bu topikteki herkeste tedavilerinden pozitif alır rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin rabbim daha fazla aratıp sınamasın bizleri inş

türk3458 canım daha erken çıkmaz idrarda idrar testine bakıpta moralini bozma inş test gününde pozitif olacak sonucun sende hamile kervanına katılacaksın rabbimin izniyle

afras canım ben sana hep demiyormuyum senin bebişler sessiz ve derinden tutunuyolar sana diye bak akşam yoklamışlar seni rabbimin izniyle bebişlerin sana dahada sıkı tutunmak için kasıklarında batma oldu rabbim bu sefer inş sanada sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verecek canım

ayşe amin diyorum bu yorumuna tek muradımız o yola çıkış sebebimiz evimizdeki sessizliği bozacak neşe rabbim tüm isteyen bu yolda emek harcayan herkesinde bizimde kucağımızı tez zamanda doldursun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inş

şafak canım bugün yeğenine bakıp dua et rabbim sen bize katından temiz hayırlı evlatlar bizede nasip et diye

zordur biliyorum bebekten konuşulacak dönüp herkes sanada soracak senin yokmu yok dediğinde herkes senin derdini bilmez konuşup dururlar rabbim insanımıza anlama idraki versin

allah razi olsun havin insallah aslinda moralim cok bozuk biraz önce kan gelmis acik renk offf yinemi olmadi hayirlisi artik rabbime emanet ettim kendimi toparlamam lazim cok üzüldümm ....

allah razi olsun havin insallah aslinda moralim cok bozuk biraz önce kan gelmis acik renk offf yinemi olmadi hayirlisi artik rabbime emanet ettim kendimi toparlamam lazim cok üzüldümm ....

canım benim onu da yerleşme kanı olarak düşün sakın moralini bozma beklemek çok zor hepimiz aynı yollardan geçiyoruz hep iyiyi düşün asla kötü şey aklına getirme rabbim bizden daha iyi bilir herşeyi

DOSTUM DEDİKİ:Sözün bittiği yerdeyim,medet ya allahım,göğsüm sıkıştı içim daraldı.!

DEDİN Kİ :Elem neşreh leke sadrek;(Biz senin göğsünü açmadık,basiyretini genişletmedik mi.?)

DOSTUM DEDİKİ:Yük oldu dertlerim allahım taşıyamıyorum artık,belimi büktüler.!

DEDİN Kİ :ve vada'na anke vizrakelleziy enkada zahrak;(Belini büken yükü üzerinden almadık mı.?)

DOSTUM DEDİKİ:Şikayet etmek değil benimkisi allahım,hoşgörüne sığınarak ufak bir sızlanma.!

DEDİN Kİ :ve rafe'na leke zikrek:(Namını yükseltmedik mi.?)

DOSTUM DEDİKİ:Altından kalkamıyacağımı düşünüyor,üzülüyorum.Güç geliyor allahım.!

DEDİN Kİ :feinne meal usri yüsran inne meal usri yüsra.(Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır.!Hiç şüphesiz,her güçlükle beraber bir kolaylık vardır...)

DOSTUM DEDİKİ:Gafletime ver allahım,acizliğime merhamet et,affet.!

DEDİN Kİ :feiza ferağte fensab.(Öyle ise,işlerinden kurtulunca diğerine başla...)

DOSTUM DEDİKİ:SUBHANALLAH,ALLAHUEKBER.!

DEDİN Kİ :VE İLA RABBİKE FERĞAB.(RABBİNE YAKLAŞ!...)

Rabbim yùreğinize huzur versin....

inşirah suresi havincim çok güzel bir paylaşım kızlar bol bol okumanızı tavsiye ederim. çok rahatlatıyor insanı hem mealini hem kendisini okuyun bence...

hepinize hayırlı cumalar olsun bu mübarek günde bebeğimin kalp atışlarını duydum rabbimden size de nasip etmesini dilerim. isteyen herkese nasip etsin inşallah..

miragecım yazamamıştım tedavin hayırlı olsun canım..

çok fazla giremiyorum sadece akşamları biraz okuyup çıkıyorum çünkü işte çok yoruluyorum akşamları hiç halim olmuyor bir de mide bulantıları var tabi... hepinizi öpüyorum hep dua ediyorum.. allah hamişlere sağlıkla bebeklerini kucağına almayı tedavidekilere ve bekleyenlere de tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.. amin.

üzülme canım artarak devam etmezse sorun yok yerleşme kanaması olabilir. ama sen yine de dinlen şu 2-3 gün çalışıyorsan rapor al hayatım. forumlarda çok okudum birçok kişide olabiliyor. hemen umutsuzluğa kapılma bence.

canım benim onu da yerleşme kanı olarak düşün sakın moralini bozma beklemek çok zor hepimiz aynı yollardan geçiyoruz hep iyiyi düşün asla kötü şey aklına getirme rabbim bizden daha iyi bilir herşeyi

haklisin havin zaten bastan belli kendimi kötüye hazirlamisitim ama yinede kötüyümm rabbim inssallah bu sefer nasip eder....

inşirah suresi havincim çok güzel bir paylaşım kızlar bol bol okumanızı tavsiye ederim. çok rahatlatıyor insanı hem mealini hem kendisini okuyun bence...

hepinize hayırlı cumalar olsun bu mübarek günde bebeğimin kalp atışlarını duydum rabbimden size de nasip etmesini dilerim. isteyen herkese nasip etsin inşallah..

miragecım yazamamıştım tedavin hayırlı olsun canım..

çok fazla giremiyorum sadece akşamları biraz okuyup çıkıyorum çünkü işte çok yoruluyorum akşamları hiç halim olmuyor bir de mide bulantıları var tabi... hepinizi öpüyorum hep dua ediyorum.. allah hamişlere sağlıkla bebeklerini kucağına almayı tedavidekilere ve bekleyenlere de tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.. amin.

canım ne güzel pıt pıt ları duydun demek rabbim sağlıkla gelişmesini bebişinin sağlıkla kucağa almanı nasip etsin rabbim

canım duada unutmayın zaten hamişlerin duası kabul olur bende size ediyom canım sağlıkla kucağınıza bebişlerinizi alın diye

haklisin havin zaten bastan belli kendimi kötüye hazirlamisitim ama yinede kötüyümm rabbim inssallah bu sefer nasip eder....

canım bişeyin olup olmuyacağını biz bilemeyiz onu sadece rabbim bilir biz ne kadar kötü düşünsekte herşey iyi olucaksa bunu kim değiştirebilir bizim elimizde bu konuda selayet olmadığına göre değiştiremeyiz rabbim şerden kötüden uzak etsin bizi rabbim hep güzelliklerle karşılaştırsın bizi inş sende test gününde pozitifi göreceksin rabbimin izniyle

rabbim bu sefer yüzünü güldürsün canım arkadaşımmmmm

canım benim rabbim büyük eğer nasibimde varsa rabbimde yazmışsa olur inş yazmıştır öyle dua ediyorum rabbim kimsenin ocağını evlatsız bırakmasın rabbim tüm anne adaylarının ocaklarınada benim ocağımıdı hayırlı evlatlarla şenlendirir inş rabbim bu süreci hayırlı şekilde atlatıp sonunda bebişlerimizi kucağımıza alırız inş

afras sakın moral bozma o tutunma kanamasıdır ınşallah ,bı çok kısıde olabılıyo sen merkezıne haber verseydın yıne de ,belkı ılaç eklerler nebıleyım
bı arkadasıma doktoru kanama ıçın gebelık mujdesı olabılır demıştı
inşallah senın de öyledır canım moral bozma
bebeklerının rahatını da bozma

afras sakın moral bozma o tutunma kanamasıdır ınşallah ,bı çok kısıde olabılıyo sen merkezıne haber verseydın yıne de ,belkı ılaç eklerler nebıleyım
bı arkadasıma doktoru kanama ıçın gebelık mujdesı olabılır demıştı
inşallah senın de öyledır canım moral bozma
bebeklerının rahatını da bozma

allah razi olsun seminayy ama ben yinede artik umudumu kestimm cook üzüldüm aglamaktan baska bisey gelmiyo elimden digerlerindede ayni oldu cook hasalastim su anda annemin yaninda olmayi isterdim annemii cokk özledim insallahh yilbasinda esim biletleri alip kayseriye gelecezz türkiyede iyi bir doktor bulacamm artik rabbim isterse olur istemese olmaz elimizde bisey gelmiyooo rabbim sabir versin isyan etmek istemiyomm .

Back
X