• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

herkese merhabalar gecmisi okudum da dun topikte uzucu gelismeler olmus keyfim kacti ilknur guzelolacak sonuclariniza cok uzuldum ne diyecegimide bilmiyorum missangel isallah senin de en kiymetli tek yumurtan bebisin olarak gelir
mirage ben dun aksam adet oldum yarin doktora gidicem ogledensonra haberveririm mutlaka hayirlisini diliyorum....keyfim yok olumsuz souclara takildim havin sen lutfen guzel haberler ver.........

canım hamilelikte hiç önüne geçemiyorsun bu ağlamaların çocuk annesini üzüyor süper dadıda ben ağlıyorum o derece yani :))
Yandık o zaman canım :9: Amann bebiş gelsin de ben hergün zırlamaya razıyım.:34:

günaydın kızlar ne güzel dün akşam hayır dualarınızı almışım
bu sabah 9 da aradılar merkezden 6 yumurtamın 3ü sağlıklı çıkmış 1i döllenmiş sadece
yarın gebelik aşısı için tekrar çağırdılar duruma göre öğleden sonrada transfer yapılabilirmiş
moralim öyle bozulduki içim bomboş kaldı bi anda
şuan orda cinsiyetini bile bilmediğim yavrum beni bekliyor ama bugün 2.gün yarına da bölünecekmi yada yaşıcakmı bilmiyorum
şoktayım inanın duyduğumdan beri ağlıyorum ama var bi hayrı diyorum kısaca
karnım hala anormal derecede ağrıyor rabbimden tek isteğim inş... o bebeğim yaşasın ve bana sıkıca tutunsun ona öyle çok ihtiyacım varki eşim belli etmiyor ama yıkıldı bende onun yanında ağlamamaya çalışıyorum
dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar çünkü çok kötüyüm

Canım üzme kendini. Yıpratma. Yumurtaya can veren Rabbim değil mi ? Bol bol dua et.. Eğer onun yaşayacak günü varsa sana sımsıkı tutunacaktır. Bak 1 tane bulunmuş. 30 tane yumurta da toplansa 1 bilemedin 2 tane alacaktın. Tek olsun senin olsun.. :16:

herkese merhabalar gecmisi okudum da dun topikte uzucu gelismeler olmus keyfim kacti ilknur guzelolacak sonuclariniza cok uzuldum ne diyecegimide bilmiyorum missangel isallah senin de en kiymetli tek yumurtan bebisin olarak gelir
mirage ben dun aksam adet oldum yarin doktora gidicem ogledensonra haberveririm mutlaka hayirlisini diliyorum....keyfim yok olumsuz souclara takildim havin sen lutfen guzel haberler ver.........

Tedavin hayırlı olsun canım.. Pozitif düşünüp pozitif devam edelim inşş..

üzülmemeye çalışıyorum kahvaltımı hazırlamıştı eşim moralim için yıkadı beni sağolsun o olmazsa ne yapardım bilmiyorum sonra dünden kalan kaza namazlarımı kıldım bu arada dua ettim bol bol bakalım hayırlısı

üzülmemeye çalışıyorum kahvaltımı hazırlamıştı eşim moralim için yıkadı beni sağolsun o olmazsa ne yapardım bilmiyorum sonra dünden kalan kaza namazlarımı kıldım bu arada dua ettim bol bol bakalım hayırlısı

Allah kabul etsin inşallah.. Ben de senin için dua edeceğim canım. :16:

Allah kabul etsin canim benim,Uzülme insaAllah saglikli bi sekilde gelisicek embriyonun ve kavusacaksin,Rabbim gönlüne göre en hayirlisini versin ..Dualarimdasin

üzülme canım arkadaşım ben doktora dedimki hocam iki tane tarnsfer olsa dedim oda dediki biz öyle düşünmüyoruz bir tane olsun sağlıklı olsun bizim olsun inş senin de o bir tane embriyon 15 gün sonra sana evladın olarak geri dönera

bu topikte ve diğer topiklerde evlat hasretiyle yanan tüm kardeşlerimize rabbim sağlıklı ve hayırlı nesiller nasip eder inş

2 kere gittim doktora, 2 ay biostrenon diye ilac kullaniyorum, over arttirici.... ilk reglimde doktora gidip surece baslayacagiz..

bana doktorlar bisey vermedi hemen tedaviye baslanildi ve hala ugrasiyoruz,sadece vakit kaybetme durum acil demislerdi zamaninda..
Rabbim kolayliklar versin,bazi rezerv azligi durumunda olan kisiler tedaviye çok guzel cevap verebiliyor,insaAllah onlardan olursun canim,hersey gonlunce olsun,gelismeleri aktarirsin :)

Kızlar bişey soracağım. Ben 225 Gonal F kullanıyorum. Bugün 4. günüm. Muayaneye gittim. 5-6 tane olur dedi:50: Arkadan gelen küçükler de varmış. Sizce küçükler büyür mü ? Sayı artar mı ? Benim PGT olacağından yumurta sayımın daha fazla olması lazım. O yüzden çok moralim bozuldu :14:

allah hepinizden razı olsun kızlar progestan iğnemi yaptırdım şimdi opudan sonra karnım hala sızlıyo içime bile çekemiyorum sürekli idrar ihtiyacım oluyor yarın gebelik aşısı için gidicem kısmetse bakalım transferim ne zaman olacak eşime o bitanede benden gelen kromozomla bölünmüştür inatçı genlerim onada geçmiş seninkiler maşuk duruyolardır (eşim az uyuşuktur) diyorum gülüyo bana bilmiyorum 10 tanede olsa 1 tane transfer edilecekti şimdi tek dileğim o bebeğimin sağlıkla bölünmesi ve bana sımsıkı tutunması bekle beni annecim ben sana muhakkak gelicem inş.. sen beni bırakmadığın sürece senin ne olduğunu bilmesemde bu sabah duyduğumdan beri sana bağlandım ve seni çok seviyorum bebeğim

Kızlar bişey soracağım. Ben 225 Gonal F kullanıyorum. Bugün 4. günüm. Muayaneye gittim. 5-6 tane olur dedi:50: Arkadan gelen küçükler de varmış. Sizce küçükler büyür mü ? Sayı artar mı ? Benim PGT olacağından yumurta sayımın daha fazla olması lazım. O yüzden çok moralim bozuldu :14:

banada aynını demişti sağ yumurtalıkların büyük soldakiler ufak dedi ama 6 mumuşum olmuştu üzülme allah büyüktür 1 olsun bizim olsun herşeyimiz o olsun

fiyatını sordum onu biliyomda sana kaç kere yaptılar bana şimdi haftaya çağırdılar yapıcaklar bide transfer zamanı dediler

fiyatını sordum onu biliyomda sana kaç kere yaptılar bana şimdi haftaya çağırdılar yapıcaklar bide transfer zamanı dediler

benim bildiğim opuda 2 gün sonra transferden 3 gün önce yapıldığı 1 kere yapılıyo yani
bana daha önce hiç yapılmadı yarın gidip ilkini yaptırcam kısmetse inş...

Son düzenleme:
benim bildiğim opuda 2 gün sonra transferden 3 gün önce yapıldığı 1 kere yapılıyo yani
bana daha önce hiç yapılmadı yarın gidip ilkini yaptırcam kısmetse inş...

canım o zaman bana farklı yapılacak haftaya çağırdıklarına göre ben daha tedaviye başlamadım adet olunca başlıcam ekim 1 gibi benim 5. tüp bebek denemem olduğu için herhalde senin ilk denemem olduğundan transferde yapılacak o zaman hayırlısı hakkımızda inşallah bu aşı işe yararda bebişlerimiz tutunur Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah umudunu kaybette pozitif ol olacağına inan

Back
X