eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

yumoşlar için bitki çayları içeyimmi acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmı

Ben incirin yumurtlama için çok iyi olduğunu biliyorum. Günde bi kaç tane ye bence. Eminim faydası olur. Bazı kürler bitki çayları falanda var ama ben hiç denemedim.

Canım korkma Rabbim bebişlerini öyle korunaklı bi yerde saklıyorki. Zaten yiyipte kaşık kaşık yemedin ya. Hem mayomezdeki yumurta çiğ olsa bile ev yapımı değil ki ham haliyle kalsın. Hazırlar üretilene kadar ne aşamadan geçiyor sterilize edilmeleride dahil. İçini ferah tut. O kadardan bişey olmaz Allah'ın izniyle

ayy inşallah canımm yaa bak düşündükçe aklıma geliyo makarna salatası yapmıştı bi arkdaşım ondan da yedim bi kaç kaşık :18: rabbim benim bebeklerimi korusun olmayan herkese de bu duyguyu nasip etsinnn

asilim canım inş rabbim bu tedavilerimizle güldürür yüzümüzü

ayşegül sen ne yapıyorsun

iyiym canım sen nasılsın sıkma canını burda hergün birimiz negatifi duyarız birimiz pozitif duyarız ...dünya işte iyisiyle kötüsüyle yaşıyoruz:) sende çok üzülme sakin ol bol bol incir ye hayıt suyu iç...birincide olmaz ikincide olur onda olmaz üçüncüde olur nasip allahım ne zaman ol serse ozaman olur.........bide çok tek tek soruyorsun kimse bişey anlamıyor hepsini toparla ve aynı anda yazki anlayalım oldumu:))

canım hiç pimpirik etme rabbimin izniyle bişey olmaz bundan sonra daha çok dikkat edersin ve kuzucuklara bişey olmaz sen endişe etme annesi rabbim büyük herkes bilinçlimi besleniyo sanki bizler zor bulduk çok dikkat ediyoruz her şeye rabbimin izniyle bişey olmaz

Korkma şekercim olmaz bişi. Kız eskiden bunlar biliniyormuydu kadıncağızlar bağda bahçede çalışarak ne buldularsa yiyip doğurururlarmış. Daha bide tarlada bile doğuranlar varmış. Bizlerşanslıyız aklına getirme sen düşündükçe şeytan vesvese verir.
asilim canım inş rabbim bu tedavilerimizle güldürür yüzümüzü
Âmin kuzum âmin en büyük duam bu hepimiz için
asil 38 senden ne haber

Nolsun zeliş iyidir. Bi yandan sizeyazıyorum bi yandan TRT'de böyle bitmesin diye dizi var onu izleyip ağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…