• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar malum kardesım dogum yaptı okul basladı derken gunlerdır gelemıyordum..bır saattır okuyorum sayfaları ne kadar degısıklık olmus.. mirage canın sıkılmıs sonuclara amA uzulme canım benım dr um sayıdan cok kalıte onemlı demıstı..yesım umarım bugun guzel haberlerle donersın ben de dahıl herkes merakta:) gamzear da bugun transfer oluyormus sanırım rabbım kolaylıkla bebegının tutunmasını saglasın ınsallah..mırage bundan sonra ısın zor herkes tedavıler transferler sonuclar:):) lıste sureklı guncellenır canım hıc merak etme..gelemeyenlere sıtem etmıssın ılk fırsatta emın ol bakılan ılk yer bu sayfa ama malesef sayfalar o kadar cok ılerlemıs oluyorkı sadece okuyup cıktıgım bıle oluyor yazmaya vakıt bıle bulamadan...transfer olan arkadaslarım ınsallah test gunu hep bırlıkte mutluluktan ucarız..tedavıdekı arkadaslarıma da bu surece katlanacak sabır dılıyorum..hepınızı opuyorum :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar yeşimden haber yokmu
bugün transferi olan arkadaşlar inş.. mutlu haberlerinizi alırız

kızlar kahvaltı hazırlıyım hemen gelcem inş....
mirage üzmüyosun kendini dimi görüyom altta seni

günaydın arkadaşlar
bugün transferi olan arkadaşlar (gamzear ve hkere) herşey güzel olur inşalllah ve hayırlı sonuçlar alırsınız :16:
mirage kendini hiç üzme artık bu konuda tedavide çok yeni ve başarılı yöntemler var ayrıca doktorum bana bize 1 tane sperm yeter dedi moralini hiç bozma ve stres yapmayın :20:

kızlar malum kardesım dogum yaptı okul basladı derken gunlerdır gelemıyordum..bır saattır okuyorum sayfaları ne kadar degısıklık olmus.. mirage canın sıkılmıs sonuclara amA uzulme canım benım dr um sayıdan cok kalıte onemlı demıstı..yesım umarım bugun guzel haberlerle donersın ben de dahıl herkes merakta:) gamzear da bugun transfer oluyormus sanırım rabbım kolaylıkla bebegının tutunmasını saglasın ınsallah..mırage bundan sonra ısın zor herkes tedavıler transferler sonuclar:):) lıste sureklı guncellenır canım hıc merak etme..gelemeyenlere sıtem etmıssın ılk fırsatta emın ol bakılan ılk yer bu sayfa ama malesef sayfalar o kadar cok ılerlemıs oluyorkı sadece okuyup cıktıgım bıle oluyor yazmaya vakıt bıle bulamadan...transfer olan arkadaslarım ınsallah test gunu hep bırlıkte mutluluktan ucarız..tedavıdekı arkadaslarıma da bu surece katlanacak sabır dılıyorum..hepınızı opuyorum :)

hoşgeldin redhair, özledim seni. kardeşinin doğum yapacağından haberim yoktu, ya da unutmuşum. ahh red hair ne zor sınav. Allah sana da nasip etsin inşallah hayırlı, sağlıklı bir doğumu. sonuçlara canım sıkıldı evet. kalite önemli ama bizde o da yok ki, morfoloji %0 ne olacak bilmiyorum. Allaha emanet çıkıyoruz işte bir yola. etraftan duyduklarımızdan, burda okuduklarımızdan biliyoruz ki bu işler Allahın istemesine bakıyor. vakti var. vakti ne zamansa o zaman geliyor bu yumurcaklar. ama ilk deneme ama ikinci, her neyse. çok uzamadan gelseler de günümüze güneş yeniden doğsa.

gunaydin hanimlar nasilsinizz

gamzear ve hkere arkadaslar simdiden hayirli olsun transferiniz insallah sikica tutunurlarda bebeklerinize kavusursunuz hersey gonlunuzce olsun

yesimmm merakla heyecanla bekliyorum canim hayirli haberlerini

kızlar kahvaltı hazırlıyım hemen gelcem inş....
mirage üzmüyosun kendini dimi görüyom altta seni

miss angelcim valla biraz üzüyorum ne yalan söyliyim. bir de annemle tartıştım sabah sabah. ne güzel güçlü dimdik duruyordum. bu sağdan soldan müdahaleler annenden de gelse insanın sinirlerini acayip yıpratıyor. zaten kafam yeterince karışık. yok bir de ona mı gidelim, yok bir de buna mı gidelim. ooof offf. daha tedaviye başlamadan ben yeterince yoruldum zaten.

merhaba bende eylül ayında ktü de tüp bebek tedavisine başlayacağım. haftaya ilaçlarımla başlanıyor tedaviye. bi anda bu işin içinde bulduk kendimizi. azospermi sorunumuz var.bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum.

merhaba bende eylül ayında ktü de tüp bebek tedavisine başlayacağım. haftaya ilaçlarımla başlanıyor tedaviye. bi anda bu işin içinde bulduk kendimizi. azospermi sorunumuz var.bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum.

Allah yardımcınız olsun. derdini veren Allah dermanını da verir elbet canım.

selam güzel gönümllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir gün diliyorum herşey güzel gönlünüzce olsun

gamzear ve hkere sevgili arkadaşlarım transferiniz hayırlı olsun rabbim bebişlerinizin size sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin

yeşim canım inş bu gün bu başlığa güzel haberler döneceksin

canım allah yardımcın olsun rabbim inş tedavinin sonunda kucağını doldursun

bugün suerinde opusu vardı inş kaliteli güzel yumurtalar toplanmıştır ve sağlıkla döllenirler

öncelikle hayırlı olsun bende ktü de tedavi oluyorum inşaallah ii sonuçlar alırız:3:

Son düzenleme:
Back
X