Mirage merhaba canim idare eder durumdayim su siralar dogum kontrol hapini 21 gun ictim pzt bitti hap bittikten tam 4 gun sonra adet oluyorum cmt adet olucam buyuk ihtimal pzt muayeneye gidicem her gidisim donusum husran heyecanla gidi yoruz su tarihler izin alirim filan gibi planlarla ama hep ertelendi. Esim arginmax kullniyo ayrica klomen. Ben de biosteron,q10,folik asit, zinko ve b12 hapi iciyorum.resmen ilaclar sisirdi 72 kilo oldum tedavide de alirsam yandim. Siskoluk da morlimi bozuyo ben hep 60 ile 62 filan dim.gerci bir kismi evlendikten sora oldu...
Urolog esimin dosyasina mikro yazdi bizim baska secenegimiz yok morfoloji 1 hareket de 4, sayi zaten ml de 500 bini hic gecmedi ayrica bu 500 binin cogu da canli degil canlilik orani yuzde 23.oyle iste ama yine de umudum var ben azosperm topigine de takiliyorum cokseker bayanlar hepsi cok ictenler orda inan 1 sperm ciksa diye bekleyenler var onlardan sebep sansliyim diyorum elimden geleni yapicam diyorum.zaten bu topikler sayesinde cok bilinclendim ve guclendim....com sik giremiyrum ofiste yogunum seyahatlerim oluyo yazamasam da cepten hep okuyorum burdan ayri kalamammm.....
Canim merhaba bizim de ayni degerler, morfoloji 1ama hareket 4 cunku canli az kromozom testi biz de yaptik temiz cikti insallah sizin de oyle cikar en azindan icin rahat olur ilac kullaniyor mu esin bize klomen gunasiri ve arginmax gunde 1 tane verdi....tedaviye nezaman basliyorsunuz?