• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benimde bugün opu oldu benimde hafif kanamam var normal bu merak etme bu arada geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım nasıl heçti opu kaç yumoş toplanmış?
Canım kanama biraz olabilir normal dediler,ama kanama fazlaysa,yüksek ateş, mide bulantısı,idrarda yanma vs varsa hemen ara dediler. kanama harici başka belirti yoksa telaşlanma,iğneyle işlem yaptık oralar kanıyor dediler. ayrıca opu geçiren arkadaşlarım yediklerimize çok dikkat edelim ishal kabız olmamamız lazımmış. Geçmiş olsun canım

Ateşim normal biraz kanama var normaldir doğru dediğin gibi
Ben bugün ishal oldum şansıma :1: galiba oda kötü yaptı beni
Sağol canım teşekkür ederim sorumu cevapladığın için:54::16:

Ay canım benim hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım
Bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun tek embriyo transfer edildi değilmi?
Çok mutlu oldum inanki senin adına
24 Eylül tarihi gün desene:1:

sağol canım evet tek embriyo transfer edildi ve doktor dedi çok kaliteli embriyo resmini gösterdiler bölünmesi falan çok güzel dedi herşey buraya kadar güzel geldi inş bundan sonrada güzel olur

sağol canım evet tek embriyo transfer edildi ve doktor dedi çok kaliteli embriyo resmini gösterdiler bölünmesi falan çok güzel dedi herşey buraya kadar güzel geldi inş bundan sonrada güzel olur

Olsun tek olsun bizim olsun:1:
İnşallah ayın 24'ündede pozitifi görürsün
Belki de ikizin olur embriyonun bölünme şansı varmı acaba:26:
Resmini mi verdilerr:52:

Olsun tek olsun bizim olsun:1:
İnşallah ayın 24'ündede pozitifi görürsün
Belki de ikizin olur embriyonun bölünme şansı varmı acaba:26:
Resmini mi verdilerr:52:

canım o kadar bölünmüşki kocaman bir resim gösterdiler bana bölünmesi falan çok güzel dedi doktor embriyom çok kaliteliymiş rabbim bana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin 24 eylülde el öpelim bizde :))

hosgeldin canim,bende 36 yasindayim bende de rezerv azligi var,Rabbim yardimcin olsun,en kisa zamanda yavrucuklarini kucagina almayi nasip etsin insaAllah
seninle aynı kaderi paylasıyoruz.cnm .haftaya adetım gelır uamırm rezerv azlıgıd avar

srlam kızlar bende bebeğimi aldım göbüşüme geldim rabbim sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin dua edin o beni bırakmıyacak ona inanıyorum sizde dua edin

maşallah saglıkla yasasın benımd etek embryoydu tutmustu canım
mirage canım test tarihim 24 eylül orayı güncelliye bilirsin

[

nisasum canım sağol inş sıkı sıkı tutunacak bebişim bana el öpmeye geleceğiz .

canım o kadar bölünmüşki kocaman bir resim gösterdiler bana bölünmesi falan çok güzel dedi doktor embriyom çok kaliteliymiş rabbim bana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin 24 eylülde el öpelim bizde :))

kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Bugün benden yumoşlar toplandı eşimdende spermler alındı ya
Bugün döllenir mi acaba:26:

kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Bugün benden yumoşlar toplandı eşimdende spermler alındı ya
Bugün döllenir mi acaba:26:

5. gün embriyosu transfer edildi canım yarın haber verirler bugün işlemdeler yumurtalar döllenmeye bırakıldı nasipse yarın döllenmiş haberini alırsın

Son düzenleme:
5. gün embriyosu transfer edildi canım yarın haber verirler bugün işlemdeler yumurtalar döllenmeye bırakıldı nasipse yarın döllenmiş haberini alırsın

Ayy İnşallah:52::52:
Daha benimkiler 3.gün genetik incelemeye gönderilecek
inşallah sağlıklı bulunur:49:

amin canım ınsaallah ...

canım ben olumsuz düşünmüyom olmasada olumluya odaklıyom beynimi doktor bişey olmadı neden olmadı diye düşünmüyeceksin dedi hep pozitif düşün olmazsa zaten olmaz dedi ama sen hep moralini en üst seviyede tut dedi bende 24 eylüle kadar kendimi bir şekilde avuturum rabbimin izniyle

oldu canım aldım bebişimi göbüşüme geldim inş 24 dünde de doktora el öpmeye gideceğiz :)) test günüm o gün canım

canım hadi hayırlısı olsun inşallah sana sımsıkı tutunur bebeğinn
şimdi geri sayıma başlıcaz bu kısmı çok heyecanlı yaaa
dualarım seninle tatlım

Nisasum:

elbette oluruz :-) moralimiz iyi olsun yeter.... benim ilk defa olacagi icin sureci merakla bekliyorum... Adetimin 2. gunu gidecegim ve surec o sekilde baslayacak.... nasil bir protokol izlenecek daha bilmiyorum.... Senin surec nasil olacak? yeni uye oldugum icin ozel msj yollayamiyorum....

canım hadi hayırlısı olsun inşallah sana sımsıkı tutunur bebeğinn
şimdi geri sayıma başlıcaz bu kısmı çok heyecanlı yaaa
dualarım seninle tatlım

canım benim inş bebişim inş tutunur tek duam bu rabbim hepimizi duyuyo rabbim yoktan varedendir inş hepimizin kucağını doldurur

canım şuan geri sayım düşünmedim hiç hele bir 7 gün geçsin ondan sonra bende heyecan başlar heralde

Teşekkür ederim canım nasıl heçti opu kaç yumoş toplanmış?

Ateşim normal biraz kanama var normaldir doğru dediğin gibi
Ben bugün ishal oldum şansıma :1: galiba oda kötü yaptı beni
Sağol canım teşekkür ederim sorumu cevapladığın için:54::16:

17 tane toplandı canım

canım benim inş bebişim inş tutunur tek duam bu rabbim hepimizi duyuyo rabbim yoktan varedendir inş hepimizin kucağını doldurur

canım şuan geri sayım düşünmedim hiç hele bir 7 gün geçsin ondan sonra bende heyecan başlar heralde

havinim mesaj yazmistim transfer oldun mu diye,olmussun,Rabbim kucagina almayi nasip etsin insaAllah,çok sevindim,dualarim sizinle

havinim mesaj yazmistim transfer oldun mu diye,olmussun,Rabbim kucagina almayi nasip etsin insaAllah,çok sevindim,dualarim sizinle

benimde dualarım sizinle canım duada unutma canım yumurtalar 7 eylülde toplandı bugünde tranfer oldu inş bebeğim bana sıkı sıkı tutunur canım

canım yorumunu göremedim sayfalar çok çabuk ilerliyo ondan kusuruma bakma görsem cevap yazardım mutlaka

Back
X