eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

KAPI AÇILIR SEN YETER Kİ VURMAYI BİL NE ZAMAN AÇILIR BİLEMEM SEN YETER Kİ O KAPIDA DURMAYI BİL (mevlana) RABBİM AÇILMASINI BEKLEDİĞİNİZ TÜM KAPILARI AÇSIN SİZLERE HAYIRLI CUMALAR

readhaire günaydın şekerim nasılsın?hayırlı cumalar bol bol dua edelim inşallh kızlara bugün

canım telden acıktı gormemısım:) gunaydın ıyıyım okuldaydım yenı geldım yoruldum sankı:):) hayırlı cumalar olsun cumlemıze canımcım..hergun dualarımda herkes bugun de oyle..sen nasılsın calısıyormusun bugun?

selamlar, bugün doktor randevusu olan kızlar bizi merakta bırakmayın. gelir gelmez haberlerinizi yazın. merve viaportta yemek yiyordur herhalde şu sıralar, 3 saat falan sürecek sanırım öyle anlaşılıyordu anlattığından :))

son dakika haberleri : Merve yüzünden viaportta kıtlık çıkmış, ne bulduysa yemiş :)))

benim kontrolüm iptal oldu kuzuu doktorum hastalanmış pazartesi gideceğim...

kızlar güzel haberlerle gelin inşallah.. mervecim sende bana şükranı anlat :) memnun kaldın mı nasıl iyimi, tavsiye edermisin, büyük ihtimalle bende ona gidicem, çünkü nette onu baya bi övmüşler.. senin yaramaz ne yapıyormuş annesi büyümüş mü kuzu baktırdınmı ultrasonda

son dakika haberleri : Merve yüzünden viaportta kıtlık çıkmış, ne bulduysa yemiş :)))

hkerecim hoşgeldin :) inanırım valla daha geceden yemek sayıklıyodu :)) başta kustu kustu şimdi intikam alacak. aman iyi olsun da yesin zaten.

benim kontrolüm iptal oldu kuzuu doktorum hastalanmış pazartesi gideceğim...

aaaa, neyse napalım bekleriz 2 gün daha kuzucukların haberleri için. memnundur zaten onlar hallerinden merak etme. dışarısı buz gibi onlar orda sıcak sıcak oturuyorlar, hem yalnız da değiller ya sıkılmazlar :)))

hoşbulduk canım nasılsın,ya ben daha hiç dışardan yiyemiyorum maşallah ona, Avmye filan gitmeye korkuyorum yemek kokularına sebep, yesin yarasın merveciğe bebişine...

Son düzenleme:

yaa beklicez artık başka doktor bakabilirmiş gitsem ama ben kendi doktorum görsün istedim sorma teyzesi aradaa şımarıyolar ben kusunca eşim diyo ki kızdırdın bebeleri bak yine dürttüler seni :))

selam fıstıklarım nasılsınız bakalım.geçmişi okudum geldim şimdi nazarımız geçmemiş hala kara bulutlar gezmeye devam ediyomuş üstümüzde.mirage ve elfaes problemi çözüldü kapandı derken bi arkadaş daha çıkmış meydana neyse ben çok girmeyeyim konuya pek sakin değilimdir bu tarz konularda.ballarım yaa bi rüya gördüm ikiz bebek gördüm ama benim değil başkasının ben görmeye gidiyorum ve beşiiğin yanına yaklaşıp bitanesini kucağıma alıp senin gibi bir tane melek de ben istiyorum diyorum bebeğe ve bana gülümsüyo bebiş yaa:)

Kızlar huhhhhhuuuuu benim beklenenler geldiİnşallah adam gibi düzene biner bundan sonra. Hepinize hayırlı cumalar diliyorum gönlünüzde ne varsa Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…