- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
Günaydın kızlar 10:30 ta transferim var. Dualarınızı bekliyorum.
günaydın canım allah kolaylık versin ve bebeğin sana sımsıkı tutunsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım allah kolaylık versin ve bebeğin sana sımsıkı tutunsun
Günaydın kızlar 10:30 ta transferim var. Dualarınızı bekliyorum.[/QUOTE
canım Rabbım yardımcın olsun ınsallah guzel haberlerını alıcas 12 gun sonra...dualarım senınle
kızlar malum kardesım dogum yaptı okul basladı derken gunlerdır gelemıyordum..bır saattır okuyorum sayfaları ne kadar degısıklık olmus.. mirage canın sıkılmıs sonuclara amA uzulme canım benım dr um sayıdan cok kalıte onemlı demıstı..yesım umarım bugun guzel haberlerle donersın ben de dahıl herkes merakta:) gamzear da bugun transfer oluyormus sanırım rabbım kolaylıkla bebegının tutunmasını saglasın ınsallah..mırage bundan sonra ısın zor herkes tedavıler transferler sonuclar:):) lıste sureklı guncellenır canım hıc merak etme..gelemeyenlere sıtem etmıssın ılk fırsatta emın ol bakılan ılk yer bu sayfa ama malesef sayfalar o kadar cok ılerlemıs oluyorkı sadece okuyup cıktıgım bıle oluyor yazmaya vakıt bıle bulamadan...transfer olan arkadaslarım ınsallah test gunu hep bırlıkte mutluluktan ucarız..tedavıdekı arkadaslarıma da bu surece katlanacak sabır dılıyorum..hepınızı opuyorum :)
kızlar kahvaltı hazırlıyım hemen gelcem inş....
mirage üzmüyosun kendini dimi görüyom altta seni
merhaba bende eylül ayında ktü de tüp bebek tedavisine başlayacağım. haftaya ilaçlarımla başlanıyor tedaviye. bi anda bu işin içinde bulduk kendimizi. azospermi sorunumuz var.bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum.
merhaba bende eylül ayında ktü de tüp bebek tedavisine başlayacağım. haftaya ilaçlarımla başlanıyor tedaviye. bi anda bu işin içinde bulduk kendimizi. azospermi sorunumuz var.bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum.
yeşim hala piyasada yok bence kutlama yapıyo