- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
ayy gelin valla ne güzel olurdu
kız ne güzel olurdu ah şu uzaklık olmasaydı idi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy gelin valla ne güzel olurdu
evt canım van kahvaltısı meşhurdur valla gelin size güzel bi van kahvaltısı yedirelim
aaa bak bu güzel en azından canımcanikom bn birgün 8-10 çalışıp diğer gün izin yapıyorum.
evt yaaa ben geçen ist. gittiğimde bu forumdan biriyle tanıştık o kadar güzel oluyor ki sana birbirimizi önceden tanıyormuşuz gibi muhabbet ettikkız ne güzel olurdu ah şu uzaklık olmasaydı idi
keşke yaa. ne güzel böyle sadece ortak sorunumuz var diye ....gerçi bizim gamzeyle başka ortak kaderimizde oldu... tanıştıp samimi birşekilde birbirimizi davet edip gitmek istiyoruz.iyi niyetli burdaki herkez ben buna inanıyorum hepimiz birbirimizin iyiliğini isteyen kadınlarız bazı kadınlar gibi haset yok bizde. ayyyy ne çok övdüm kendimizi.
canım ben şimdi o ilacı biraz inceledim merak ettiğim şu sizde ne kadar bi artış oldu
İyi akşamlar kızlar ben geldim meleğimle nasılsınız?
daha tedavime 1 buçuk ay var tatlım genetik testin sonuçlarına bakacak ondan sonra inşallah..inşallah bu iyi bi temizlik olur :)))kuzum kıyamam..neyse bu ıkıncı gunun az kaldı ıyıce temızlensın ıcerısı de guzel guzel hazırlansın tedavıye..
bende çekmem normalde hiç ağrım olmaz tarihimi bilmesem olacağımıda anlamam sanırım geç olunca böyle oldu bi geçseydi ayağa kalkamıyorum...canım Allah yardımcın olsun ben hiç çekmem adet ağrısı tahtaya vuriyim ama çeken arkadaşım var bazen diyorki karnımı açıp rahimi çıkarasım geliyor diş ağrırda çekmek istersinya diyor.Allah yardımcın olsun tatlım.nasıl bende gaz mı verdim ne.
yok tatlım nerdeeeee.. daha genetik testin sonuçlarına bakacak dr...keşeke hemen başlasak:)))sen bu ay hemen başıcanmı tedaviye.
benim normalde ağrım hiç olmaz gamzecim o yüzden zor geldi bana allah sana ve ağrılı olanlara yardım etsin çok zor bişeymişcanım çok geçmiş olsun benim adet dönemim hep böyle ağrılı geçtiği için çok iyi bilirim bu ağrıları
sanada hayırlı akşamlar güzel sözlü arkadaşım:)) iyisindir inşalah ağrıların hafifledimi...selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir akşam diliyorum
belkide duygusallaşmışındır yada sitresin ağırlığıdır bi bitki çayı iç rahatlamaya çalış ağlaman gerekiyorsada ağla rahatla yarına bişey bırakma vücut metopolizman yarın süper olmalı bebekelri rahat bünyeye al lütfen abdest al kuranıkerim oku ve relaks olmaya çalış :)))evet canım yarın transferim ay benim çok mutlu olmam gerekirken içimde bi sıkıntı bi sitres sabahtan beri azarlamadığım kimse kalmadı noluyor bana ya o kadar ağlamak geliyorki içimden ben gelecek zrluktan korkuyorum galiba o kadar iğne yat yat eğer bide elin boşa çıktımı tamam ya dua edin banada bende bu süreci güzelce atlatayım
amin ayşem inşallh.Pes etmemk ve sürekli Allahtan istemek önemli.Bnm hep şimdiye kadar dualarım kabul oldu çok şükr.ısrarla istedim hergün allah tan.O duada ısrar edenleri sever.Ev içinde dua etmiştim.Bodrumdan milletin ayaklarını izlemeyim diye:))
Allhım herkese nsip etsin.Hpinize dua ediyorum.Bn 20 kez deneme yapmış kadının sabrını örnek almıştım.yılmadan usanmadan tam 20 kez.Allah nasip etmişti.Forumlarda denk gelirseniz gözyaşlarınızı bnm gibi tutamazsınız zaten.Rabbim çok aratmadan, maddiyatımızı yitirmeden hepimize ,hepinize kucaklarımızı doldurmayı nasip etsin inşallh
Biz iyiyiz yukscüğüm sen nasılsın asıl?daha rahatsındır umarım
hoşgeldin canım iyiyiz sen naslsın rahatladın mı braz
aaa bak bu güzel en azından canım
evt yaaa ben geçen ist. gittiğimde bu forumdan biriyle tanıştık o kadar güzel oluyor ki sana birbirimizi önceden tanıyormuşuz gibi muhabbet ettik
evt canım hiç belli olmaz belki nasip olur bir gün yüzyüze de tanışırız bu arada çok övmüşün bizi![]()
bişey diyeceğim her kez fotosunu koysada kimle konuşuyoruz görsek tabi mahsuru yoksa:))
İyi akşamlar kızlar ben geldim meleğimle nasılsınız?
hg canım iyiyiz sen ve meleğin nasılsınızİyi akşamlar kızlar ben geldim meleğimle nasılsınız?
bişey diyeceğim her kez fotosunu koysada kimle konuşuyoruz görsek tabi mahsuru yoksa:))
daha tedavime 1 buçuk ay var tatlım genetik testin sonuçlarına bakacak ondan sonra inşallah..inşallah bu iyi bi temizlik olur :)))
bende çekmem normalde hiç ağrım olmaz tarihimi bilmesem olacağımıda anlamam sanırım geç olunca böyle oldu bi geçseydi ayağa kalkamıyorum...
yok tatlım nerdeeeee.. daha genetik testin sonuçlarına bakacak dr...keşeke hemen başlasak:)))
benim normalde ağrım hiç olmaz gamzecim o yüzden zor geldi bana allah sana ve ağrılı olanlara yardım etsin çok zor bişeymiş(
sanada hayırlı akşamlar güzel sözlü arkadaşım:)) iyisindir inşalah ağrıların hafifledimi...
belkide duygusallaşmışındır yada sitresin ağırlığıdır bi bitki çayı iç rahatlamaya çalış ağlaman gerekiyorsada ağla rahatla yarına bişey bırakma vücut metopolizman yarın süper olmalı bebekelri rahat bünyeye al lütfen abdest al kuranıkerim oku ve relaks olmaya çalış :)))
ahh canım benim evim 11. kat ve bende yükseklik korkusu var satılık yaptık geçen hafta bende aşağılardan bakıyorum :))) kışın ortasında heralde bende taşınırım...yeni evinde güle güle otur bebeklerinle inşallah tatlım benim:)))
Bizimkilerde oyle yigenlerim ablamlar herkes ama bende konusmak istemiyorum;( onlarda kirilio ama ben istemiyorum heveslenmelerini belki bisey olur die daha cok yeni benim ki ama sen neden boyle yapiosun canim benim en az senin kdr onlarda bekledi
evet yaa yarın 7. gün. offfffff
bu defa aynı fikirdeyiz. ben de eğer hamile kalırsam bir süre saklamak istiyorum etrafımdakilerden. arkadaşlarım yediklerimden içtiklerimden anlayabilir de ailemi idare ederim.
:))) yok valla ben hamile kalsam beni her gün arasınlar hatta yardın etsinler ben naz yapayım ...ben memnun olurdum heralde hoşoma giderdi hakkettik bu ilgiyi diye düşünüyorum:)) daha önceki hamilelliğimde hoş 2 ay sürdü ama yinede aramaları nasılsın varmı bi belirtin demeleri hepsi hoşuma gidiyordu eşimin bana olan ilgisi ...canım nasılsın diye günde elli defa araması canın ne istiyor ne getireyim demesi oooo hepsi çok güzel yaşayacağıız bunu 9 ay kızlar iyi değerlendirin ve tadını çıkarın bence:))) yani valla benden önce her ay onlar tek tek arıyor ne oldu adet oldunmu naber diye bu bile hoşuma gidiyor beni düşünüyorlar diye mutlu oluyorum.)
Hepiniziii çokk seviyorum uzatmiyim die tek tek yazmiyorm kizlar.. Bir de sorum olacak.. Bnm ttransfer sonrasi iğnem cleaxane .. Bu yapmiş büyük ihtimal bu kadar kaamayi... Bu iğneyi kullanan var miydi.. Aranizdaa acaba??? Tekrar saolun hepiniz
canım hoş geldin nasılsın meleğin iyidir inş[/Q
hg canım iyiyiz sen ve meleğin nasılsınız
evt yaaa aynen herkes koysa çok güzel olur bu iyi fikir
Kızlar iyiğiz şükür bakalım randevu tarihimizi bekliyoruz inşallah doktorumuzda olumlu bişeyler söyler seviniriz:)
Ben koydum kızlar ama biraz büyük oldu benim foto pc foto yok başka şu an