• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Ne uzun bir bekleyiş olacak bu böyle
Günler geçmek bilmeyecek sanki
Birlikte çıkacağımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmeyecek hasretin
Dinmeyecek yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var

Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp, pamuk ellerini tutmak
Dahası sana sevdamın şiirini okumak istiyorum

Yavaş yavaş hissedeceğim bu bekleyişin sona erdiğini
Dolu dizgin bir yol alacağız seninle
Uykusuz gecelerimiz
Gönül yorgunu düşlerimiz olacak
Bir de
Bir de sevda üstüne
hasret üstüne söyleyeceğimiz türkülerimiz

Ne kadar acı çekecek olsakta
Biliyorum ki
Sonunda minik ellerinle birleşecek ellerim

Ahh bebeğim
Yıldız gözlüm
Güneş yüzlüm
Her gün hayalin dizilir göz bebeklerime
Bitmeyen bir özleyişle sana şiir yazmak istiyorum

Dışarıda delice yağan yağmur
Ve geriye bıraktığı ıslak sokaklar
üşütüyor düşlerimi
Üşütüyor içimdeki seni
Bitsin artık bu sancılı bekleyiş
Sana bir an önce kavuşmak
Ninnilerin en güzelini söylemek istiyorum gül yüzlüm
Yüreğimde sıcak bir sevdanın izi varken
Sen kokan seherlerde sana gülümsüyorum yavrum
Dedim ya bir sevdadır bu
Yemek gibi, içmek gibi
Bir annenin yavrusuna olan özlemi gibi

Seninle unutulmaz güzellikler yaşayacağız
Yeri gelecek bir ekmeği
bir bardak suyu
aynı odayı paylaşacağız
Yeri gelecek hüznü
mutluluğu
aynı yastığı paylaşacağız

Mutluluğun ilk izleri yansıyacak yüzümüze
Hiç ağlamadan ilk adımını atarken hayata
“Dünya ya hoş geldin bebeğim” diye sesleneceğim sana ilk
Gül yüzünü öpüp koklayacağım önce
Bu seni kucağıma ilk alışım
İlk heyecanlanışım olacak benim
İlklerin en anlamlısı
en özeli olacaksın bebeğim

Canım bebeğim
Bir ohh diyeceksin bütün rüzgârlara karşı
Onlar bile kıskanacak senin nefesinin güzelliğini
Tıpkı onlar gibi doğal eseceksin
güzel eseceksin
Yararlı ve yardımcı olacaksın kurumuş yapraklara, dallara

Pembe mor mavi balonlar düşüneceksin bebeğim
Hepsi gökyüzünde cinssiz dilsiz barışla uçucaklar
Yalnız iki balon el ele gönül gönüle
Biri ben diğeri sen olacaksın bebeğim

Avuçlarımda rengârenk çiçeklerle
Düşüncelerimdeki seni süslüyorum
Bir de bu yetmezmiş gibi
Sensizken bile uykusuzluğun içindeki seni özlüyorum

Geleceksin ya
Seninle bütünleşecek benliğimdeki duygular
Hayatımıza bir renk
yaşamımıza neş’e olacaksın
Seni kucağıma her aldığımda
Yüreğimin çırpınışını duymanı istiyorum bebeğim

Ahh bebeğim
Gül bebeğim
Gül yüzlü bebeğim
Şiir sözlüm
Hasret gözlüm
Benim güzel bebeğim

Geleceksin dünyaya

Anneciğinin kollarına bebeğim:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

kızlar bi sakin olun. tedirginliğinizi anlayabiliyorum ama siz şu an tedavinin içinde olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz. ben henüz tedaviye başlamayan dışardan bir göz olarak bunları kaygı olarak nitelendiriyorum. normal bir kaygı, ama kaygı sadece. sağlık ocağındakiler boşboğamış, bu kadar özel bir durumu afişe etmeleri saçma ama orda olduklarına göre bir iğneyi nasıl yapacaklarını da biliyorlardır artık.

hkere canım düşün ki bir sürü insan var senin gibi tedavide olan, doktorlar hep meşgul biliyorsun, ya bir ameliyattadır, ya bir doğumdadır birşeydir yani, onun için ulaşamamışsındır. merak etme canım benim, biliyorsun ki olumsuz da olsa bunu sana bildirmek zorundalar. hiçbir doktor veya asistanı sırf sen üzülmeyesin diye aramamazlık yapmaz.

ben de dün rüyamda aşılama yaptırıyordum, tutmuyordu, üzülüyordum. bilinçaltı işte. hepimiz sıyırdık.

yeşim, bana bu kadar kişi hep bir ağızdan aynı şeyleri söyleseydi ben durup bir düşünürdüm, bu kadar insan aynı şeyi söylüyor, onlar yanlış da bir ben mi akıllıyım diye. cumartesiyi bekleee, ay dilimde tüy bitti ha :))
Haklısın canım olumsuzda olsalar aramak zorundalar. ama bi heyecan var ya hep, olcak mı olmıcak mı korkusu..Herzaman hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor aklıma..

mrbaa arkadaşlar ben de bu ay başlayacağım tedaviye inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur..benim öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacak malum okullar açıldı ve benim bulunduğum ilde tüp bebek merkezi yok 3 saat mesafede ki bir şehire gitmek zorundayım ik denemem olacak sanırım iğneler vurulurken sık sık gidip gelmem gerekecek acaba her gidişimde burda ki bir kadın doğumcuya sevk yaptırmam gerekiyor mu yoksa direk gidebilir miyim benim durumumda olan ya da bilen varsa cevaplayabilir mi?

mrbaa arkadaşlar ben de bu ay başlayacağım tedaviye inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur..benim öğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacak malum okullar açıldı ve benim bulunduğum ilde tüp bebek merkezi yok 3 saat mesafede ki bir şehire gitmek zorundayım ik denemem olacak sanırım iğneler vurulurken sık sık gidip gelmem gerekecek acaba her gidişimde burda ki bir kadın doğumcuya sevk yaptırmam gerekiyor mu yoksa direk gidebilir miyim benim durumumda olan ya da bilen varsa cevaplayabilir mi?

ben de 3 saatlik yol gidip geldim ama rapor alıyorum biliyorsun mesai saatlerinde dışarı çıkamıyoruz biliyorsun yasak. sevklide olsan .. ama sen n sevk al yani sevkli ol ama il dışında olacağını söyleme....

ilknur!!! boğazım düğüm düğüm oldu, kaldım öyle. çok samimi olarak söylüyorum, yazdığın şiir-mektup bugüne kadar burda okudumlarımın en iyisi en kalbime dokunanıydı. yüreğine sağlık arkadaşım.

canım haber gelmedi bu saate kadar bekledim ararlar diye,aramyınca ben aradım kimseye ulaşamadım. moralim bozuldu bir sorun mu var diye..yarın erkenden arıcam çatlamak üzereyim.

hakikaten morel bozucu aramamalari,olumsuzluk olsa ararlardi diye dusunuyorum,rahat ol insaAllah

kıslar utandım ben .. hani hissetiklerimi öyle güsel anlatıyorduki... bunu okuduğumda paylaşmak istedim... alıntı yazmadım ama alıntı..
yine de bulduğum için mutlu oldummm

kıslar utandım ben .. hani hissetiklerimi öyle güsel anlatıyorduki... bunu okuduğumda paylaşmak istedim... alıntı yazmadım ama alıntı..
yine de bulduğum için mutlu oldummm

özellikle yazmamazlık yapmadım utandımmm................:) kızmayın sakın haaa:))

niye kızıcaz kız deli :)) teşekkür ederiz paylaştığın için o zaman yine de. alemsin ha utandım diyor :)) kim yazmışsa onun da yüreğine sağlık, senin de yüreğine sağlık... :)

Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum. Rüzgâra gelgite ya da denize aldırmıyorum; Artık zamana ya da kadere isyan etmiyorum. Bana ait olan bana gelecek çünkü”
~Shakespeare~

kızllaar kaç gündür misafir falan giremedim ama çoookkk ilerlemiş okuyamıyorum da birileri neler olduğunu bana özetleyebilr mi???

bende ve eşimde hiçbir sorun yok,ama 3 senedir uğraştığımız halde kısmet olmadı evlat sahibi olmak.sonunda tüp bebeğe karar verdik,ama biraz korku var içimde ne yapmam gerek bilmiyorum ne olur yardım edin bana...

canım hoşgeldin aramıza ben de ekimde 3. denememe başlıycam kısmetse,endişelerini çok iyi anlıyorum herşeyden önce pozitif ol kendini mutlu edicek şeylerle ilgilen ,merak ettiklerini sorabilirsin cnm şimdiden hayırlı olsun

Back
X