• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

amin canım valla ağrıdan korkmuyorum havincim ben en çok o genel anestezi sonrası uyanma aşamasındaki saçmalamalarımdan korkuyorum histeroskopi sonrasında eşim ağzını zor kapattım susmak bilmedin iyice zırvaladın dedi :9:allah bilir neler dediysem kimlere saydırdıysam :9::9::9:

Ayy çok güldüm canım yaa:):)
Ne sayıklamışsn acaba:9:

ben beklemedeyım..ekım 10 gıbı adetı beklıyorum..ama kafam karsıtı bayram var bılmıyorum ne olucak..haftaya gıdıp goruseyım dıyorum..okul da basladı streslı bır doneme denk geldı..hadı once senın guzel haberın sonra bızımkıler ınsallah..sanırım sonuc beklıyor olursun benım tedavı basladıgında:)

amin canım inşş hayırlısı olsun canım inşş senin için en hayırlı zamanda olur... benim tahminime göre 5.gün transferi olursa yine 6 ekim gibi olur aşağı yukarı... 10 ekim evlilik yıldönümümüz ve ben allah izin verirse sonuç bekliyor olacağım...

kızllarr bugün adetimin ikinci günü ve ben gittimm ultrason baktı vee bugün başlayalım dediiii erken adet olduğun için başlamış olduk yoksa salı günü başlayacaktık... çarşamba kontrol cuma kontrol vee muhtemelen pazartesi opumm varrrr .... çoookk karışık duygularımm bomboş hissediyorum kendimi :53:

Hayırlı ugurlu olsun Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Listeye baktım hemen hemen yarısı test gününü bekliyor:52::52:
İnşallah herkes pozitif sonucu görür:49: (bende dahil)

kızlar opu dan geliyorum, 17 yumurta toplandı aama tabi ki kaç tanesi döllenir, kaç tanesi kaliteli olur bilemiyorum. yarın gelişimlerinden haberdar edicekler, eğer çok sayıda kaliteli olursa 5. gün transferi yapıcaklar ve kalan yumurtaları da donduracaklar. tedavinin 2. heycanlı aşaması başladı. level 2:))) ahh ahhh nasıl geçicek bu günler. işin kötüsü hamile olduğunu öğrenince de bitmiyo ki bekleyiş ve heyecan, bu seferde keseyi göreyim, yok kalbini duyayım, yok tarama testleri, cinsiyeti:) allah hepimize bu tatlı heycanları yaşama fırsatı versin inş, dualarımla sizlerle..

selamlar öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun. Mirageciğim özelden mesaj atamadım listeye benide eklemeni istiyorum.Yaşım 24. Dr.ların dediğine göre sebepsiz infertilite. 1 aşılama deneyimim oldu tutmadı. Şimdi Kayseri Tüp Bebek Merkezinde tüp bebek tedavisine başladık 4 gün önce transverim yapıldı.29 eylülde sonucumuz belli olacak inşallah. Dualarımı eksik etmeyelim Mutlu haberlerde görüşmek üzere....

ekledim canım. aramıza hoş geldin. umarım güzel haberlerini almak nasip olur.

mrb arkadaşlar eve 12 gibi geldik sabah gittiğimizde ilk eşimi aldılar ameliyata doktor çok umutlu konuşmuştu zaten dediği gibi de oldu yarım saatte çıktı ameliyattan sperm bulundu çok şükür rabbim darısı diğer azospermli arkadaşlara yaşatır inş.yarın da benim yumurta toplama işlemim olacak inş allah hepimizede kolaylığını versin inş

aysenacım çok güzel haber. inşallah devamı da güzel olur tatlım.

Sevgili mirage beni de listeye eklersen sevinirim.. Ben de yeni üye oldum. Polip+tüp tıkanıklığı ve eşimde ki varikosel başlangıcı gibi nedenlerle bebek sahibi olamadık. 3 yıllık evliyiz. Ancak 1-1,5 yıldır bebek istiyoruz. Geçen yıl Aralık'ta 8 haftalık bir düşüğüm oldu. Pıhtılaşma problemi çıktı.
Ankara'da Centrum Tüp Bebek Merkezi'nde Eylül 11'de transfer yapıldı ve 24 Eylül Pazartesi test yaptıracağım. Umarım güzel haberler verebileceğim sizlere...

hoşgeldin canım, listeye eklendin. güzel haberlerini almayı diliyoruz.

kızllarr bugün adetimin ikinci günü ve ben gittimm ultrason baktı vee bugün başlayalım dediiii erken adet olduğun için başlamış olduk yoksa salı günü başlayacaktık... çarşamba kontrol cuma kontrol vee muhtemelen pazartesi opumm varrrr .... çoookk karışık duygularımm bomboş hissediyorum kendimi :53:

ay ne güzel sürpriz :)) çok şahane. hadi tedavin hayırlı olsun tubacım... :))

ay zaten korkuyordum iyice korkuttun beni hem belim hemde kasıklarım çok ağrıyor

gamzecim, her kadının hamilelik belirtileri birbirinden farklıdır. hatta aynı kadının bile farklı hamileliklerinde belirtileri farklı olabiliyor. dolayısıyla belirtilerinin neye yorulması gerektiğini kimse bilemez, bu konuyla ilgili kimse kesin bir cümle kuramaz. kurarsa da bunu engelleyemeyiz ama bazı şeyleri dikkate almayabiliriz. neden? çünkü burada en çok ihtiyaç olan şey moral, umut ve destek. hiçbirimiz doktor olmadığımıza göre kesin tanılar koyamayız. birbirimize destek olmak için burdayız ve tecrübelerimizi paylaşmak için.

AED'cim birbirimizin sesini duyamadan yüzünü göremeden konuşuyor olduğumuz için bazı söylemler yanlış anlaşılabiliyor. yazdıklarımı lütfen bir saldırı veya suçlama gibi algılama. bir rica olarak kabul et. arkadaşların bu dönemde umutsuzluğa düşmesine, moralinin bozulmasına sebep olacak cümleler kurmamaya lütfen özen gösterelim. bunu sadece senin için değil herkes için söylüyorum. hepimiz inanılmaz hassas bir süreçten geçiyoruz. burdaki yazılarından edindiğim izlenim fazlaca gerçekçi ve açık sözlü biri olduğun. bu kötü birşey değil asla, ama bizlerin durumu bunu kaldırmaya elverişli değil bu ortamda.

Bugün yumurtalarım toplandı sadece 3 yumurtam geldi sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum

canım üzülme tabi ki, önemli olan sayı değil bunu hepimiz biliyoruz. umarım üçü de çok iyi kalitede yumurtalardır. benimde bugün toplandı ama sonuç ne olur belli olmaz, inş ikimizin yumurtaları da kalitelidir ve gelişimleri de ii olur..

ekledim canım. aramıza hoş geldin. umarım güzel haberlerini almak nasip olur.

aysenacım çok güzel haber. inşallah devamı da güzel olur tatlım.

hoşgeldin canım, listeye eklendin. güzel haberlerini almayı diliyoruz.

gamzecim, her kadının hamilelik belirtileri birbirinden farklıdır. hatta aynı kadının bile farklı hamileliklerinde belirtileri farklı olabiliyor. dolayısıyla belirtilerinin neye yorulması gerektiğini kimse bilemez, bu konuyla ilgili kimse kesin bir cümle kuramaz. kurarsa da bunu engelleyemeyiz ama bazı şeyleri dikkate almayabiliriz. neden? çünkü burada en çok ihtiyaç olan şey moral, umut ve destek. hiçbirimiz doktor olmadığımıza göre kesin tanılar koyamayız. birbirimize destek olmak için burdayız ve tecrübelerimizi paylaşmak için.

AED'cim birbirimizin sesini duyamadan yüzünü göremeden konuşuyor olduğumuz için bazı söylemler yanlış anlaşılabiliyor. yazdıklarımı lütfen bir saldırı veya suçlama gibi algılama. bir rica olarak kabul et. arkadaşların bu dönemde umutsuzluğa düşmesine, moralinin bozulmasına sebep olacak cümleler kurmamaya lütfen özen gösterelim. bunu sadece senin için değil herkes için söylüyorum. hepimiz inanılmaz hassas bir süreçten geçiyoruz. burdaki yazılarından edindiğim izlenim fazlaca gerçekçi ve açık sözlü biri olduğun. bu kötü birşey değil asla, ama bizlerin durumu bunu kaldırmaya elverişli değil bu ortamda.

hoşbuldum Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Günaydın canım.. Gözün aydın tekrar.:16: Hamilelik takvimi çok yakışmış.. :34: Allah izniyle inşallah sağlıklı sıhhatli bir 9 ay sonunda bebişlerini kucağına alacaksın.. :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

cok sagol canim aminn insallah

Canım benim 7. haftada çağırdı 7+4 falandı yani çok rahat kalp atışlarını dinledik ilk gidişimizde

anladim canim insallah bizde yine 6. haftada duyariz o sesi duymak hayatimin en guzel seyi

kalbim atmıyor:))) zıplıyor..koşuyor... uçuyor... Allahım yardım etsin hepimize.. zor...:10::10::10::10::10::10:

seni oyle iyi anliyorumki insallah yarin guzel haber alacaksin bu gunleri unutacaksin bile:9::9::54:

Son düzenleme:
ben memnun kalmadım nuri beyi muayeneden sonra göremedim pek muayeneden sonra hep hemşirelerle muatap oldum çok aceleci bir tavrı vardı öyle espri yapıp rahatlatmak falan da olmadı aksine çok gergin duruyor bence .psikolojik konularda da konuştuğu yazıyor bir yerde öyle birşeyde olmadı.aslında daha çok orda çalışan hemşireler çok havalı sinem nadire hemşire falan.bilmiyorum hasta ayrımcılığı yapıyormu diye merak ettim senin sonucun inşallah pozitif olur.ama sana ilgisi nasıldı ben de bunu merak ettim seninle konuşurmuydu.

ayseaaabbb, nuri bey mükemmel bir doktordur. hem çok ilgili ,pozitif hemde çok şeker ve mükemmel bir insan. keşke hoşunuza gitmeyen şeyleri nuri beyle açıkça konuşsaydınız. emin olun çözerdi. nuri bey kadar ilgili ve iyi başka bir dr düşünemiyorum. onun hastası olan çok arkadaşım var ve hepimizin düşüncesi de aynı.

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum

Hayırlı ugurlu olsun Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun sizlerin güzel haberleri peşinden biz alalım haberlerimizi....

teşekkür ederim canım benim inşş süreç sonuç hepsi güzel olur...

Back
X