kızlarrrr günaydın uyudum uyandım geldim şimdi ilk gitmemen başlıyım 11de gittik idrara sıkışık ol dediler iç iç 2.5 lt su içtim gelmedi az yürüdüm gelsin diye anammmm bi anda bastırdı 2.olarak girdim ama 2 kez yaptım ç.şimi genede yetmedi neyse bebişimi koydu doktor rahmime nokta gibiydi bol bol dua okudum hemşireye dedimki ben çok fenayım ne zaman ç.şimi yapcam hemen bez koyalım dedi iyi dedim anammmm hiç bu kadar rezil olmamıştım hayatta diğerleri halt etmiş bunun yanındabütün yatağa çıkmış o kadar su içmeye normal yani ama yerin dibine girdim
neyse bebeğimi aldım 2 saat sonra çıktım hastaneden 2 gün trabzonda kaldım dinlendim bu sabah 4te çıktık evdeyim şuan buarada doktor iğnemi kesti alerji olmuşum ağrı yapması vs. bundanmış kızlar tablete döndüm jel verdi bide kullanıyom bebeğim içerde naptı acaba bazı umutsuzluğa kapılıyom ama ne bilim allah büyük hafif sızım var kasıklarımda şimdi benimki yerleşmişmidir kızlar
Hosgeldin canim,hiç umutsuzuluga falan kapilma hep positif ol insaAllah,sen rahat olda bebisin guzelce yerlessin annesi :)