• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım opu uyuyosun yumurtaları toplanıyo uyandığında kişiden kişiye değişiyo ağrı olayı benden az yumurta toplandığı için hiç ağrım olmadı inş seninde hafif olur anlamazsın ve yumurtaların sağlıklı döllenir ondan sonra transfer gününü beklersin bebişlerine kavuşmak için

amin canım valla ağrıdan korkmuyorum havincim ben en çok o genel anestezi sonrası uyanma aşamasındaki saçmalamalarımdan korkuyorum histeroskopi sonrasında eşim ağzını zor kapattım susmak bilmedin iyice zırvaladın dedi :9:allah bilir neler dediysem kimlere saydırdıysam :9::9::9:

bende ön görüşmeye gittim.ekimde başlamayı planlıyorum.ama eşimin morfolojisi sıfır sperm 600 000 hareket yüzde 20.bu değerlerle nasıl olacak bilmiyorum.kromozom testi istediler onu da yaptırdık daha sonuç çıkmadı.bilmiyorum vala hiç umudum kalmadı

canım hiç umutsuz olma rabbimin taktiriyle herşey olur bizede her doktor eşimin spermleri boşaldığı an ölüyo yaşama saniyesi salisesi bile yok diye hep çocuğunuz olmaz dediler ama rabbim büyük bu günü gösterdi bana rabbimin izniyle bebeğimi kucağıma aldığım günüde göreceğim inş hepinizde öyle asla pes etme canım

amin canım valla ağrıdan korkmuyorum havincim ben en çok o genel anestezi sonrası uyanma aşamasındaki saçmalamalarımdan korkuyorum histeroskopi sonrasında eşim ağzını zor kapattım susmak bilmedin iyice zırvaladın dedi :9:allah bilir neler dediysem kimlere saydırdıysam :9::9::9:

canım ben yumurtalıktaki uru aldırdığımda ayılma aşamasında pskopata bağlamıştım önüme geleni dövüyodum sende ben gibi olmuşsun demek bunda öyle olmazsın allahın izniyle çünkü anesteziyi diğer operasyonlardaki gibi çok vermiyolar senin uyuyup uyanman 20 dakikayı bulmuyo

canım ben yumurtalıktaki uru aldırdığımda ayılma aşamasında pskopata bağlamıştım önüme geleni dövüyodum sende ben gibi olmuşsun demek bunda öyle olmazsın allahın izniyle çünkü anesteziyi diğer operasyonlardaki gibi çok vermiyolar senin uyuyup uyanman 20 dakikayı bulmuyo

bu sefer kamerayıda götürcez eşim anlattığında inanamamıştım bi dahakine çekip sana izletcem dedi bakalım neler zırvalıyorum:9:

herkese iyi akşamlar,
kızlar yarın sabah opum var, bu yüzden de dualarınıza herzamankinden daha çok ihtiyacım var. inş kaliteli yumurtalarım vardır, inş döllenme gerçekleşir ve inş problemsiz şekilde bu ay dondurmaya gerek kalmadan transferim gerçekleşir.. tabi önce hakkımda hayırlısı neyse o:) allah hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inş...

inşallahhh canım inşallahh. hakkında hayırlısı olsun...

insallah canim sagol

haklisin canim bende hayal 32 sanmistim ama o degilmis neden bu hamile olan arkadas kendisi soylemiyorda arkadasi soyluyor onuda anlamis degilim yani neyse
tesekkurler miragecim bilmiyorum ama buyuk ihtimalle ikiz gibi 2 hafta sonra keseyi gormek icin gidicez insallah

diğer hayal hiç gelmio ki zaten, ben ne zaman eklediğimi bile hatırlamıyorum. ayy keseleri görmeye gitme olayı pek heyecanlıymış :))

ben memnun kalmadım nuri beyi muayeneden sonra göremedim pek muayeneden sonra hep hemşirelerle muatap oldum çok aceleci bir tavrı vardı öyle espri yapıp rahatlatmak falan da olmadı aksine çok gergin duruyor bence .psikolojik konularda da konuştuğu yazıyor bir yerde öyle birşeyde olmadı.aslında daha çok orda çalışan hemşireler çok havalı sinem nadire hemşire falan.bilmiyorum hasta ayrımcılığı yapıyormu diye merak ettim senin sonucun inşallah pozitif olur.ama sana ilgisi nasıldı ben de bunu merak ettim seninle konuşurmuydu.

bende de oluo bu hisler bazen ama aslında olay şu. biz bazen doktorlarımızın da insan olduğunu unutuyoruz galiba. düşünsene günde kaç defa bizler gibi insanlar çıkıyor karşılarına. bazen bebeğinin kalbinin durduğunu falan söylemek zorunda kalıyorlar, hasta çileden çıkıyor. e bunlar da insan duyguları var sonuçta. ya da o gün zor bir operasyona girmiş olabiliyorlar sabah. yani demek istiyorum ki belki adam kötü bir günündeydi de sana denk gelmiştir. ama belki de doktorunu değiştirmen gerekiyordur yine de, hayırlısı olmuştur. ay ne çok konuştum :)))

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum

selam haviniiiiim.

canım bizler na kadar acele etsekte bizde daha iyi herşeyi gören rabbim bizim hakkımızda hayırlı olanı bildiği için bize bekleme düşüyo geç olsunda güç olmasın bu kadar beklediğine sonunda değecek canım rabbim seninde kucağını dolduracak inş

ayy zaten midemi üşüttüm galiba bugün bir panik oldum. dedim ki şimdi tedaviye başlamış olsaydım yanmıştım, korkudan çıldırırdım hasta oluyorum diye.

bende ön görüşmeye gittim.ekimde başlamayı planlıyorum.ama eşimin morfolojisi sıfır sperm 600 000 hareket yüzde 20.bu değerlerle nasıl olacak bilmiyorum.kromozom testi istediler onu da yaptırdık daha sonuç çıkmadı.bilmiyorum vala hiç umudum kalmadı

tıpatıp aynı aşamadayız şu anda mucize. ben seni listeye eklemiş miydim ya? bilgilerini verir misin ekleyeyim şekerim sakıncası yoksa. birbirimizi takip etmiş oluruz.

bu sefer kamerayıda götürcez eşim anlattığında inanamamıştım bi dahakine çekip sana izletcem dedi bakalım neler zırvalıyorum:9:

çok alemsin miss angel ya :))) deli kız. ben de tam tersi çok huzurlu uyanıyorum oh ne güzel uyudum diye :)

selam haviniiiiim.

ayy zaten midemi üşüttüm galiba bugün bir panik oldum. dedim ki şimdi tedaviye başlamış olsaydım yanmıştım, korkudan çıldırırdım hasta oluyorum diye.

sanada selam canım nasılsın başlıkta koşuşturuyon valla

canım bak sebepler nasıl gösteriyo kendini inş hasta olmazsın çabuk düzelir miden

canım kayseri tüpe Nurettin bey e gidiyorum,evet benim de uzun protokol,sonraki aya kaldı

çikolat kistim var ilk negatifim ona bağlı gözüküyo şuan
çünkü her şey harika gelşişmesine rağmen negatifi gördük
onu alalım dediler önce kisti, karar veremedik
sonra bi de uzun protokol uygulayalım dediler
hayırlısı ya
çok yoruldum ama ben................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

mrb arkadaşlar bende kayseride tüp bebeğe başladım ercan aygen hocaya.bu ay lucrin başladık ekimde transfer var.ama sizin söylediğiniz uzun veya kısa protokol ne demek onu bilmiyoruum.bizde sorun eşimdeydi ama benimde rahim boyum kısaymış fsh yüksek çıktı yani herşey bizi buldu kısaca.nolur bana moral verin çok stres yapıyorum.,lk denememiz 31 yaşındayım çok korkuyorum olumsuz olmasından allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

mrb arkadaşlar bende kayseride tüp bebeğe başladım ercan aygen hocaya.bu ay lucrin başladık ekimde transfer var.ama sizin söylediğiniz uzun veya kısa protokol ne demek onu bilmiyoruum.bizde sorun eşimdeydi ama benimde rahim boyum kısaymış fsh yüksek çıktı yani herşey bizi buldu kısaca.nolur bana moral verin çok stres yapıyorum.,lk denememiz 31 yaşındayım çok korkuyorum olumsuz olmasından allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

selam canım rabbim tedavini hayırlı etsin rabbim tedavinin sonunda sanada sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim bu yolda bunaltmasın seni

Kizlar bende geldim.bugun basladik hayirlisiyla.benim yumoslar zor buyudukleri icin 450likle basladik.dr gerekirse yukseltiriz dedi.yalniz igneyi vurdugum yer cok kabardi.daha once olmamisti.ama sorun olarak gormedim.bu arada pozitif sonuc alanlar hayirli olsun.rabbim kucaginiza almayida nasip etsin .tabi bizede tattirsin o duygulari

ne aşamadasın, neler yaptın görüşmeyeli? bu arada sana da mı mikro yapılacak?

Mirage merhaba canim idare eder durumdayim su siralar dogum kontrol hapini 21 gun ictim pzt bitti hap bittikten tam 4 gun sonra adet oluyorum cmt adet olucam buyuk ihtimal pzt muayeneye gidicem her gidisim donusum husran heyecanla gidi yoruz su tarihler izin alirim filan gibi planlarla ama hep ertelendi. Esim arginmax kullniyo ayrica klomen. Ben de biosteron,q10,folik asit, zinko ve b12 hapi iciyorum.resmen ilaclar sisirdi 72 kilo oldum tedavide de alirsam yandim. Siskoluk da morlimi bozuyo ben hep 60 ile 62 filan dim.gerci bir kismi evlendikten sora oldu...
Urolog esimin dosyasina mikro yazdi bizim baska secenegimiz yok morfoloji 1 hareket de 4, sayi zaten ml de 500 bini hic gecmedi ayrica bu 500 binin cogu da canli degil canlilik orani yuzde 23.oyle iste ama yine de umudum var ben azosperm topigine de takiliyorum cokseker bayanlar hepsi cok ictenler orda inan 1 sperm ciksa diye bekleyenler var onlardan sebep sansliyim diyorum elimden geleni yapicam diyorum.zaten bu topikler sayesinde cok bilinclendim ve guclendim....com sik giremiyrum ofiste yogunum seyahatlerim oluyo yazamasam da cepten hep okuyorum burdan ayri kalamammm.....

Canim merhaba bizim de ayni degerler, morfoloji 1ama hareket 4 cunku canli az kromozom testi biz de yaptik temiz cikti insallah sizin de oyle cikar en azindan icin rahat olur ilac kullaniyor mu esin bize klomen gunasiri ve arginmax gunde 1 tane verdi....tedaviye nezaman basliyorsunuz?

Kizlar bende geldim.bugun basladik hayirlisiyla.benim yumoslar zor buyudukleri icin 450likle basladik.dr gerekirse yukseltiriz dedi.yalniz igneyi vurdugum yer cok kabardi.daha once olmamisti.ama sorun olarak gormedim.bu arada pozitif sonuc alanlar hayirli olsun.rabbim kucaginiza almayida nasip etsin .tabi bizede tattirsin o duygulari

canım tedavin hayırlı olsun rabbim sonunda kucağını doldursun

evet canım daha iyiyim. bende kayserideyim. erc kartalda zeki bey var ona gidiyorum . kayseri tüp bebek merkezinde yapılıyor tedavim.

gamzecim sendemi kayseridesin nurettin beye mi yaptırmıştın canım ne durumdasın nasılsın

canım kayseri tüpe Nurettin bey e gidiyorum,evet benim de uzun protokol,sonraki aya kaldı

çikolat kistim var ilk negatifim ona bağlı gözüküyo şuan
çünkü her şey harika gelşişmesine rağmen negatifi gördük
onu alalım dediler önce kisti, karar veremedik
sonra bi de uzun protokol uygulayalım dediler
hayırlısı ya
çok yoruldum ama ben................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

canım hayırlısı olsun benimde uzundu 1 ay sürüyor ortalama
yoruluyoruz hepimiz bazen ama ne yapalım canım sabır ve dua ile beklicez
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben sadece transfer günü dinlendim şimdi her işimi yapıyorum
Yatmıyorum özellikle yatınca zaman dahada geçmez bence
Doktor veya hemşire aman yat dinlen demedi canım
Tabi ağır işlerden kaçınmak lazım

evet anladım canım
sen çalışıyomusun mervecim

hayırlı olsun canım tedavin
inşallah sonunda bebeğine kavuşursun

Aynı gün başlamışız canım. Ben de ilk iğnemi vurdum. Gonal F 225 yaptım ben. Allah yardımcımız olsun :16:

tedavin hayırlı olsun canım. umarım herşey yolunda gider.

Mirage merhaba canim idare eder durumdayim su siralar dogum kontrol hapini 21 gun ictim pzt bitti hap bittikten tam 4 gun sonra adet oluyorum cmt adet olucam buyuk ihtimal pzt muayeneye gidicem her gidisim donusum husran heyecanla gidi yoruz su tarihler izin alirim filan gibi planlarla ama hep ertelendi. Esim arginmax kullniyo ayrica klomen. Ben de biosteron,q10,folik asit, zinko ve b12 hapi iciyorum.resmen ilaclar sisirdi 72 kilo oldum tedavide de alirsam yandim. Siskoluk da morlimi bozuyo ben hep 60 ile 62 filan dim.gerci bir kismi evlendikten sora oldu...
Urolog esimin dosyasina mikro yazdi bizim baska secenegimiz yok morfoloji 1 hareket de 4, sayi zaten ml de 500 bini hic gecmedi ayrica bu 500 binin cogu da canli degil canlilik orani yuzde 23.oyle iste ama yine de umudum var ben azosperm topigine de takiliyorum cokseker bayanlar hepsi cok ictenler orda inan 1 sperm ciksa diye bekleyenler var onlardan sebep sansliyim diyorum elimden geleni yapicam diyorum.zaten bu topikler sayesinde cok bilinclendim ve guclendim....com sik giremiyrum ofiste yogunum seyahatlerim oluyo yazamasam da cepten hep okuyorum burdan ayri kalamammm.....

Canim merhaba bizim de ayni degerler, morfoloji 1ama hareket 4 cunku canli az kromozom testi biz de yaptik temiz cikti insallah sizin de oyle cikar en azindan icin rahat olur ilac kullaniyor mu esin bize klomen gunasiri ve arginmax gunde 1 tane verdi....tedaviye nezaman basliyorsunuz?

gerçekten tıpatıp aynı durumdayız. bizim de habire ertelenip duruyo. bir sonraki ay da bayram diye ertelenir. ben de doğum kontrol hapı alıyorum. seninle bunları konuşmuş muyduk? artık kiminle ne konuştuğumu unutuyorum :) o kadar çok konuşuyorum ki. kromozom analizi sonucunuzun bu değerlerle temiz çıkması bana umut verdi. ben o testin sonucundan çok korkuyorum. bizim de mikro yapılacak. çok da umutsuz durumda değilizdir herhalde ya. er ya da geç herkes tedaviyle çocuk sahibi olabiliyor.Allahım bize de nasip eder inşallah. arginmax eşime günde 3 tane vermişti. hiçbir işe yaramadı bizde. şimdi balık yağı hapı verdi günde bir tane.

kızlarrrrrrrrrrr moralim çok bozuk....alınan yumurta 13 olmasına ragmen döllenen 3 tane gerçi bunun içinde Allahıma çok şükrediyorum ama sizin kaç yumurtanız alındı kaçı döllendi kaçı gelişti?yarın gelişirler mi kızlar sizce:14::14::14::Rabbim yasatsın inşallahhhh....

kızlarrrrrrrrrrr moralim çok bozuk....alınan yumurta 13 olmasına ragmen döllenen 3 tane gerçi bunun içinde Allahıma çok şükrediyorum ama sizin kaç yumurtanız alındı kaçı döllendi kaçı gelişti?yarın gelişirler mi kızlar sizce:14::14::14::Rabbim yasatsın inşallahhhh....

canım hiç bozma moralini bence 3 tane bile yeterli
buna şükür canım kaliteli olması önemli sayıdan ziyade
1i tutsun yeter dimi canım

Back
X