yumoşlar için bitki çayları içeyimmi acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmı
kızlar size bişey soracağım benim yiyip kusmadığım tek şey kumpir ve ben bugüne kadar 6-7 kere kumpir yedim buraya kadar bi problem yok ama benim bugün kafama dank etti hep mayonezli yedim netten de baktım mayonez yasak çiğ yumurta mevzu o da nasıl aklıma geldi canım işkembe çorbası istedi doktorum sakatattan uzak dur demişti aradım sordum çok iyi pişmiş ye dedi o an anladık biz bakteri falan açısından diyo şimdi içim içimi yiyo mayonezden bişey olursa diye(
Canım korkma Rabbim bebişlerini öyle korunaklı bi yerde saklıyorki. Zaten yiyipte kaşık kaşık yemedin ya. Hem mayomezdeki yumurta çiğ olsa bile ev yapımı değil ki ham haliyle kalsın. Hazırlar üretilene kadar ne aşamadan geçiyor sterilize edilmeleride dahil. İçini ferah tut. O kadardan bişey olmaz Allah'ın izniyle
Âmin canım inşallah sende bende diğer denemeyi bekleyen herkeste hayırla alır göbüşüne orda sıcaklık büyütür hayırlarda kucağına alır inşallah
Çok şükür var canım. Öyle böyle bi imtihanımız var işte. Olsun sende başla iğnelere nolacak en azından umudumuz var kapımız açık. Ya olmaz diye her Dr. Geri çevirse kapısından napardık. Çok şükürki tüp bebekte olsa şansımız var
ayşegül sen ne yapıyorsun
kızlar size bişey soracağım benim yiyip kusmadığım tek şey kumpir ve ben bugüne kadar 6-7 kere kumpir yedim buraya kadar bi problem yok ama benim bugün kafama dank etti hep mayonezli yedim netten de baktım mayonez yasak çiğ yumurta mevzu o da nasıl aklıma geldi canım işkembe çorbası istedi doktorum sakatattan uzak dur demişti aradım sordum çok iyi pişmiş ye dedi o an anladık biz bakteri falan açısından diyo şimdi içim içimi yiyo mayonezden bişey olursa diye(
Korkma şekercim olmaz bişi. Kız eskiden bunlar biliniyormuydu kadıncağızlar bağda bahçede çalışarak ne buldularsa yiyip doğurururlarmış. Daha bide tarlada bile doğuranlar varmış. Bizlerşanslıyız aklına getirme sen düşündükçe şeytan vesvese verir.ayy inşallah canımm yaa bak düşündükçe aklıma geliyo makarna salatası yapmıştı bi arkdaşım ondan da yedim bi kaç kaşık :18: rabbim benim bebeklerimi korusun olmayan herkese de bu duyguyu nasip etsinnn
Âmin kuzum âmin en büyük duam bu hepimiz içinasilim canım inş rabbim bu tedavilerimizle güldürür yüzümüzü
asil 38 senden ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?