• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım inşallah bebeğini kucağına alır, çocuk odanda bakarsın çocuğunada odasınada.bende bakıom kıyafetlere odalara ama göz ucuyla sanki hakkım yokmuş gibi:(

canım benim neden hakkımız olmasınki rabbim bu aşkı koymuş içimize inş en kısa sürede hayırlısıyla dolduracak kucaklarımızı

Aaa niye canım ya niye hakkımız yokmuş
Ben şimdiden bile bir iki parça bebek kıyafeti aldım
Dayanamadım pembe pembe ayıcıklı
Bizimde göğnümüzz istiyo yaniii:49::12ger

gerçekten gönül istiyo heves ediyo.rabbim heveslerimizi kursağımızda bırakmasın inşallah.bendede var bir iki ewliliğimizin ilk yıllarında hediye gelen onlara baktıkça tuhaf duygular sarıyor içimi hiç bakmak istemiyorum içim burkuluyo.

Aynen ya valla ev şimdi sessiz gelsinlerde şu yuvamızı şenlendirsinler
Şöyle geceleri ağlasalarda uykumuz bölündü diye kalksak
Altını değiştirsek emzirsekk sevsek doya doya koklasak fena mı ayollll
:52:

canım benim hiç fena olurmu yumuk yumuk elleri cennet kokulu bebeklerimiz olsun
rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar alıp sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarımızın olmasını nasip etsin

Angel5 canım kayıbın felan mı var yoksa:26:
Niye hediye olarak bebek kıyafeti getirdilerki evlendin diyemi?

Aaa niye canım ya niye hakkımız yokmuş
Ben şimdiden bile bir iki parça bebek kıyafeti aldım
Dayanamadım pembe pembe ayıcıklı
Bizimde göğnümüzz istiyo yaniii:49::12ger

gerçekten gönül istiyo heves ediyo.rabbim heveslerimizi kursağımızda bırakmasın inşallah.bendede var bir iki ewliliğimizin ilk yıllarında hediye gelen onlara baktıkça tuhaf duygular sarıyor içimi hiç bakmak istemiyorum içim burkuluyo.

canım benim inş hepimize geç yahutta tez yeterki bu yolda bıkmadan adım atmaya devam edelim rabbime sığınalım rabbim verecek hepimizin kucağını dolduracak buna inanıyorum rabbime sığınalım verici o rabbimin izniylede hepimizin kucağı dolacak

arkadaslar benım de persembe gunu opum oldu ama hala karnımın ıcı acıyor. az az da olsa kan lekelenmelerım oluyor. 3 gun oldu sızce bu normal mı? benım transferım 4. gun olacakmıs daha karnımın ıcı ıyılesmedı pazartesıne bır gun kaldı acaba o zamana kadar gecer mı?

tecrubelı arkadaslar cevap yazarsanız sevınırım?

mervecim senın nasıl olmustu_

canım benim inş hepimize geç yahutta tez yeterki bu yolda bıkmadan adım atmaya devam edelim rabbime sığınalım rabbim verecek hepimizin kucağını dolduracak buna inanıyorum rabbime sığınalım verici o rabbimin izniylede hepimizin kucağı dolacak

zaten rabbime sığınmak ona yaslanmak olmasa çok daha zor olurdu herşey.bu emeklerimizin karşılığını bir gün mutlaka verecek.buna inancım sonsuz.ona şükürler olsunn

arkadaslar benım de persembe gunu opum oldu ama hala karnımın ıcı acıyor. az az da olsa kan lekelenmelerım oluyor. 3 gun oldu sızce bu normal mı? benım transferım 4. gun olacakmıs daha karnımın ıcı ıyılesmedı pazartesıne bır gun kaldı acaba o zamana kadar gecer mı?

Canım evet olabilir doğal benimde 3 gün lekelenmem olmuştu açık renkteydi kanamam ama
Seninki nasıl kanamanın rengi?
Ağrı kısmına takılma derim minoset yada parol yazmadımı doktorun canım
Transferden önce doktor muayene ediyor zaten rahmine bakıyor
İnşallah bir sorun yoktur
Benimde çok ağrım olmuştu doğrulamıyordum bile düşün yani
dinlen ama bol bol dinlenince geçiyor

Canım evet olabilir doğal benimde 3 gün lekelenmem olmuştu açık renkteydi kanamam ama

ne biliim olur die getirmişler:)))kayıp yok bir pozitif oldu ama değerler normal yükselmedi düşürüldü

Anladım canım amaaan bizim millette bir tuhaf ayol belki ben çocuk yapmayacağım
One öyle dereyi görmeden paçayı sıvamak
Onun yerine keşke ev hediyesi getirselermiş daha makbule geçerdi valla:27:
Canım ya bir şey soracağım medicalpark'ta tedavi görüyosun sen değil mi nasıl memnun musun?

canım bende de 3 gün ara ara kanama olmuştu bunu opudan sonra doktor demedimi sana kanaman olur bu normaldir korkma diye ağrının olmasıda normal çünkü yumurtaların toplandı ondan da ağrın oluyo canım yani anormal bir durum yok olması gerektiği gibi canım endişelenmene gerek yok

Ben de aylardır Memorial yeni doğan bebekler sayfasına bakıp isim arıyorum. Heheheheh:9: Hayal etme psikolojik olumlamasını yapıyorum ama abarttım galiba.. :1:

Aaa internetten mi canım hiç aklıma gelmemişti
Olsun fena mı ee desene seninkilerinin ismi şimdiden hazır
Ne şanslı bebeler mükemmel bir anneleri olacak :38:

İnternetten bebek odalarına bakıyorum:1::1:
Çocuğumuz yok diye bakmayadamı hakkımız yok canımm:32:

Aaa internetten mi canım hiç aklıma gelmemişti
Olsun fena mı ee desene seninkilerinin ismi şimdiden hazır
Ne şanslı bebeler mükemmel bir anneleri olacak :38:

Oyy yerim ben seni :16: Bizim bebekler çok şanslı canım. PGT bebişi onlar. Özel imalat :1: Hem mükemmel anneleri hem de mükemmel bir sürü teyzeleri olacak :1::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

cevabın için tesekkur ederım. yok benımkıde acık renklı.parol yazdı ama ben cık gerekmedıkce ıcmemeye calısıyorum. sana da 200mg lık progestan ve estrofem mı yazdılar? 200mg gunde 3 tane progestan bıraz fazla degılmı_ ben 2 ay once asılama oldugunda 100mg gunde 3 tane yazmıstı doktor o yuzden bu sefer bna fazla geldı? zaten bu hapı vajınal kullanınca akıntı duzenı ıyıce degısıyor ınsanın. neyse artık katlanacagız napalım.

Anladım canım amaaan bizim millette bir tuhaf ayol belki ben çocuk yapmayacağım
One öyle dereyi görmeden paçayı sıvamak
Onun yerine keşke ev hediyesi getirselermiş daha makbule geçerdi valla:27:
Canım ya bir şey soracağım medicalpark'ta tedavi görüyosun sen değil mi nasıl memnun musun?

daha önce tedavi gördüğüm yerle karşılaştırdığımda burdan daha çok memnunum gibi.şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.doktorumda hemşirelerde çok iyiler.bizim listede buraya giden hiç yok.benim doktorumda daha önce ataşehir memorialdeydi şimdi burda.bana bu doktoru trabzondan bir arkadaş tavsiye etti öyle geldim.p.tesi transfer olacak inş.allah izin ederse

canım bende de 3 gün ara ara kanama olmuştu bunu opudan sonra doktor demedimi sana kanaman olur bu normaldir korkma diye ağrının olmasıda normal çünkü yumurtaların toplandı ondan da ağrın oluyo canım yani anormal bir durum yok olması gerektiği gibi canım endişelenmene gerek yok

dedıler banada ama nerdeyse transfer gunum geldı gecmedı. ben o zamana kadar gecer dıye beklıyordum.

cevabın için tesekkur ederım. yok benımkıde acık renklı.parol yazdı ama ben cık gerekmedıkce ıcmemeye calısıyorum. sana da 200mg lık progestan ve estrofem mı yazdılar? 200mg gunde 3 tane progestan bıraz fazla degılmı_ ben 2 ay once asılama oldugunda 100mg gunde 3 tane yazmıstı doktor o yuzden bu sefer bna fazla geldı? zaten bu hapı vajınal kullanınca akıntı duzenı ıyıce degısıyor ınsanın. neyse artık katlanacagız napalım.

canım parolu hamileler bile kullanıyor.banada yazdı doktorum ağrın olursa günde 3 defaya kadar alabilirsin dedi

daha önce tedavi gördüğüm yerle karşılaştırdığımda burdan daha çok memnunum gibi.şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.doktorumda hemşirelerde çok iyiler.bizim listede buraya giden hiç yok.benim doktorumda daha önce ataşehir memorialdeydi şimdi burda.bana bu doktoru trabzondan bir arkadaş tavsiye etti öyle geldim.p.tesi transfer olacak inş.allah izin ederse

doktorun kım canım?

Back
X